Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
(Post 1566248)
nie bardzo orientuje sie w ktorym miejscu obrazalem Glamriego, moglbys mi je wskazac?
|
Cytuj:
(Post 1565692)
Glamri dobrze ze napisales ze to twoje zdjecie, bo gdyby nie to, to postawilbym ostatniego grosza ze obok tego kurdupla po lewej stoi jakas dziewczyna, i to nie wiecej niz 15-letnia
|
Oczywiście wg ciebie to żadna obraza. Ja bym się jednak poczuł obrażony na miejscu Glamriego. Odniosłem dziwaczne wrażenie, że chciałeś go obrazić, z tym, że jednak nie do końca.
Cytuj:
(Post 1566248)
ponownie, gdzie ktos tu kogokolwiek obrazal? Nie doszukuj sie afery tam, gdzie jej nie ma.
|
Afery? Teraz to ja mógłbym napisać coś w stylu "pokaż mi, gdzie napisałem, że doszukuję się afery?". Po przeczytaniu postów pod twoim założyłem, że tak mogłoby być, a bezmyślny flame war składający się z postów takich jak ten, który napisał __DARK_SVEN__ mi się nie marzy. (Ach, chciałoby się. Miło by było choć raz zapobiec rzece spamu w wykonaniu pseudo-elyty ;p)
Cytuj:
(Post 1566248)
Skomentowalem zdjecie zamieszczone przez Glamriego, mialem do tego prawo, w koncu do tego sluzy ten topic. To, ze zdjecie skojarzylo mi sie w taki a nie inny sposob, coz, zdarza sie. Nie chcialem nikogo obrazic, uwierzcie mi, gdybym chcial, zrobilbym to w bardziej zgryzliwy sposob.
|
Ja uważam, że chciałeś go obrazić, ty zaprzeczasz - dyskusji z tego nie będzie.
Cytuj:
(Post 1566248)
A dwuosobowego towarzystwa wzajemnej adoracji jak widac nie tylko ja nie mam ochoty ogladac w co drugim poscie na forum.
|
Nie jestem typem małego hipokryty. Jak już pisałem: "ch*j mnie to obchodzi" (dot. postów w relacji Glamri-Slythia).
EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
(Post 1566283)
Imo o wiele bardziej dziecinne/żałosne jest chwalenie się, jacy to oni nie są ze sobą szczęśliwi i zakochani...
|
Mi to nie przeszkadza, tak samo jak nie przeszkadza mi podniecanie się z byle powodu (to już 3001 postów!!!!!!!!).
|