Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Kadon_Candia 26-11-2006 16:16

~~Galana, The Old Times~~

Pozdro 4 all friends : **

Private Greetings:
-Konda
-Atnaz

4ever in my <3

Go Go!

Azenus 26-11-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1099336)
Chyba kazdy wie o kogo chodzi-.-... Chyba ze ktos nie gra na galanie, to może nie wiedzieć... Ale to wkoncu "Wydarzenia z Galany"

Jeśli według Ciebie każdy powinien wiedzieć o co chodzi, to po co wklejasz tego fraga? A tym bardziej po co mamy cokolwiek tu pisać? -.-
Chyba że bardzo Cię to cieszy -.-

Poznanski Rycerz 26-11-2006 17:26

...

Ja tez chce ci sie podlizac catrishia > jestes super ze odszedles ... to nic nie zmienia bo masz nadal hunta u tamtych wiec nie wiem czy ten protest wiele zmieni, jestes juz z nimi zwiazany.

strona ktora walczy z HWL"ami zaczyna fragowac ;] tym razem rattzor zdazyl uciec .
Adrianoss jak masz cos do glosu zimpy to cie dorwe w cyclopolis i jak kaze rzucic bohy to je rzucisz a pozniej cie zabije i demon shield .... Przezyjmy to jeszcze raz :*

Azenus 26-11-2006 19:57

18:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Grudgiie. He was killed by Camuh.

18:43 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rattzor. He was killed by Febb.

18:54 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Oen. He was killed by Gain Tina.

DfJ 26-11-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1099878)
18:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Grudgiie. He was killed by Camuh.

18:43 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rattzor. He was killed by Febb.

18:54 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Oen. He was killed by Gain Tina.

Pochwal się co noob Xisso zrobił może?

Colorion 26-11-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1099505)
Ja tez chce ci sie podlizac catrishia > jestes super ze odszedles ... to nic nie zmienia bo masz nadal hunta u tamtych wiec nie wiem czy ten protest wiele zmieni, jestes juz z nimi zwiazany.

strona ktora walczy z HWL"ami zaczyna fragowac ;] tym razem rattzor zdazyl uciec .
Adrianoss jak masz cos do glosu zimpy to cie dorwe w cyclopolis i jak kaze rzucic bohy to je rzucisz a pozniej cie zabije i demon shield .... Przezyjmy to jeszcze raz :*

Huheauheu zimp ma glos full wypas :D
raz mi sie mama pytala czy mam dziewczyne wreszcie :cup:

zreszta jakbym patrzyl na niego TYLKO od tylu i gadal to bym pomysal ze fajna laska

pawlon 26-11-2006 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1098159)
a ja wiem ze nie na temat

i ja wiem ze pod wplywem % ale w koncu sa andrzejki a jutro 26 listopada 2 lata zimpy mijaja dziekuje z gÓry i w ogole zycze powodzenia

pamietajcie to tylko gra<ja chyba na chwile zapomnialem>

sorry ze to powiem ale to zalosne... czy tibia jest ciagle twoi calym zyciem? fajnie ze sie cieszysz ze char am 2 lata.. ale to opijac i to w twoim wieku? jakis czas pare razy sugerowales ze sie zmeinilies.. ze tibia juz nie jest dla ciebie wszsytkim itp... a tu prosze jednak jest :P

opis zimpy na gg:
"Kto zrobi posta na 2 lata zimpy??"

teraz pewnie ktos ci zrobi, mas reklame darmowa ;) rzecz w tym ze jakby ktos sie do tego poczuwal to by juz dawno zrobil... a ty sie tego wrecz domagasz <lol>

Lukus 26-11-2006 21:01

Sira shier też padl może ktoś wie jak....

Nov 26 2006, 18:39:09 CET Killed at Level 132 by Cue Cumber
and by Febb

Bartol1 26-11-2006 21:03

SELL IRON ALLEY 1 -- VENORE --

Bardzo ladny domek, jesli ktos jest zainteresowany niech da znac.

aragorn uczciwy 26-11-2006 21:09

@Bartol
Z ironow to ja kupie iron ore(9) msg me fats plx:P

Czy sa juz filmiki z padniec?:P

@Edit
300 strona yeah xD

Zimpa 26-11-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1100005)
sorry ze to powiem ale to zalosne... czy tibia jest ciagle twoi calym zyciem? fajnie ze sie cieszysz ze char am 2 lata.. ale to opijac i to w twoim wieku? jakis czas pare razy sugerowales ze sie zmeinilies.. ze tibia juz nie jest dla ciebie wszsytkim itp... a tu prosze jednak jest :P

tharrin ja sie moge mylic ale chyba w ta sobote byly andrzejki wiesz taki dzien ze zwykle imprezy sie robi stad % a z tibia juz tak zwiazany nie ejstem po ptostu gram jak nie ma nic lepszego do roboty

zeby nie bylo totalnie nie na temat

http://rapidshare.com/files/4930171/...ngeon.rec.html
ktostam chcial film

pawlon 26-11-2006 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1100077)
tharrin ja sie moge mylic ale chyba w ta sobote byly andrzejki wiesz taki dzien ze zwykle imprezy sie robi stad % a z tibia juz tak zwiazany nie ejstem po ptostu gram jak nie ma nic lepszego do roboty

zeby nie bylo totalnie nie na temat

http://rapidshare.com/files/4930171/...ngeon.rec.html
ktostam chcial film

nie wiem czy byly, ja tam swietowalem co innego :P zreszta to twoja sprawa, nie bede jzu tego poruszal wiec nie ma co na ten temat sie rozpisywac ;)

PS:
300 storna jejeje ide sie narabac j\k ;)

Ajron 88 26-11-2006 21:23

mam wielka prośbe , możę ktos uploadować ten filmik na www.uploaded.to ? z góry dzięki.

