Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Luminera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54909)

Koras616 12-06-2007 19:34

Bardzo fajne fotencje:D gratuluje wszystkim awansików i wszystkich dropów, a przy okazji chcialem powiedziec ze w pelni zgadzam sie z wypowiedzia pana Einstein15 z poprzedniej strony, rowniez sadze ze fire knight miki to straszny kuta**n...swojego czasu gdy gralem na luminerze ten noobeq non stop lurowal gsy pod dc...dlatego nie zdziwie sie jezeli wybijal komus respa..ale coz takie uroki non pvp =P pozdro all!

Zabic 12-06-2007 19:39

ss kolegi:d wbil dista i przeslal mi ss na emiala

http://images21.fotosik.pl/367/a26b2f88fde92c2a.jpg

wredne komentarz lub cos innego pisac domnie bo to ja wzucma to zdjecie nie on 8o

RobertoIchi 12-06-2007 21:01

@Mefju

Mam 5.1 akurat dziś ją kupiłem jak chcesz ss to na gg:8291214 bo tu jakieś ody się czepiają albo na fotka wystawie. Ale coś mam z kartą ,że mikrofon mi nie działa:( ustawie tak jak mówiłeś.

@Safi

A tak pokazałem a co nie mogę?Moja wina, że ty pewnie mieszkasz na śmietnisku
i nie chcesz nam pokazać swojej okolicy:D

I jak ktoś ma tak komentować jak Safi to niech lepiej wyczyści kibel.....

sry, że bez ss

Nabuchodonozzer 12-06-2007 21:20

Roberto Safi ma racje, tu sie wkleja SSy a nie fotki twojego domu. I nie musisz odrazu wyzywac -.-

RobertoIchi 12-06-2007 21:35

@Nabuchodonozzer

A czy ja go wyzywam?

O ja bo pokazałem kilka fotek, i zaraz wielkie krzykiX(

Even 12-06-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RobertoIchi (Post 1481751)
@Mefju

Mam 5.1 akurat dziś ją kupiłem jak chcesz ss to na gg:8291214 bo tu jakieś ody się czepiają albo na fotka wystawie. Ale coś mam z kartą ,że mikrofon mi nie działa:( ustawie tak jak mówiłeś.

@Safi

A tak pokazałem a co nie mogę?Moja wina, że ty pewnie mieszkasz na śmietnisku
i nie chcesz nam pokazać swojej okolicy:D

I jak ktoś ma tak komentować jak Safi to niech lepiej wyczyści kibel.....

sry, że bez ss

To ja wyczyszcze kibel -.-" tu sie daje ssy z Luminery a nie kurwa z jakiejś tam swojej meliny-.-" jak chcesz "pochwalić" się swoim śmietniskiem to wyślij to komuś na PMa nie zaśmiecasz forum -.-" zastanów się kurwa a potem działaj

@ktoś tam mówił o lurowaniu przez mikiego...

No i co z tego ?;) to nie jest zabronione... Yoozek i jego team, mówi ci to coś? Non-pvp rlz...

rzal.ekse ...

RobertoIchi 12-06-2007 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1481825)
To ja wyczyszcze kibel -.-" tu sie daje ssy z Luminery a nie kurwa z jakiejś tam swojej meliny-.-" jak chcesz "pochwalić" się swoim śmietniskiem to wyślij to komuś na PMa nie zaśmiecasz forum -.-" zastanów się kurwa a potem działaj

@ktoś tam mówił o lurowaniu przez mikiego...

No i co z tego ?;) to nie jest zabronione... Yoozek i jego team, mówi ci to coś? Non-pvp rlz...

rzal.ekse ...

Meline i śmietnisko to masz ty:D pls even pokaż swoją chatę pls, daj bo moja babcia nie wie jak wygląda wydupie pls

Fenkju 12-06-2007 21:51

weźcie sie k**wa zamknijcie bo zamiast dawac ssy marudzicie !!

pozdro

struspendziwiatr18 12-06-2007 21:51

nice fotki

Nabuchodonozzer 12-06-2007 21:54

roberto, serio zamknij sie bo robisz z siebie idiote
btw 300 strona tematu xD

Even 12-06-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RobertoIchi (Post 1481841)
Meline i śmietnisko to masz ty:D pls even pokaż swoją chatę pls, daj bo moja babcia nie wie jak wygląda wydupie pls

niestety nie poniżę się do Twojego stopnia, zeby zamiast ss z luminery wklejac ss z "domu"

kozak-.-

wystarczy, że babcia przejdzie się do Ciebie i zobaczy jak tam żyjesz... dowie się jak wygląda melina;)

Yrelius 12-06-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Einstein15 (Post 1481266)
Witam wszystkich uzytkownikow tego wspanialego forum.Chcialem tutaj zamiescic 3 screeny w ktorych to high lvl fire knight miki ubijal kumplom dragi za to ze ci nie zgodzili sie mu pomoc.Koledzy z powodu malej ilosci manaskow zrezygnowali z pomocy ubicia dragow.Po ubiciu paru dragow fire ruszyl na ich dragi i zaczal ubijac -.-

Wiesz Co ... Znam Mikiego juz dlugi czas i nigdy tak nie robił ... Czyli On wbił sie twoim kolegom na respa tak ?? ....

