Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Iron'knight 18-03-2007 21:16

Dobra juz dobra, zapomnijcie ze to napisalem, ja zapomne ze to uslyszalem i wszystko jest OK.
Chlopaki, jestescie juz slawni :D:D:D

No i powoli zblizamy sie do 300 strony. Niech to bedzie inteligentny post :P

kidler 18-03-2007 21:30

U mnie to dopiero 50 strona. ;)

Hanys_Kce 19-03-2007 09:28

Ulrig, Darkness Sixis, Cervik??
Czyzby kolejny nieudany ani:D

Zevs 19-03-2007 12:55

Może mi ktoś podać name tego Iron'knight w grze? Mam troche wolnych unjustów odkąd nic się nie dzieje a jak patrze na to co pisze to mi żal dupe ściska.

ps. gdzie gratulacje dla pierwszego msa na aurea który solo wbił 150 lvl?B)

Iron'knight 19-03-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zevs (Post 1323498)
Może mi ktoś podać name tego Iron'knight w grze? Mam troche wolnych unjustów odkąd nic się nie dzieje a jak patrze na to co pisze to mi żal dupe ściska.

Miło mi :) Ciekawe kto pierwszy poda :D
@Edit
Ahhh bym zapomniał Gz xd
Jeszcze jakbys był tak uprzejmy i podał mi powód to by było fajnie :) Kto prowadzi liste tych ktorzy mnie maja na oku ? :P:P:P:P

Govinem 19-03-2007 14:39

Cytuj:

Na forum tibia .com :) http://forum.tibia.com/forum/?action...9&pagenumber=2

esiok23 19-03-2007 17:02

Witam all! Moze tutaj na forum mi wyjasni ktos co sie dzieje z ta Aurea? :| Czyzby to ze Rom i inni wygrali tak na to wplywa ? :( Zobatrzcie co sie dzieje codziennie jakis h lv pkuja i bez reasonu atakuja innych.Moj kumpel 100 lv zlapal trapa za to chyba ze sobie expil -.- Chcialem powiedziec jedno ze jak Rom wygral to niech zrobi pozadek na servie a nie ze kazdy kto chce pkuje i robi sobie co mu pasuje.Byc moze sie okazuje teraz ze Aljanci nie potrafia utrzymac wladzy?!Wiele osob 50 + lv przestaja grac dlatego ze jest nielad na servie np ja... :confused:

Zobatrzcie !Nitearth'Ave(RoM) Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix Jak myslicie co to ma znaczyc ?

Iron'knight 19-03-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esiok23 (Post 1323781)
Witam all! Moze tutaj na forum mi wyjasni ktos co sie dzieje z ta Aurea? :| Czyzby to ze Rom i inni wygrali tak na to wplywa ? :( Zobatrzcie co sie dzieje codziennie jakis h lv pkuja i bez reasonu atakuja innych.Moj kumpel 100 lv zlapal trapa za to chyba ze sobie expil -.- Chcialem powiedziec jedno ze jak Rom wygral to niech zrobi pozadek na servie a nie ze kazdy kto chce pkuje i robi sobie co mu pasuje.Byc moze sie okazuje teraz ze Aljanci nie potrafia utrzymac wladzy?!Wiele osob 50 + lv przestaja grac dlatego ze jest nielad na servie np ja... :confused:

Zobatrzcie !Nitearth'Ave(RoM) Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix Jak myslicie co to ma znaczyc ?

No dobra, ktory sobie jaja robi ^.^
Jesli to nie sa żarty to niech ktos inny Ci to wytłumaczy, bo ja jestem za głupi :P

Slide_Aurea 19-03-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esiok23 (Post 1323781)

Rom nie to, że nie może zrobić porządku, tylko im to pasuje, głównie to oni pkują, w ten sposób dorabiają sobie :) To się nie zmieni..
Co do tego deda, tak jak wyjaśnił wcześniej Kidler "padł, bo padł".

Poczytaj sobie wcześniejsze posty, może Ci coś wyjaśnią, dużo jest o PA romu itp.. :]
@UP: Iron, znowu bezsensowny post... aż tak bardzo zależy Ci, żebys był na 300 stronie??

shaiboos 19-03-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1323844)
No dobra, ktory sobie jaja robi ^.^
Jesli to nie sa żarty to niech ktos inny Ci to wytłumaczy, bo ja jestem za głupi :P

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia milczą...

