![]() |
|
Cytuj:
Nom, ten chwyt jest zajebisty, przy odrobinie szczęścia (jak to napisał Tenshinkhan) wypier***i się więcej osób, ekspiących manualnie... :mag: |
Hmm jeśli cipsoft chciałby zmniejszyć ilość botów, poprzez nie ulepszanie najta, to to by było z leksza bez sensu, bo godziłoby to w graczy, którzy nie botują najtem xd
|
Ja sie nie dziwie cipom. Popatrzcie na pierwsza dziesiatke w "highscores-experience" na Erigu.
|
Pierdo.licie jak poje.bani xDDDDDDD
Knight niedługo dostanie wiecznyodpoczynek XD ;pp |
Jeśli uważacie że knight nie dostał nic specjalnego to radze sobie obejrzeć filmik jak LP wyciska SOLO (bez sio) 500k/h granujac frosty dzięki czarowi "Utito Tempo". Może dla wielu graczy ten czar to nic specjalnego ale jak widać ci silniejsi knighci maja konkretna możliwość na zabawe i przy tym zajebisty exp :)
|
@up
Sorc o levelu dwa razy niższym może zrobić na tych frostach dwa razy więcej expa/h. ^^ |
1000 razy wiecej
|
Cytuj:
|
@Mera
Ano wiem, ja dałem taki pomysł :) @Kafar Teraz wypierdolka bez bless i znów 99:D |
Cytuj:
Japa? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Arcan Daj link do tego filmiku LP chętnie bym sobie obejrzał :) @ edit A sry widzę, że jest na naszym forum :p |
Cytuj:
A ile robi 150 mag na wrl? 250? Bo na Frostach z UE jest w stanie tyle wyciągnąć, mając 250lv mniej... Poza tym nawet na bocie sorc klepie o wiele więcej xp niż knight... I szczerze Ci powiem, że mając 400lv pier****ło by mnie, czy miałbym 500k/h na frostach, czy 250 na behe, czy bym knightem na warlockach siedział, bo pewnie tak jak robi to LP, robiłbym to na bocie... |
ee tam najtów tez polepszyli a mnie sie o ort nie czepiać miałęm komisa z polaka -.- i mi wolno ;p
aaaa ja zakupilem ten czar co sie tak zapier dala palkiem az mi sie komp cioł i sie wyjebalem ;p nie no zartuje kick byl ;p Do świąt 195 ?? CH UJ NA TO KŁADE BO I TAK DAMY RADE xD |
Czytałem forum i było tam napisane, że tortoise biją po 200+ ..
O co w tym chodzi? Ktoś by mi to wytłumaczył? Jest to bug czy co? Z góry dziękuje.. |
Cytuj:
|
Tylko na żółwiach, czy np na lizardach, małpach też są?
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
:mag: |
Co tam na Morganie słychac :)?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:19. |
|