![]() |
|
to chyba źle słyszałeś ;]
|
ejjj koluniu sam mowiles ze jakby nie choroba to byls nie logowal : /
klamczuszek :( |
Cytuj:
|
gryps karolka w czasie akcji na fenci
07:28 Eternal Karolek [132]: po mnie idom |
^
elo elo wstaje se 1h przed szkolom i oglondam tibia cam ? |
Invited Characters
Name Invitation Date Thar Ascarild Apr 30 2008 Zorna Knight'Shade :o? |
Co w tym dziwnego? :D Przeciez to KS :o
|
Thar to nowy own3r? Bo to invite mnie bardziej zdziwilo :O
|
Cytuj:
i szczerze nic do virtue members nie mam a moze nawet jestem troche za wami bo pa z obu stron jesti bedzie ale wy chociaz nie wbijacie na noobki i nie pkujecie z haslem "zabije cie bo potrzebuje pieniadze do walki o lepsza iridie" jak to niektorzy z divine robia xD ale taki analfabetyzm mnie dobija xD |
Ja wogole nie ide spac....
BTW. ANUM WIDZE CIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! |
Cytuj:
|
Ojej tam :p Przesadzasz Anum z tym podpisem :p
|
BANA CHCEEEEE :D tralalala :D
|
ChĘtny Ktos Na Ots Tibia 8.0 Exp Do 100 Szybko(2h I Setka) Potem Wolniej, Max Lvl 218 Rl Mapa, Czeste Wary,ob Itp
?????????????????????? |
daj mi plissska :(
|
Daj mi! ja chce... jak wary to ja chce aaaaa!
|
zmień na 3x ;] i daj ip :)
|
Cytuj:
|
acha :) ale ip możesz dać :)
|
Ja też poproszę :).
|
Podaj nam tutaj lub na pw :)
|
znote.servegame.org
tibia8.0 |
Andy Vicks i kilka innych osób z Iridias Finest padło od GTW, Andy się zrookował :o
Name: Andy Vicks Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 8 World: Iridia Residence: Venore |
Ale i tak najlepszy Vason! Jeszcze terazz niego cisne xDDDDD
Kupil se pacca 2 dni temu (?). heuashuehsaudhausheusahduasheasdas "after this death with red skull and my stuff for 500k~ items " macie loota? |
Everanor, will be deleted at Jun 30 2008, 12:17:33 CEST
:( |
15:19 GM Neros on Iridia [2]: Hello
15:19 Odynieck [127]: hiho 15:19 GM Neros on Iridia [2]: Please answer me immediately, Odynieck 15:19 Odynieck [127]: ye 15:19 Odynieck [127]: i am 15:19 GM Neros on Iridia [2]: You are? 15:19 Odynieck [127]: sup? .... 15:25 GM Neros on Iridia [2]: Now copy the red message I have given you in PM. 15:25 Odynieck [127]: 15:19 GM Neros on Iridia [2]: Please answer me immediately, Odynieck 15:25 GM Neros on Iridia [2]: Mh.. 15:26 GM Neros on Iridia [2]: Good, take care. 15:26 Odynieck [127]: ciao Prawie sie Mendillowi udalo, prawie... Try to catch me next time ;* |
Cytuj:
Ta , podziekuj koledze ktory lognal sie na tego chara ;] |
Mhm, skomentuje krotko: podziekuj swoim rodzicom, ze nie masz brata blizniaka.
|
Cytuj:
twoja stara 'sharowała' juz wystarczająco, ze cos takiego jak ty powstało |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja tez juz gram xD
|
Cytuj:
Sensation sie złożył znów |
Cytuj:
naraize 1 akcja 107 paladyn deded @Duda1992 nick? 21:34 Atan Graz [64]: masz pograne 21:34 Gugo [103]: chcesz 21:34 Gugo [103]: to RH 21:34 Gugo [103]: ? 21:34 Atan Graz [64]: daj 21:34 Gugo [103]: koledzy ? 21:34 Gugo [103]: jak dam ? |
Cytuj:
|
why insult ????X(X(X(
|
Cytuj:
Ja nie powiedzialem ze sharuje tylko gm dawal pewne komendy a odynieck mial bota odpalonego jak by wpisal to by dostal bana albo jakby dal loga ;].Dlatego ktos musial bez bota lognac HEHHEHEHEHEHHEHHEHEH |
:cup::cup::cup:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
i zgnij |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |
|