Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Articuno 30-10-2008 15:25

Nic nie potrafia, ale jakos strzelil 4 bramki wielkiemu i wspanialemu Arsenalowi, czyli co 4 bledy Almunii?

Zamor1 30-10-2008 15:50

Nawet jesli przez Almunie zremsowal to i tak nie jest wielki ani wspanialy.

Wiec nie ma o czym gadac ;]

Yoh Asakura 30-10-2008 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2315591)
Nic nie potrafia, ale jakos strzelil 4 bramki wielkiemu i wspanialemu Arsenalowi, czyli co 4 bledy Almunii?

Sorry, ale tak grający Tottenham mógł urwać punkty drużynie tylko z równie żałosną i nonszalancką defensywą jak ta z Arsenalu.
A Almunia popełnił 2 błędy. Trzeci gol na konto Clichy'ego. Czwarty gol - nie wiem, boczny obrońca nie upilnował Lennona, Sagna i Eboue wolni nie są, a w końcowych minutach tacy zawodnicy jak Aaron to śmiertelna broń, więc powinni go kryć we dwóch.
Wenger out. Adams in.

Maggic 30-10-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2315632)
Wenger out. Adams in.

żałosny jesteś po raz enty... ; ]]

a innej beczki, mam nadzieje że Zibi zostanie prezesem ; ]]

Arka_Sath_Wielki 30-10-2008 17:22

Zbliżamy się do 300 xD

swoja droga
Polideportivo Ejido 5-0 Villarreal C.F. /Lmao/

skuug 30-10-2008 17:28

lato prezesem pzpn...

Maggic 30-10-2008 17:32

noi jednak łysa pała :/ szkoda liczyłem na tego błazna bońka ;]

Pix888 30-10-2008 17:58

przy strzale Janasa(;)) i Modrica oraz dobitce Lenona to Almunia mogl sobie conajwyżej pooglądać jak piłka leci.
eee czy czasem niedawno Almunia nie był najlepszy na świecie ?

Straznik Monopolowego 30-10-2008 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2315632)
Wenger out. Adams in.

Kretyn jestes

Davido16 30-10-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez skuug (Post 2315759)
lato prezesem pzpn...

Był gnój przez 9 lat, będzie przez parę następnych...

By$iu 30-10-2008 18:23

Dziwne, potrzebowal 57 glosow, dostal, dziwnym fartem 1 byl nie wazny, a liczenie 158 karteczek trwalo ponad godzine. Jak to nie bylo ustawione to kurwa Arsenal wygra w tym sezonie LM.

Arka_Sath_Wielki 30-10-2008 18:42

Tylko nie Lato :/ już bym Zime wolał

Tuhamiid 30-10-2008 18:49

Lato prezesem- syfu ciag dalszy..;/

skuug 30-10-2008 18:52

dobra, nie należy tak od razu go negatywnie oceniać, dajmy chociaż facetowi szanse, ale z drugiej strony sam nie licze na zbyt wiele z jego strony... zresztą z tej trójki kandydatów żaden mnie nie przekonuje... lato, kręcina- pzpnowskie dziadki, boniek- ładny uśmiech i chęci to za mało, aż cisnie sie na usta sytuacja sprzed kilku lat z widzewem...

Articuno 30-10-2008 19:04

Tomasz Jagodzinski, kandydat ktory zrezygnowal:
"Zrezygnowałem m.in. z powodu jakiejś dziwnej gry bez mojego udziału, a z udziałem np. gościa z Ukrainy Hryhorija Surkisa. Przypadkiem wszedłem do sali, w której odbywało się spotkanie m.in. z udziałem jego, Michała Listkiewicza, Zbigniewa Bońka i Grzegorza Laty. W kącie stał Zdzisław Kręcina, którego moim zdaniem starano się przekonać do rezygnacji. Mnie w ogóle na nie nie zaproszono, a gdy wszedłem Surkis próbował mnie wyprosić i przekonać, że on tu jest gospodarzem. Zbyszek i Grzesiek to dwaj wybitni polscy piłkarze i godni kandydaci na prezesa PZPN, ale nie tymi metodami. Wszyscy kandydaci powinni być równo traktowani, na co zwróciłem uwagę Michałowi Listkiewiczowi. To wyglądało na próbę "ustawienia" wyborów i doprowadzenia do porozumienia między Bońkiem a Latą. A nie na tym chyba polega demokracja..."
Dla mnie wszystko oczywiste. A tych co maja nadzieje, ze bedzie dobrze, chcialbym pozdrowić.