EDIT : nie ma to jak pomocna ręka , wielkie dzięki <sarkazm -.->

Boltina89 26-11-2006 22:16

Demon Helmet Quest...

8o

To byl najprawdopodobniej najciekawszy DHQ w historii wszystkich serwerow Tibii. Tego sie nie da opisac, to trzeba zobaczyc. Film pewnie bedzie dlugi, bo czesto nic sie nie dzialo... Jednak koncow i walki to juz mega hit...

Konda i koledzy chcieli, moim zdaniem, poczynic bardzo zle. Zastraszanie mojej osoby przez Oena bylo kompletnym nieporozumieniem...

"Dont go with HWL to the quest because they can get money"

Cos w tym stylu uslyszalem od Oena.. Zdziwilem sie, bo po co im jeszcze wiecej wrogow. Zdecydowalismy jednak, ze ja Zocha Ancha i Szakal nie bedziemy sie wtracac.

Skonczylo sie jak sie skonczylo....A my nie zaliczylismy DH :P

Pozdro

sliver 26-11-2006 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1099336)
Chyba kazdy wie o kogo chodzi-.-... Chyba ze ktos nie gra na galanie, to może nie wiedzieć... Ale to wkoncu "Wydarzenia z Galany"

jeny jaki Ty jestes glupi. wez wogule wyjdz bo nie moge patrzec na to co wypisujesz.

Rybzor 26-11-2006 22:36

18:53 You see a dead human (Vol:10). You recognize Oen. He was killed by Gain Tina.

;o

Film troche nudny, ale akcje widać ładna masakra ;d

Ajron 88 26-11-2006 22:45

Jedyne co widzialem w filmie to :

1. Alliance poraz kolejny pokazalo że nie wie jak używać magic wallii (które tutaj były kluczem do zwycięstwa).

2. Blooc to ćwiek , i dupo właz , jescze 5 minut i by poleciał na kamikadze żeby w dupke Lithium wejść.

3. Na poprzednich filmach dużo obserwowałem Cue Cumber'a , i doszedłem do wniosku że to nie on , nie prawdziwy Cue , na początku myślałem że to Alex/Wanos/drugi Toxo gra, ale teras na tibia.de Twistah (koleś który grał Camuh'em na wojnach , i pewnie pomagał expic go do 100)przyznał się gra teras na Cue , jedno słowo "żałosne" , mam nadzieje że kiedyś cip soft pójdzie po rozum do głowy i sprezentuje Llithium mass delete, bo jak zliczysz na palcach jednej ręki osoby w tej gildi które nie cheatują i nigdy nie cheatowały , to jest dobrze.. ale szczerze wątpie żeby sie komuś taka kalkulacja się powiodła.

Colorion 26-11-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1100221)
8o

To byl najprawdopodobniej najciekawszy DHQ w historii wszystkich serwerow Tibii. Tego sie nie da opisac, to trzeba zobaczyc. Film pewnie bedzie dlugi, bo czesto nic sie nie dzialo... Jednak koncow i walki to juz mega hit...

Konda i koledzy chcieli, moim zdaniem, poczynic bardzo zle. Zastraszanie mojej osoby przez Oena bylo kompletnym nieporozumieniem...

"Dont go with HWL to the quest because they can get money"

Cos w tym stylu uslyszalem od Oena.. Zdziwilem sie, bo po co im jeszcze wiecej wrogow. Zdecydowalismy jednak, ze ja Zocha Ancha i Szakal nie bedziemy sie wtracac.

Skonczylo sie jak sie skonczylo....A my nie zaliczylismy DH :P

Pozdro

ja sie nie dziwie ze oen sie rzuca, hwl potrzebuja kasy, stad ten cyrk z paymentami i dhq, widocznie to dla nich dosc wazne :P

Ty sie o zoche nie martw bo ma utarte miejsce w tym konflikcie, Ancha tez mial proiblemy z hwl wiec nie dolaczy a ty po tej akcji z paymentem tez nie sadze :P
Jak nie bedzie hwl to maffersi dopiero pokaza pa, hwl to pikuś, maffersi istnieja po to, by robic PA, hwl i ich wojny to juz troche bardziej "cywilizowany sposob"

Arturo Soprano 26-11-2006 22:48

@Boltina89

A wy wyszliście stamtąd? Skoro jesteście hunted od Kondy & S-ka to mogliście pomóc Lithium, może by sie od was z deka odczepiło.
EDIT:
Ok już wiem, widzialem Szakala pod koniec movie na statq.
21:42 Wielki dajmos [57]: pet polack welcome u
21:42 Wielki dajmos [57]: xD

No i kto tutaj jest pet polack :p

@Rumcio
Gz addonów :D
EDIT2:
3000 post :p

Yuge 26-11-2006 23:01

21:52 Wielki dajmos [57]: daj mi tego jebanego ston skina
21:52 Wielki dajmos [57]: plx
21:53 Zocha Hydraulik [100]: omg nie masz kumpli w gildi
21:53 Wielki dajmos [57]: sami maja
21:53 Wielki dajmos [57]: po 1

:D

moze ktos film z DHQ na tibicams umiescic bo z rapidshare podrac nie mozna :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10.