![]() |
|
Yuno Skumi
Doskilluj chociaż 40/40 na trollach i z samą exurą możesz expić w kopalniach na poziomach -1 i -2. Kup tylko d-shielda i s-sworda lub f-sworda (w zależności od kapitału), bo broń 2-ręczna nie nadaje się do expa na niskim lvlu i skillach. |
Mam 20 lev paladynem skille: 61/43 gdzie mam expić bo ghule mi się już znudziły :/ Bardzo bym był wdzięczny za wszystkie odpowiedzi
|
Co polecacie ?
! Witam ! Mam 25 lvl sorca i 22 mlvl ( zawsze mlvl moge podszlifowac :p ) , eq : Crusader helmet , Knight armor , Dragon shield , Wand of Plogue , leather boots , Platinium amulet i Plate legs'y 8o . Jakby co to mam 21 shielding :D , i nie wiem gdzie expic :confused: ? Cyce w Mount Sternum mi sie juz znudzily :( , bo nie dosc ze czasami zadko kiedy mozna tam w spokoju samemu poexpic , to jeszcze hlvle , albo poprostu ktos z leprzym lvlem niz ja , przegania mnie z tamtad , bo takto bede mial hunta ;( . Chce , zeby ktos mi powiedzia , gdzie moge dobrze i szybko poexpic , mieszkam w Thais , nawet jakby to expowisko bylo kolo carlin to ja sie chetnie przejde ;) . Jestem na serwerze Titania . Za posty odnosnie do mnie , bardzo DZIEKUJE ! pozdro ! |
Mount Sternum ?
Cytuj:
Ps. Wes luk i duzo strzal ok. 1000 albo mniej , bo maja srednia obrone . |
Mam 39 lvl elite knight ze skillami 61/56. Gdzie mogę expić tą postacią, bo moje stare expowisko tak mi się przejadło, że mam go już dość.
Do niektórych osób: Tekst - poskiluj lub coś takiego zostaw dla siebie. Nie wiesz nie pisz. |
Witam :)
Gdzie proponujecie expic mi paladynem - lvl 25, dist 70 - pacc? |
Tomb
Cytuj:
|
Cytuj:
W Sumie Rozumiem Twoje Skille Bo Sam Popełniłem Błąd I Pierw Kupiłem Pacc Mając Skille 62...Potem Tego Załowałem...Możesz Iść Na Larvy , Scaraby(to jak masz duzo kasy na uhy ale ogólnie nie oplaca się) W Ankh , Jest Tam Też Tomb Niezły...Możesz Iść Z Shooterem Na Anciend Scaraby Albo Necro , Ale To Już Trzeba Mieć Tego Shootera:P Pozdrawiam...:)Jak Skonczy Się Pacc Zrob Skill 75 albo chociaz 70 I Z Gsem Na Scaraby Albo Te Tomby Z Lepszymi Stworkami I Wtedy Exp Wypas Leci....:) :sword: :crusader: |
Cytuj:
|
Gdzie expić Druidem na 21lvl i 30 mlvl z eq Dragon shield, p set, c helm, i volcanic rod. Bez run i bez potworków co biją mocno bo mam straszne lagi:/
|
Cytuj:
Hmm...:P Jak Masz Lagi To Musisz To Zmienić...Wyłaczaj Wszystkie Programy Przed Wlaczeniem Gry Zostaw Tylko Na Pasq Tibie I Ewentualnie Tą Stronke:P(www.tibia.pl) Możesz Expic W Amazon Camp...Na Zamq...Unikaj starcia z zerkiem...Możesz Tam Zrobic Lootaga I Wtedy Bd kasa Na Runy Czyli Na Lepsze Potworki...Zostaje Dc...I Gl |
A zostaje mi coś więcej, bo na zamku ostatnio spotkałem zerka, ale utamo vita uratowala mi życie i mogłem dotrzeć do drabinki. A dokładniej o jaki amazon camp chodzi, mam nadzieje, że nie kręci się w pobliżu witch.
BTW: Ja mam wszystko powyłączane i nadal laguje. |
Cytuj:
|
Witche odpadają bo ostatnio na utamo vicie po 15 sekundach nie mialem 400+ manny więc czekam na dalsze propozycje.
|
Cytuj:
Witcha nie musisz lac on poprostu lazi tam mozna go unikac... jest pod ziemia i na poziomie wyzej...mozesz expic w kopalni na soldkach...w sumie do 27 lvl druidem i sorcem nie ma za duzo expowisk...ja robilem uhmakera ostatnio to expilem do 25 na valkiriach i amazonkach na polnoc od carlin taki maly amazon camp...:) Exp szybki jak jest wolne...jak mozesz grac w nocy to tam idz i licz sie z tym ze wbijesz szybko lvl:P ale tym sie chyba nie zalamiesz |
Dzieki ja myslalem ze ten witch to chodzi po powierzchni. Moglbys mi dac jakas mapke jak tam dojsc, gdzie jakies niebezpieczniejsze potwory itp. Np zaznaczyc w ktorym miejscu respia sie witche. Z gory dziekuje.
Pozdrawiam Oposik! |
Moje eq: k-armor, c-helmet, p-legs, scarf, medusa shield, leather boots, wand of inferno. Mam 33 lvl sorca z 35 mlvlem(wiem, że cienki;/) i nie wiem gdzie expić. W kopalnaich Kazz próowałem na poziomie z soldkami i guardami, ale exp za wolny. Mam FACC.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli trzeba ubić draga? Jestem z refugii. Trzeba iśc przez kanion ze smokiem czy inaczej? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:49. |
|