![]() |
Cytuj:
|
po nowemu, ale nie masz dostepu do be, goblinow, daranei, worgenow.
|
Nom polecam Cataclysm.pl swietna strona , wow classic+tbc w godzine doszły , ale teraz mam chyba juz ostatnie pytanie a mianowicie zeby sobie pyknąć te 40 dni to musze założyc konto trial i wtedy wpisac kod i dostaje kolejne 30 dni czy wystarczy zalozyc kontro i wpisac i ma sie automatycznie 40 dni?
|
Musisz założyć triala i go ulepszyć
|
Horda :( znaaaaaaczqiii
|
|
W końcu siadło 12/12 w gildii. Jesteśmy 12 gildią w alliance na BLu. Całkiem nieźle jak na taką casualową gildie nie nastawioną aż tak na progres :P
|
Cytuj:
(zrobiłem transfer) @Ryba: Plx, wyprzedźcie Drame :P |
|
@CytrynowySorbet
Wtf? Co się stało się z Dramą, że przeszedłeś? Ogólnie to widziałem ostatnio jakieś pociski na generalu na nią i ludzie namawiają do przeniesienia się na horde rotfl :P |
Troche smuteczek z progressem drama ma;(Kurde a przeciez mialo byc tak pieknie.
|
A to jakieś faile są bo co? Brak zgrania czy o co poszło?
|
Rozpaść się nie rozpadła, coś tam cisną, ale sam fakt, że wyprzedziła ich gildia o nazwie OGIEŃ Z DUPY chyba nie rokuje zbyt dobrze na przyszłość... Od dłuższego czasu w gildii były dwie grupki i każda miała trochę inną wizję progressu i prowadzenia tego wszystkiego. Było jeszcze kilka innych czynników, ale stwierdziłem, że po prostu nie ma sensu, tym bardziej, że mogłem się załapać do lepszej gildii.
A o pociskach na drame nic nie wiem (i nie bardzo mnie to interesuje). Pożegnałem się z nimi w pokoju (co nie znaczy, że oni zrobili to samo ze mną, hmm...), więc nie będę ich teraz gównem obsmarowywał :P Zmieniając temat: JA TO CHCĘĘĘĘĘ! http://media.mmo-champion.com/images...y/firehawk.jpg |
I gdzie poszedles?
|
poszedl do Signum :)
My tez juz 12/12:) |
to jak fenix z BC tylko tak x10000000000000 xD wyglada oblednie.
|
Pograłbym sobie znowu w WoWa : / Warto wydać te 200 zł ? Zmiany fajnie w praniu wyszły ?
|
Cytuj:
|
Armory, WoWprogress.com i wszystko jasne:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |