![]() |
|
Cytuj:
|
@up
Shanoz and shatan Piszcie, ktory owner sie wypowiada next time |
Shanoza miałem okazje blizej poznać... Boh or die.<nie dalem sie, nie padłem> I nie jestem zly ze chcial mnie ubić PA w Tibi zawsze bylo jest i bedzie. Przyzwyczajcie się. Mechatronik nie pie**** pogadaj z chrupkiem a zobaczysz ze pomaga.... Btw. co sie stało że nowych fragów niema. Wszyscy powoli odrabiaja straty...
Cytuj:
|
Cytuj:
chciales zebysmy sie smiali? chyba Ci sie nie udalo |
Sep 07 2006, 12:44:02 CEST Died at Level 178 by a green djinn
Sep 04 2006, 11:31:08 CEST Died at Level 179 by a centipede EHHEEH niema to jak urbexx co on na uhy niema ? 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobrze, że syjamskie nie sa w stanie ukraść księżyca...
|
o.oo Minavand spowrotem w wanted, i co sathan i corsus zobaczymy czy te pare lvl to nic takiego, licze na niego i chce zeby spral wam dupy bo mowic do was to jak grochem o sciane, znow powroci niezawodna 3(Draz, urb, Mina) i zobaczymy kto bedzie gora. Szczerze na poczatku bylem za tym aby dof wygral, ale widzac ich bezradnosc to mi sie zygac chce, dobrze wiedzieli ze mina chce nabic lvl i wejsc do wanted a dof mimo to nic nie zrobil, pozwoilili expic, brawo panowie tak dalej Mina skopie wam dupy tylko kurzyc sie bedzie:p
PZDR |
Cytuj:
Powazne wzmocnienie po tym jak z [GUILD]wanted[/GUILD] odeszla duza czesc membersow. [CHAR]Minavand[/CHAR] ma jedno z lepszych pvp na azurce wiec... Zreszta zobaczymy. Te Trio moze byc zabojcze rzeczywiscie ;) . @Zeus and Najwyzsza Prawda Gratuluje Banow B) I odpoczynku od Forum. @down Smialiscie sie z Urbexxa Yours Neutral Player |
btw.
Dalipi Sep 09 2006, 12:36:11 CEST Died at Level 136 by a kongra Co raz nizej ;) |
Cytuj:
idz spac.. |
Hahah :)
Słowa Cors'a "Co nam Minavand moze zrobic jak to tylko jeden człowiek" ale jezeli ten człowiek jest z Drazem i Urbem w gildi to juz co innego. To teraz zobaczymy wielki strategu. POzdro Gremb |
Cytuj:
|
Cytuj:
POzdro Gremb |
Zabojcze trio DUM (draz urb mina) :D
|
Cytuj:
Bo Maciuś wrócił go gry,[CHAR]Grebol Maciek[/CHAR]8o 8o 8o 8o 8o Chyba każdy się tego 50 knighta boji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak wracajac do tematu to:
Miter Furax Sep 10 2006, 01:13:49 CEST Killed at Level 72 by Urbexx and by Fritton |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |
|