By$iu 30-10-2008 19:08

Jagodzinski jako jedyny byl mniejszym zlem, reszta to jeden belzebub. Szkoda, ze juz przed wyborami zaczely sie gierki, przykro. Jak pewnie kazdy kibic czuje sie wydymany.

Tuhamiid 30-10-2008 19:28

I tak zapewne Listkiewicz dalej bedzie kombinowal w pzpn'ie... tak jak Putin w Rosji :p

Yoh Asakura 30-10-2008 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2315824)
Kretyn jestes

Gorzej nie będzie. A przynajmniej menedżerem zostanie Anglik. Wengera mam już dosyć. Od 3 lat buduje super ekstra pro mega zespół, który ma wygrać wszystko. Tja...

Ditto 30-10-2008 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2315991)
Gorzej nie będzie. A przynajmniej menedżerem zostanie Anglik. Wengera mam już dosyć. Od 3 lat buduje super ekstra pro mega zespół, który ma wygrać wszystko. Tja...

Czegoś nie rozumiem.

Thomisson 30-10-2008 20:17

Adams w Arsenalu? Witamy Kanonierów w Coca-Cola Championship...

Wychodzi jaki jesteś zakłamany i sezonowy. Jeszcze miesiąc temu Wenger był Bogiem, a Arsenal herosami. Ić śe ótop.

Straznik Monopolowego 30-10-2008 20:23

Kanonierzy cos w tym sezonie wygraja, watpie aby to byla premier league ale jaki puchar mysle ze bedzie, po cichu licze na LM ale bedzie to truuudne
A co do Wenger to powiem tylko tyle ze to on stworzyl Arsenal i bez niego kanonierzy byli by dzisiaj druzyna pokroju West Ham

Yoh Asakura 30-10-2008 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2316075)
Adams w Arsenalu? Witamy Kanonierów w Coca-Cola Championship...

Bo ?

Cytuj:

Wychodzi jaki jesteś zakłamany i sezonowy. Jeszcze miesiąc temu Wenger był Bogiem, a Arsenal herosami. Ić śe ótop.
No proszę, pierwszy, który wrzeszczy, że ktoś nie potrafi wychwycić ironii/żartu sam tego nie potrafi. Nigdy nie potrafił. I pewnie nigdy potrafić nie będzie.

Cytuj:

Kanonierzy cos w tym sezonie wygraja, watpie aby to byla premier league ale jaki puchar mysle ze bedzie, po cichu licze na LM ale bedzie to truuudne
Wow. Super. FA Cup ? No, rzeczywiście. I znowu Wenger wyczerpie limit trofeów na 4 lata.
Cytuj:

A co do Wenger to powiem tylko tyle ze to on stworzyl Arsenal i bez niego kanonierzy byli by dzisiaj druzyna pokroju West Ham
Tego nie wiemy.

Arka_Sath_Wielki 30-10-2008 21:10

Hail 300 xDD

Thomisson 30-10-2008 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2316100)
Bo ?

No proszę, pierwszy, który wrzeszczy, że ktoś nie potrafi wychwycić ironii/żartu sam tego nie potrafi. Nigdy nie potrafił. I pewnie nigdy potrafić nie będzie.

Bo tak niedoświadczony i nie obyty w zawodzie trener nie poradzi sobie z bardzo młodym zespołem, który mimo wszystko jest "na zakręcie". Wielkiej kasy na transfery też by raczej nie dostał, a o wyławianiu młodych talentów raczej mniej wie od Wengera.

