![]() |
|
Dobra juz dobra, zapomnijcie ze to napisalem, ja zapomne ze to uslyszalem i wszystko jest OK.
Chlopaki, jestescie juz slawni :D:D:D No i powoli zblizamy sie do 300 strony. Niech to bedzie inteligentny post :P |
U mnie to dopiero 50 strona. ;)
|
Ulrig, Darkness Sixis, Cervik??
Czyzby kolejny nieudany ani:D |
Może mi ktoś podać name tego Iron'knight w grze? Mam troche wolnych unjustów odkąd nic się nie dzieje a jak patrze na to co pisze to mi żal dupe ściska.
ps. gdzie gratulacje dla pierwszego msa na aurea który solo wbił 150 lvl?B) |
Cytuj:
@Edit Ahhh bym zapomniał Gz xd Jeszcze jakbys był tak uprzejmy i podał mi powód to by było fajnie :) Kto prowadzi liste tych ktorzy mnie maja na oku ? :P:P:P:P |
Cytuj:
|
Witam all! Moze tutaj na forum mi wyjasni ktos co sie dzieje z ta Aurea? :| Czyzby to ze Rom i inni wygrali tak na to wplywa ? :( Zobatrzcie co sie dzieje codziennie jakis h lv pkuja i bez reasonu atakuja innych.Moj kumpel 100 lv zlapal trapa za to chyba ze sobie expil -.- Chcialem powiedziec jedno ze jak Rom wygral to niech zrobi pozadek na servie a nie ze kazdy kto chce pkuje i robi sobie co mu pasuje.Byc moze sie okazuje teraz ze Aljanci nie potrafia utrzymac wladzy?!Wiele osob 50 + lv przestaja grac dlatego ze jest nielad na servie np ja... :confused:
Zobatrzcie !Nitearth'Ave(RoM) Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix Jak myslicie co to ma znaczyc ? |
Cytuj:
Jesli to nie sa żarty to niech ktos inny Ci to wytłumaczy, bo ja jestem za głupi :P |
Cytuj:
Co do tego deda, tak jak wyjaśnił wcześniej Kidler "padł, bo padł". Poczytaj sobie wcześniejsze posty, może Ci coś wyjaśnią, dużo jest o PA romu itp.. :] @UP: Iron, znowu bezsensowny post... aż tak bardzo zależy Ci, żebys był na 300 stronie?? |
Cytuj:
PS: GZ dla Vesza za 150lvl |
Cytuj:
|
Czy ktoś kojarzy dlaczego Mariel Zori, Mastro Scue, Endrox i ktos jeszcze opuścili szeregi FaGu? Założyli tez gildie - jakies Toruyaki czy coś.
@down - To według ciebie głupota i bezsensowne posty na forum są uzasadnione, normalne, dopuszczalne ?? -.- @down - n/c |
Cytuj:
@EDIT Co do huntow xd Ludzie to gra, jak padne to nie bede płakał, i na pewno z tego powodu nie przestane pisac na tym forum tego co chce pisać ; d. Wiem pisze głupie posty, Wy macie zabawe, bo sie wyzyjecie na mnie za ded'a, hunta, Bog wie co jeszcze... @UP Skoro nie dostalem za to bana to znaczy ze mozna. |
Cytuj:
Zobaczymy czy taki chojrak jestes bo gadasz duzo a wpier**ol i tak bys dostal bo gadaniem chuja zrobisz najwyzej mozesz mnie ugryzc swym maly obslizglym.... Ehh.... Naprawde jakis wirus dopadł ci twardy dysk i go kompletnie wyczyscil.... |
Cytuj:
a co do irona, nigdzie nie powiedziałem, ani nigdy nie myślałem o tym by jeździć gdzie kolwiek i spuszczać mu jak to ładnie określiłeś "wpierdol" :) teraz co do odróżniania RL i gry.. jeśli ktoś jest głupi w rzeczywistości to w tej grze również na forum będzie zachowywał się jak głupiec. (zdaje sobie sprawę z tego, że teraz napiszecie że to ja jestem głupi, wasza opinia - osobiście mam ją gdzieś ) Iron jesteś jak natrętna mucha, wkurzasz swoim bzyczeniem ze wszystkich stron a jednocześnie ciężko cię uciszyć. |
Cytuj:
@down Zgadzam sie, ale ja z takiego powodu napewno nie opuszcze servera... |
Jak dla mnie to trzeba serva zmienic tutaj nie pogra... zawsze sie trafi jakis swir co by se popkowal myslac ze jak ma wyzszy lv np 100+ zabijajac 50 lv w kilku ze jest fajny hmm niestety musze takiego kogos rozaczarowac niejestes fajny to jest totalne noobostwo :confused:
|
Gdybys to ty mial 100+ to nie uwazal bys tego za noobostwo tylko za dobra zabawe ktora przynosi zyski xP
|
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
|
No ale jaka w tym zabawa moze i dla ziomkow jest ale nie dla mnie ;p i tak ogolnie to mowie bye bye aurea :) 57 palek 49 najt i inne chary szkoda mi ich ale co mam zrobic nie pogra bo przesadzaja.X( ale jeszcze bym rozumial solo ale nie w 8 -.- trudno czasem tak bywa :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |
|