Aha .. Powinni zmienic nazwe tamtu na "Welcome to The Jungle " :P:P

P.S. Piosenka Guns N Roses ..

Jakby co to był JOKE (żart dla niewtajemniczonych) :D

Einstein15 12-06-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nabuchodonozzer (Post 1481524)
@Einstein15

zdajesz sobie dziecko sprawe z tego ze killsteal nie jest rule violation?

Ehh zes mi teraz zaimponowal swoim tekstem nazywajac mnie dzieckiem -.-.Przed kim chciales pokozaczyc czlowieku??.Nie widziales mnie w rl wiec sie zamknij,zjedz kaszke,przytul mame,tate i idz spac bo az mi sie nie dobrze robi na widok twoich postow -.-
Cya synu ^^

Drakonir 12-06-2007 22:43

oO 300 strona:D
Jeszcze raz mówie ci roberto że to jest temat ze zdjęciami a nie miejscem na twoje glupie posty za które powinienes dostać warna.

Bromeek 12-06-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safi (Post 1481281)
Bromeek<< czy ja tu widze zazdrosc?
a co do filmiku >.<
wrzucales kiedys na video.google.pl??
jak nie to sie nie udzielaj na temat jakosci
sprobuj kiedys wrzucic i zobacz jak zostanie znieksztalcony ...
ewentualnie moge wrzucic na speeydshera ale zaraz bedze spam "nie wchodzic keylogger" >.<

ps. jesli nie miales z czym wczesniej doczynienia nie udzielaj sie

a co do zdjec z domu i okolicy to mam pytanie
co to ma wspulnego z tibia? o,O

czego ja mam mu zazdroscic ? ze wrzucil filmik na którym nic nie widac ?
mógl sie spodziewac jakie beda komentarze:-]
Polecam slownik j.polskiego na przyszłosc.
edit
@roberto
a po chuja nam tutaj twoje fotki z rl ? ma nas to obchodzic jak mieszkasz czy jaki chuj?twoje posty sa zalosne

KaMiLSpAwW 12-06-2007 23:21

Bromek nie będe sie poniżał do Twojego marnego poziomu , to ze kiedyś dobrze znałem bromka nie musi przedstawiać tego jaki teraz jesteś , myślisz że te "wulgaryzmy " które używasz co drugie pisane przez Ciebie słowo jest fajne , jedynie co to ktoś to można Ci wlepic reporta za bezsesnowne użycie "wulgarnego języka " tak btw trade charami jest zabronione ale to szczegól:) Tak jak powiedzialem nie bedę sie znizal do twojego poziomu , bo po co ? żebyś się ucieszyl dla mnie to nie jest "radocha" jak mam jakiemós głabowi odpisywać na jego marne posty ;]

A Mikiego znam dlugo i wiem że bezpostawanie by tego nie zrobil więc musiał być jakiś cel tego :)

Ssy zeby nie bylo ze to "dzial" do kłótni

Awans:)
http://img234.imageshack.us/img234/536/71lvljw7.jpg

I loocik z Hero ;)
http://img234.imageshack.us/img234/7117/herolootzy8.jpg

Bromeek 12-06-2007 23:40

lucas za to twój poziom jest bardzo wysoki,raporta mozesz dac zwisa mi to polecam slownik dla ciebie równiez a gląba to se poszukaj w domu badz gdzie indziej :-]

Emon'druu 12-06-2007 23:41

Zakuwam do bieżmowania i robie uszki :P

http://img228.imageshack.us/img228/6295/20mlvljm2.jpg
Expic zaczynam od czwarkowego wieczora, wiec 40 wklepie fascikiem ( 0o co to za sŁowo? 0o?) Pozdro MW i Even btw. Drak wróciłbys na Lumi :/ elo wariacie

Einstein15 12-06-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yrelius (Post 1481897)
Wiesz Co ... Znam Mikiego juz dlugi czas i nigdy tak nie robił ... Czyli On wbił sie twoim kolegom na respa tak ?? ....

Aha .. Powinni zmienic nazwe tamtu na "Welcome to The Jungle " :P:P

P.S. Piosenka Guns N Roses ..

Jakby co to był JOKE (żart dla niewtajemniczonych) :D

Nie chce sie z toba sprzeczac ale irytuje mnie to ze taki ci wbija i za to ze mu 2 ziomkow nie pomoglo to zaczal im ubijac.Przyznaj ze to jest przesada??.Moze dla ciebie jest laskaw bo twoj kolega ale nie jest laskaw dla moich kumpli wiec wiesz.Lvl nigdy go mistrzem nie uczyni -.-

Fragles_Luminera 13-06-2007 00:17

Hmm ,a tutaj Woce,,z Arcanisty,,,Już Drugie w dzisiejszym dniu ..

http://foteka.pl/full/f6b1be1c5ec146...7577881518.jpg

xD..Nie ma to jak Hunt na Elfach,,,miejmy nadzieje ,ze bedzie cos lepszego z Huntu,,..!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37.