Wybacz, ale często piszesz tak kretyńskie rzeczy, że teraz u Ciebie naprawdę czasami nie da się odróżnić ironii od wypowiedzi utrzymanej w poważnym tonie ; P

Yoh Asakura 30-10-2008 21:35

Dostałby pewnie tyle co Wenger, czyli około 60 milionów funtów. Zresztą, zobaczymy, jak poradzi sobie w Portsmouth.

Thomisson 30-10-2008 21:40

No tak, ale w Portsmouth ma poukładany, zrównoważony kadrowo zespół po Redknappie ( nie wiem jak sie pisze jego nazwisko), troche inaczej niz w Arsenalu, gdyby go miał teraz objąć.

Ditto 30-10-2008 21:45

Portsmouth ma niecodzienną taktykę, więc i dobranie odpowiednich piłkarzy może być problemem. Gdyby powiedzieć na to "4-4-2", to byłoby to bardzo naciągane. Jednak nie jest to też typowe 5-3-2... Takie Po-rt-smouth.

skuug 30-10-2008 21:47

no i w Portsmouth nie ma takiej presji wyników jak w Arsenalu.

Yoh Asakura 30-10-2008 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2316225)
Portsmouth ma niecodzienną taktykę, więc i dobranie odpowiednich piłkarzy może być problemem. Gdyby powiedzieć na to "4-4-2", to byłoby to bardzo naciągane. Jednak nie jest to też typowe 5-3-2... Takie Po-rt-smouth.

Portsmouth gra najczęściej 3-5-2, gdzie 2 pomocników to tacy "wing back". Vide Traore.

Maggic 31-10-2008 08:10

John Terry jest przekonany, że jego klubowy kolega z Chelsea Frank Lampard znajduje się obecnie w swojej życiowej formie.

Wspaniała bramka
zdobyta przez Lamparda w meczu z Hull City jest już siódmym jego golem w obecnym sezonie. Profesionalizm, jaki pokazuje angielski pomocnik zadziwia Johna Terry'ego.

To tendencyjne co powiem, ale ja naprawdę uważa, że on jest najlepszy. Nikt z nas nie gra obecnie lepiej niż on, a Frank pokazuje to w każdym sezonie. On pokazuje zupełnie inną jakość. Jego klasę widzieliśmy w ostatnich czterech - pięciu czy sześciu latach. To najwyższa światowa półka, bardzo ciężko pracuje na treningach
On jest inspiracją dla samego siebie i dla każdego zawodnika w naszym klubie - mówi kapitan Chelsea Londyn.

Terry, podobnie jak każdy kibic, był zachwycony jakością bramki
jaką Lampard strzelił w meczu z Hull City.
To było genialne. On robi podobne rzeczy na każdym treningu i już zdobywał takie bramki w przedsezonowych spotkaniach w Azji.

Trudno mi mówić o Franku. Daje nam tak wiele w szatni, kiedy mecz nam się nie układa. Daje też tyle na boisku, trudno w to uwierzyć, jeśli się tego nie wiedzi. On haruje na murawie i zbiera tego efekty.

http://jaca26yt.wrzuta.pl/film/yziHz...mpard_30.04.08

kurde jak to wideo obejrzałem aż mi się łezka w oku zakręciła ;(

a Szpaku z tekstem "Niech uczy sie Cristiano Ronaldo wygrał ;D"

Arka_Sath_Wielki 31-10-2008 19:40

"W rozmowie z dziennikarzami "L'Équipe" Cristiano Ronaldo zapewnił, że zasługuje na Złotą Piłkę, ponieważ był najlepszym zawodnikiem ubiegłego sezonu.

"Mam wielu rywali, ale muszę wygrać, ponieważ byłem lepszy. Byłem bardzo regularny, zdobyłem Mistrzostwo Anglii, wygrałem Ligę Mistrzów, byłem najlepszym strzelcem Europy i królem strzelców Champions League", tłumaczył w opublikowanym dziś wywiadzie dla francuskiej gazety.

Portugalczyk ujawnił, że nie ma żadnych planów na 2 grudnia, kiedy to ogłoszony zostanie zdobywca Złotej Piłki, zaznaczył jednak, że chciałby być w Paryżu podczas gali wręczenia nagród.