PS: GZ dla Vesza za 150lvl

Kolirn 19-03-2007 19:37

Cytuj:

popieram, ew podaj adres mam kilku kolegów w rawie mazowieckiej...B)

shaiboos 19-03-2007 19:43

Czy ktoś kojarzy dlaczego Mariel Zori, Mastro Scue, Endrox i ktos jeszcze opuścili szeregi FaGu? Założyli tez gildie - jakies Toruyaki czy coś.

@down - To według ciebie głupota i bezsensowne posty na forum są uzasadnione, normalne, dopuszczalne ?? -.-

@down - n/c

Iron'knight 19-03-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1324004)

Taaa zaraz jeszcze gdzie chowam klucze, kiedy jestem sam w domu >.< . To sie nazywa uzależnienie, bedzie nasyłał kumpli na mnie za gre ... Zamiast komentowac moje posty popatrzcie na siebie, to ze pisze bezsensowne posty to moja sprawa, i raczej nie powinienem byc za to karany ^.^, chyba ze to nie jest forum to w takim razie przepraszam za moją "głupote"

@EDIT
Co do huntow xd Ludzie to gra, jak padne to nie bede płakał, i na pewno z tego powodu nie przestane pisac na tym forum tego co chce pisać ; d. Wiem pisze głupie posty, Wy macie zabawe, bo sie wyzyjecie na mnie za ded'a, hunta, Bog wie co jeszcze...

@UP
Skoro nie dostalem za to bana to znaczy ze mozna.

duuKi 19-03-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1324004)

Kolirn nie bronie Iron'a, ale skoro masz juz tak nasrane w glowie ze bedziesz najezdzal kolesi w domu to moze wbij do Rzeszowa xP
Zobaczymy czy taki chojrak jestes bo gadasz duzo a wpier**ol i tak bys dostal bo gadaniem chuja zrobisz najwyzej mozesz mnie ugryzc swym maly obslizglym....
Ehh....
Naprawde jakis wirus dopadł ci twardy dysk i go kompletnie wyczyscil....

Kolirn 19-03-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1324042)
Kolirn nie bronie Iron'a, ale skoro masz juz tak nasrane w glowie ze bedziesz najezdzal kolesi w domu to moze wbij do Rzeszowa xP
Zobaczymy czy taki chojrak jestes bo gadasz duzo a wpier**ol i tak bys dostal bo gadaniem chuja zrobisz najwyzej mozesz mnie ugryzc swym maly obslizglym....
Ehh....
Naprawde jakis wirus dopadł ci twardy dysk i go kompletnie wyczyscil....

O moim posraniu czy też inteligencji o której się chciałeś chyba wyrazić, wypowiedzieć się mogą moi profesorowie na politechnice, na bank nie ty. :)

a co do irona, nigdzie nie powiedziałem, ani nigdy nie myślałem o tym by jeździć gdzie kolwiek i spuszczać mu jak to ładnie określiłeś "wpierdol" :)

teraz co do odróżniania RL i gry.. jeśli ktoś jest głupi w rzeczywistości to w tej grze również na forum będzie zachowywał się jak głupiec. (zdaje sobie sprawę z tego, że teraz napiszecie że to ja jestem głupi, wasza opinia - osobiście mam ją gdzieś )

Iron jesteś jak natrętna mucha, wkurzasz swoim bzyczeniem ze wszystkich stron a jednocześnie ciężko cię uciszyć.

Iron'knight 19-03-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1324075)
(zdaje sobie sprawę z tego, że teraz napiszecie że to ja jestem głupi, wasza opinia - osobiście mam ją gdzieś )

...i vice versa, koniec tematu, dziękuje. Na przyszłość kup sobie packę na muchy xd

@down
Zgadzam sie, ale ja z takiego powodu napewno nie opuszcze servera...

esiok23 19-03-2007 20:28

Jak dla mnie to trzeba serva zmienic tutaj nie pogra... zawsze sie trafi jakis swir co by se popkowal myslac ze jak ma wyzszy lv np 100+ zabijajac 50 lv w kilku ze jest fajny hmm niestety musze takiego kogos rozaczarowac niejestes fajny to jest totalne noobostwo :confused:

duuKi 19-03-2007 20:40

Gdybys to ty mial 100+ to nie uwazal bys tego za noobostwo tylko za dobra zabawe ktora przynosi zyski xP

kidler 19-03-2007 21:21

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

esiok23 19-03-2007 21:59

No ale jaka w tym zabawa moze i dla ziomkow jest ale nie dla mnie ;p i tak ogolnie to mowie bye bye aurea :) 57 palek 49 najt i inne chary szkoda mi ich ale co mam zrobic nie pogra bo przesadzaja.X( ale jeszcze bym rozumial solo ale nie w 8 -.- trudno czasem tak bywa :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59.