![]() |
|
Cytuj:
<lol2> dobre ;p :cup: |
Cytuj:
|
|
Ceny wszedzie takie same...
Chyba ze mieszkasz na zadupiu.... @bongo Btw Gadasz jakbys nie miał tego nigdy w plucu... :> |
Nie wiem czy to juz było Caponeq Hacked.
|
40 i nie schodzi nizej za sztuke. Wiadra to wiadra ale jakos malo oni nabieraja tam zauwazylem.
@caponeq jebac psa niech go rookuja czy co tam |
Kolejna osoba zaplacila payment'a:cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
propos filmików, dobre w chooy ale te wiaderka cieniutkie :) propos cen mj to powyżej 30 tak jak ktoś napisał payment & frajerizm
|
@elezde
Gratulujemy! masz 1 posta na 300 stronie! Jako nagrode otrzymujesz 4 wiadra i kalosze! I nie musisz sie klócic o cene wiader :) Caponeq hacked? Mozna wiedzej info? |
Cytuj:
powiesz nam kto i ile ?:P:baby: |
Wydaje mi sie ze to Vaxard.
|
Zaplacil Vaxard a ile to mozna sobie sprawdzic na tibia.com :)
Wczesniej zaplacil juz Dili Eoo :p |
Bez komentarza....
|
Belandy Asco
Feb 01 2007, 23:01:53 CET Killed at Level 80 by Taifun Devilry 20-10 w sumie mozna naliczyc Harcerza tez Harcesh Jan 30 2007, 12:28:48 CET Killed at Level 75 by Taifun Devilry |
...
Tu Ciagle sie beda lac dopuki Taif nie Wygra wojny ;/ A szkoda bo mogla by sie zmienic gospodarka na Furorze ja juz osoboscie nie gram na FUrorze PRzez PA Duskow.
@off topic World Trade Mine Furora Your KyRa! MSG ME FOR MORE INFO! Jak cos to Zapraszam: http://www.forum.tibia.pl/showthread...29#post1242229 Pozdrawiam _/ Kileros~ |
A nie 20:8? -.- Harcesh i tamci dwaj co trapowali Czipsa nie sa w Vision, lol.
@Down: Ale byli w czasie wojny. |
@up
W Vision nie sa ale wiele osob które są policzone jako fragi dla Vision tez nie jest w Dusk~. |
Bo taifun powywalał ich z gildii...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |
|