O Złotą Piłkę walczy również trzech zawodników Barcelony: Leo Messi, Xavi i Samuel Eto'o. Argentyńczyk oraz Katalończyk uznawani są za największych rywali piłkarza Manchesteru United." (www.fcbarca.com)

Nie ma to jak skromny człowiek ;) Według mnie dlatego na nią nie zasługuje.

Ditto 31-10-2008 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2317124)
"W rozmowie z dziennikarzami "L'Équipe" Cristiano Ronaldo zapewnił, że zasługuje na Złotą Piłkę, ponieważ był najlepszym zawodnikiem ubiegłego sezonu.

"Mam wielu rywali, ale muszę wygrać, ponieważ byłem lepszy. Byłem bardzo regularny, zdobyłem Mistrzostwo Anglii, wygrałem Ligę Mistrzów, byłem najlepszym strzelcem Europy i królem strzelców Champions League", tłumaczył w opublikowanym dziś wywiadzie dla francuskiej gazety.

Portugalczyk ujawnił, że nie ma żadnych planów na 2 grudnia, kiedy to ogłoszony zostanie zdobywca Złotej Piłki, zaznaczył jednak, że chciałby być w Paryżu podczas gali wręczenia nagród.

O Złotą Piłkę walczy również trzech zawodników Barcelony: Leo Messi, Xavi i Samuel Eto'o. Argentyńczyk oraz Katalończyk uznawani są za największych rywali piłkarza Manchesteru United." (www.fcbarca.com)

Nie ma to jak skromny człowiek ;) Według mnie dlatego na nią nie zasługuje.

A Messi się cieszył jak strzelił bramkę, to bardzo nieestetyczne! Powinien zostać zawieszony na 4 mecze!

Powiedz, że nie był najlepszy.

Calen Futh 31-10-2008 21:14

Mówi to, bo ma absolutną racje. To nie jest nagroda za skromność i bycie miłym człowiekiem poza boiskiem tylko za to co się prezentuje na boisku. Zapominasz o tym.

Fintex 31-10-2008 21:33

Może i był, ale wszystko osiągnął dzięki drużynie. Wypowiedzi w stylu, ze JA zdobyłem JA strzelałem są strasznie nie fair wobec drużyny. Znacznie pomógł wygrać te trofea, ale sam ich nie zdobył zaznaczając jeszcze, że nie strzelił karnego w półfinale i w finale.

Arka_Sath_Wielki 31-10-2008 22:08

@up
Dokładnie. To nie były JEGO trofea, tylko drużyny :)

Yoh Asakura 31-10-2008 22:44

A co, ma mówić to NIE JA strzeliłem ?

Ditto 31-10-2008 22:51

Mógł nie mówić niczego, ewentualnie podziękować wszystkim.

Zamor1 01-11-2008 09:51

Skoro tak mowicie to w takim razie nie powinno byc nagrody Zlotej Pilki dla pilkarzy, przeciez to druzyna wszystko zdobywa...

Arka_Sath_Wielki 01-11-2008 10:07

@up
Drużyna wszystko zdobywa, ale taki zawodnik przyczynia się do sukcesów drużyny w znacznym stopniu i w ważnych spotkaniach. A, że krystynka nie strzeliła karnego ale z 3ligowcem potrafi zdobyć hat-tricka, to nie jest zawodnik na miarę złotej piłki ;)

Calen Futh 01-11-2008 10:32

@up: Nie ośmieszaj się :D

Widziałem, że ten temat zawsze obfitował w wszelkie dziwne informacje, typu "Wilshere>Giggs", ale żeby negować to czy CR7 zasługuje na tą nagrodę?

Przecież to oczywiste, że skoro Manyoo zdobyło LM, to może mówić "wygrałem LM", bo przecież grał, przykładał się, pomagał. Czyli co? Torres nie jest mistrzem Europy? Jest! Tak samo jak 20 innych hiszpańskich kolegów, którzy walczyli o spełnienie marzeń.

@down: O, właśnie jebnąłeś 6k. posta w tym temacie ;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12.