Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1807)

DRoN 07-09-2006 22:25

Yuno Skumi

Doskilluj chociaż 40/40 na trollach i z samą exurą możesz expić w kopalniach na poziomach -1 i -2. Kup tylko d-shielda i s-sworda lub f-sworda (w zależności od kapitału), bo broń 2-ręczna nie nadaje się do expa na niskim lvlu i skillach.

Koozun 08-09-2006 21:32

Mam 20 lev paladynem skille: 61/43 gdzie mam expić bo ghule mi się już znudziły :/ Bardzo bym był wdzięczny za wszystkie odpowiedzi

BlackWolf 08-09-2006 22:52

Co polecacie ?

! Witam !

Mam 25 lvl sorca i 22 mlvl ( zawsze mlvl moge podszlifowac :p ) , eq : Crusader helmet , Knight armor , Dragon shield , Wand of Plogue , leather boots , Platinium amulet i Plate legs'y 8o . Jakby co to mam 21 shielding :D , i nie wiem gdzie expic :confused: ? Cyce w Mount Sternum mi sie juz znudzily :( , bo nie dosc ze czasami zadko kiedy mozna tam w spokoju samemu poexpic , to jeszcze hlvle , albo poprostu ktos z leprzym lvlem niz ja , przegania mnie z tamtad , bo takto bede mial hunta ;( . Chce , zeby ktos mi powiedzia , gdzie moge dobrze i szybko poexpic , mieszkam w Thais , nawet jakby to expowisko bylo kolo carlin to ja sie chetnie przejde ;) . Jestem na serwerze Titania . Za posty odnosnie do mnie , bardzo DZIEKUJE ! pozdro !

BlackWolf 08-09-2006 22:58

Mount Sternum ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koozun (Post 979140)
Mam 20 lev paladynem skille: 61/43 gdzie mam expić bo ghule mi się już znudziły :/ Bardzo bym był wdzięczny za wszystkie odpowiedzi

Przejdz sie do Mount Sternum :) , masz tam cyce ( cycklopy ) daja dosyc duzo expa ( 150 ) 8o , ale trzeba uwazac bo zadaja powazne obrazenia :( , ale jestes palem wiec to nie problem :D , loot kiepski , choc jednak jak masz sredniego farta to mozesz dosyc duzo kaski zarobic ;) .

Ps. Wes luk i duzo strzal ok. 1000 albo mniej , bo maja srednia obrone .

Erhion 09-09-2006 09:10

Mam 39 lvl elite knight ze skillami 61/56. Gdzie mogę expić tą postacią, bo moje stare expowisko tak mi się przejadło, że mam go już dość.

Do niektórych osób: Tekst - poskiluj lub coś takiego zostaw dla siebie. Nie wiesz nie pisz.

marki 09-09-2006 11:28

Witam :)
Gdzie proponujecie expic mi paladynem - lvl 25, dist 70 - pacc?

BlackWolf 09-09-2006 11:36

Tomb

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marki (Post 979720)
Witam :)
Gdzie proponujecie expic mi paladynem - lvl 25, dist 70 - pacc?

eee ........ na tombie ? -.- Nie dosc ze dosyc duzo kaski , to jeszcze expi sie doskonale , nie wiem jaki tomb , bo nigdy nie mialem pacca , ale wiem od kolegow ze tam sie super expi ( jak nie a zadnych noobow ktorzy blocza resp )

Trajerq 09-09-2006 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 979482)
Mam 39 lvl elite knight ze skillami 61/56. Gdzie mogę expić tą postacią, bo moje stare expowisko tak mi się przejadło, że mam go już dość.

Do niektórych osób: Tekst - poskiluj lub coś takiego zostaw dla siebie. Nie wiesz nie pisz.

W Sumie Rozumiem Twoje Skille Bo Sam Popełniłem Błąd I Pierw Kupiłem Pacc Mając Skille 62...Potem Tego Załowałem...Możesz Iść Na Larvy , Scaraby(to jak masz duzo kasy na uhy ale ogólnie nie oplaca się) W Ankh , Jest Tam Też Tomb Niezły...Możesz Iść Z Shooterem Na Anciend Scaraby Albo Necro , Ale To Już Trzeba Mieć Tego Shootera:P Pozdrawiam...:)Jak Skonczy Się Pacc Zrob Skill 75 albo chociaz 70 I Z Gsem Na Scaraby Albo Te Tomby Z Lepszymi Stworkami I Wtedy Exp Wypas Leci....:) :sword: :crusader:

marki 09-09-2006 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlackWolf (Post 979733)
eee ........ na tombie ? -.- Nie dosc ze dosyc duzo kaski , to jeszcze expi sie doskonale , nie wiem jaki tomb , bo nigdy nie mialem pacca , ale wiem od kolegow ze tam sie super expi ( jak nie a zadnych noobow ktorzy blocza resp )

Jakies inne propozycje ; ) ?

