![]() |
|
~~Galana, The Old Times~~
Pozdro 4 all friends : ** Private Greetings: -Konda -Atnaz 4ever in my <3 Go Go! |
Cytuj:
Chyba że bardzo Cię to cieszy -.- |
...
Ja tez chce ci sie podlizac catrishia > jestes super ze odszedles ... to nic nie zmienia bo masz nadal hunta u tamtych wiec nie wiem czy ten protest wiele zmieni, jestes juz z nimi zwiazany.
strona ktora walczy z HWL"ami zaczyna fragowac ;] tym razem rattzor zdazyl uciec . Adrianoss jak masz cos do glosu zimpy to cie dorwe w cyclopolis i jak kaze rzucic bohy to je rzucisz a pozniej cie zabije i demon shield .... Przezyjmy to jeszcze raz :* |
18:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Grudgiie. He was killed by Camuh. 18:43 You see a dead human (Vol:10). You recognize Rattzor. He was killed by Febb. 18:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Oen. He was killed by Gain Tina. |
Cytuj:
Pochwal się co noob Xisso zrobił może? |
Cytuj:
raz mi sie mama pytala czy mam dziewczyne wreszcie :cup: zreszta jakbym patrzyl na niego TYLKO od tylu i gadal to bym pomysal ze fajna laska |
Cytuj:
opis zimpy na gg: "Kto zrobi posta na 2 lata zimpy??" teraz pewnie ktos ci zrobi, mas reklame darmowa ;) rzecz w tym ze jakby ktos sie do tego poczuwal to by juz dawno zrobil... a ty sie tego wrecz domagasz <lol> |
Sira shier też padl może ktoś wie jak....
Nov 26 2006, 18:39:09 CET Killed at Level 132 by Cue Cumber and by Febb |
SELL IRON ALLEY 1 -- VENORE --
Bardzo ladny domek, jesli ktos jest zainteresowany niech da znac. |
@Bartol
Z ironow to ja kupie iron ore(9) msg me fats plx:P Czy sa juz filmiki z padniec?:P @Edit 300 strona yeah xD |
Cytuj:
tharrin ja sie moge mylic ale chyba w ta sobote byly andrzejki wiesz taki dzien ze zwykle imprezy sie robi stad % a z tibia juz tak zwiazany nie ejstem po ptostu gram jak nie ma nic lepszego do roboty zeby nie bylo totalnie nie na temat http://rapidshare.com/files/4930171/...ngeon.rec.html ktostam chcial film |
Cytuj:
PS: 300 storna jejeje ide sie narabac j\k ;) |
mam wielka prośbe , możę ktos uploadować ten filmik na www.uploaded.to ? z góry dzięki.
EDIT : nie ma to jak pomocna ręka , wielkie dzięki <sarkazm -.-> |
Demon Helmet Quest...
8o
To byl najprawdopodobniej najciekawszy DHQ w historii wszystkich serwerow Tibii. Tego sie nie da opisac, to trzeba zobaczyc. Film pewnie bedzie dlugi, bo czesto nic sie nie dzialo... Jednak koncow i walki to juz mega hit... Konda i koledzy chcieli, moim zdaniem, poczynic bardzo zle. Zastraszanie mojej osoby przez Oena bylo kompletnym nieporozumieniem... "Dont go with HWL to the quest because they can get money" Cos w tym stylu uslyszalem od Oena.. Zdziwilem sie, bo po co im jeszcze wiecej wrogow. Zdecydowalismy jednak, ze ja Zocha Ancha i Szakal nie bedziemy sie wtracac. Skonczylo sie jak sie skonczylo....A my nie zaliczylismy DH :P Pozdro |
Cytuj:
jeny jaki Ty jestes glupi. wez wogule wyjdz bo nie moge patrzec na to co wypisujesz. |
18:53 You see a dead human (Vol:10). You recognize Oen. He was killed by Gain Tina.
;o Film troche nudny, ale akcje widać ładna masakra ;d |
Jedyne co widzialem w filmie to :
1. Alliance poraz kolejny pokazalo że nie wie jak używać magic wallii (które tutaj były kluczem do zwycięstwa). 2. Blooc to ćwiek , i dupo właz , jescze 5 minut i by poleciał na kamikadze żeby w dupke Lithium wejść. 3. Na poprzednich filmach dużo obserwowałem Cue Cumber'a , i doszedłem do wniosku że to nie on , nie prawdziwy Cue , na początku myślałem że to Alex/Wanos/drugi Toxo gra, ale teras na tibia.de Twistah (koleś który grał Camuh'em na wojnach , i pewnie pomagał expic go do 100)przyznał się gra teras na Cue , jedno słowo "żałosne" , mam nadzieje że kiedyś cip soft pójdzie po rozum do głowy i sprezentuje Llithium mass delete, bo jak zliczysz na palcach jednej ręki osoby w tej gildi które nie cheatują i nigdy nie cheatowały , to jest dobrze.. ale szczerze wątpie żeby sie komuś taka kalkulacja się powiodła. |
Cytuj:
Ty sie o zoche nie martw bo ma utarte miejsce w tym konflikcie, Ancha tez mial proiblemy z hwl wiec nie dolaczy a ty po tej akcji z paymentem tez nie sadze :P Jak nie bedzie hwl to maffersi dopiero pokaza pa, hwl to pikuś, maffersi istnieja po to, by robic PA, hwl i ich wojny to juz troche bardziej "cywilizowany sposob" |
@Boltina89
A wy wyszliście stamtąd? Skoro jesteście hunted od Kondy & S-ka to mogliście pomóc Lithium, może by sie od was z deka odczepiło. EDIT: Ok już wiem, widzialem Szakala pod koniec movie na statq. 21:42 Wielki dajmos [57]: pet polack welcome u 21:42 Wielki dajmos [57]: xD No i kto tutaj jest pet polack :p @Rumcio Gz addonów :D EDIT2: 3000 post :p |
21:52 Wielki dajmos [57]: daj mi tego jebanego ston skina
21:52 Wielki dajmos [57]: plx 21:53 Zocha Hydraulik [100]: omg nie masz kumpli w gildi 21:53 Wielki dajmos [57]: sami maja 21:53 Wielki dajmos [57]: po 1 :D moze ktos film z DHQ na tibicams umiescic bo z rapidshare podrac nie mozna :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |
|