![]() |
|
widzę że forum na tibia.pl nieźle ogarnia ;)
witam wszystkich, a w szczególności mojego kochanego Eterka :* który też mnie bardzo kocha i zawsze gdy go widzę daje mi się fragować ;) |
Eter jeszcze na hydrze sie wyjebal XDD Bez wszystkich blessow :baby::baby:;(
|
ale ma teraz pecha :p
|
I co Eter lamo oplacalo sie dochodzic do wojny?
|
Eter to odrobi i koniec tematu, a za deady sponsorowane przez was dostanie później kasę po wojnie. :)
|
Cytuj:
|
ta xD ale jak widać u was nadal panuje atmosfera jakbyśmy jutro mieli płacić :(
|
HIP HIP HURA HIP HIP HURA ROXANDO WYGRA !:cup:
CHŁOPAKI ZAPŁACĘ JAK BĘDĘ MIEĆ LEPSZY PAYMENT BO CZUJĘ SIE NIE DOWARTOŚCIOWANY :( @down E co ty No life kurwa nigdy tak nie spadnie ;d ALe exp exp lepszego skilla w tym bedziesz miec na nowy swiat ;] |
jeszcze jeden placek i eterek będzie jak na starcie XDDDDDDDDDD;*
|
A ja bym chciala zobaczyc jakis dowod ze sharuje bo widze ze mysl zapoczatkowana w waszej guild sie szerzy...
To ze expie to chyba nie grzech a to ze moj chlopak gra tutaj nie znaczy ze sie z nim we wszytkim musze zgadzac i mu wszytko dawac... Nie mam ochoty udzielac sie w war bo mam paru znajomych u was. Wiec sobie przemyslcie X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
no to jesteś w błędzie koleszko :) |
Cytuj:
|
Nieważne... czekamy na dalsze ob.
|
Nie bedzie kolejnego OB bo szkoda na kasy na blessy jestescie tacy superowi ze na prawde gratuluje wygraliscie tego wara :(
|
akurat z kaca po dedzie blyskawicznie podbudowalo mnie to, ze i tak nie padlem od playera (maszyn nie licze) od 33 lvla.
Cytuj:
|
ta :p gorzej jak ja nie pozaliczam i nie zdam xD ehh chyba musze byc retired na jakiś miesiąc i popoprawiać to all ;s
|
Nie wchodźcie w tej link up.
I nic nie sciągajcie. Kolejny pro evul haker. :baby::baby::baby: |
@Nightre, Shejqu
:( Nie ma to jak zawalić szkołę przez tibie... Aleeeee przecież całe RC to no liferzy ;) |
@up
a czy ja powiedziałem że przez tibie?xD jakby mi sie chcialo chociaz na lekcjach uwazac to bym zdawal bez problemu xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |
|