Oposik 09-09-2006 17:44

Gdzie expić Druidem na 21lvl i 30 mlvl z eq Dragon shield, p set, c helm, i volcanic rod. Bez run i bez potworków co biją mocno bo mam straszne lagi:/

Trajerq 09-09-2006 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oposik (Post 980303)
Gdzie expić Druidem na 21lvl i 30 mlvl z eq Dragon shield, p set, c helm, i volcanic rod. Bez run i bez potworków co biją mocno bo mam straszne lagi:/

Hmm...:P Jak Masz Lagi To Musisz To Zmienić...Wyłaczaj Wszystkie Programy Przed Wlaczeniem Gry Zostaw Tylko Na Pasq Tibie I Ewentualnie Tą Stronke:P(www.tibia.pl) Możesz Expic W Amazon Camp...Na Zamq...Unikaj starcia z zerkiem...Możesz Tam Zrobic Lootaga I Wtedy Bd kasa Na Runy Czyli Na Lepsze Potworki...Zostaje Dc...I Gl

Oposik 09-09-2006 22:06

A zostaje mi coś więcej, bo na zamku ostatnio spotkałem zerka, ale utamo vita uratowala mi życie i mogłem dotrzeć do drabinki. A dokładniej o jaki amazon camp chodzi, mam nadzieje, że nie kręci się w pobliżu witch.

BTW: Ja mam wszystko powyłączane i nadal laguje.

Trajerq 10-09-2006 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oposik (Post 980766)
A zostaje mi coś więcej, bo na zamku ostatnio spotkałem zerka, ale utamo vita uratowala mi życie i mogłem dotrzeć do drabinki. A dokładniej o jaki amazon camp chodzi, mam nadzieje, że nie kręci się w pobliżu witch.

BTW: Ja mam wszystko powyłączane i nadal laguje.

Tam gdzie jest quest...sa witche ale trzeba wejsc po schodkach albo zejsc na dol ogolnie masa amazonek i valkiri

Oposik 10-09-2006 09:07

Witche odpadają bo ostatnio na utamo vicie po 15 sekundach nie mialem 400+ manny więc czekam na dalsze propozycje.

Trajerq 10-09-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oposik (Post 981085)
Witche odpadają bo ostatnio na utamo vicie po 15 sekundach nie mialem 400+ manny więc czekam na dalsze propozycje.

Witcha nie musisz lac on poprostu lazi tam mozna go unikac... jest pod ziemia i na poziomie wyzej...mozesz expic w kopalni na soldkach...w sumie do 27 lvl druidem i sorcem nie ma za duzo expowisk...ja robilem uhmakera ostatnio to expilem do 25 na valkiriach i amazonkach na polnoc od carlin taki maly amazon camp...:) Exp szybki jak jest wolne...jak mozesz grac w nocy to tam idz i licz sie z tym ze wbijesz szybko lvl:P ale tym sie chyba nie zalamiesz

Oposik 10-09-2006 19:43

Dzieki ja myslalem ze ten witch to chodzi po powierzchni. Moglbys mi dac jakas mapke jak tam dojsc, gdzie jakies niebezpieczniejsze potwory itp. Np zaznaczyc w ktorym miejscu respia sie witche. Z gory dziekuje.

Pozdrawiam Oposik!

Robee 10-09-2006 20:51

Moje eq: k-armor, c-helmet, p-legs, scarf, medusa shield, leather boots, wand of inferno. Mam 33 lvl sorca z 35 mlvlem(wiem, że cienki;/) i nie wiem gdzie expić. W kopalnaich Kazz próowałem na poziomie z soldkami i guardami, ale exp za wolny. Mam FACC.

Trajerq 10-09-2006 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oposik (Post 982210)
Dzieki ja myslalem ze ten witch to chodzi po powierzchni. Moglbys mi dac jakas mapke jak tam dojsc, gdzie jakies niebezpieczniejsze potwory itp. Np zaznaczyc w ktorym miejscu respia sie witche. Z gory dziekuje.

Pozdrawiam Oposik!

Zobacz na mapie świata znajduje sie to kolo black knight house...Jest tylko jedna droga , kolo mostu dwarfow(kazoo) isc jak na draga pod ziemie potem wyjsc ubic draga i na amazon camp caly czas w prawo nie schodzic w dół bo sa dragi.Zapytaj znajomych niech Cię tam zaprowadza!!Jak jestes z nebuli to cie moge zaprowadzic

Oposik 11-09-2006 08:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trajerq (Post 982390)
Zobacz na mapie świata znajduje sie to kolo black knight house...Jest tylko jedna droga , kolo mostu dwarfow(kazoo) isc jak na draga pod ziemie potem wyjsc ubic draga i na amazon camp caly czas w prawo nie schodzic w dół bo sa dragi.Zapytaj znajomych niech Cię tam zaprowadza!!Jak jestes z nebuli to cie moge zaprowadzic

Czyli trzeba ubić draga? Jestem z refugii. Trzeba iśc przez kanion ze smokiem czy inaczej?

Trajerq 11-09-2006 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oposik (Post 982805)
Czyli trzeba ubić draga? Jestem z refugii. Trzeba iśc przez kanion ze smokiem czy inaczej?

No właśnie to jedyny minus.Trzeba ubić draga w tym kanonie.Ale wystarczy ze wezmiesz qmpla z 30 lvl i ubijecie na loozie.Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:49.