![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ukryty tekst:
o rly o_O' ? |
nooo Mam nadzieje że teraz ten temat będzie stale kontrolowany :)
|
|
Pro Evo Mastach, nie wiem, zalezy Ci zeby to forum zamknieto?
Co do furory, to duzo mniej ludzi expi w ostatnich czasach :d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie, to pomysl rayla, a my zawierzylismy mu bezgranicznie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[CHAR]Spaaw[/CHAR]
Account Status: Free Account Czeka na dostawe PACC, czy retired, bo ostatnio coś mało expi. |
Cytuj:
@down zejdź ze sceny i oddaj mikrofon. Mi chodziło o to że nie może za bardzo expić |
W Wizyn, a co ?
@down No expic to niebezpiecznie, ale myslalem ze Suovik ma na mysli ze skoro Spaaw jest w Wizyn to ma pograne juz ;p |
Co tam noobki slychac na tej furorze?:/
ehh myslalem ze juz 400 stron wbite xd @up jest w vision ktore ma wara wiec nie bedize expil bo padnie proste nie ?;o |
Lol ?
O lol ziomek mi wysłał 2 minuty temu zdjęcie i prosił abym dał na forum.
Niby nic, ale jebnołem ze śmiechu... http://i195.photobucket.com/albums/z...waznabem-2.jpg |
I Nastały złe czasy ...... ;/ Masskicki powróciły na Furore ...
|
Ja widze cos lepszego na tym zdjeciu. ze statku gosciu leci na femore hill.. dobry jest ciekawe czy dolecial...
|
Cytuj:
|
Padłem ;D
Ale mam had-tricka (czy jak to się pisze) na [CHAR]Zwyrol'ek[/CHAR] Warto było;] |
@Up
Miotasz kolego. |
ta jestem kuzynem pawla kalisiaka XDdddxDxdXDddddddXDddxxx
|
@up
Hard-dicka |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale dziś dostaliście w dupe noobami :D |
Jest może jeszcze jakaś szansa że będzie jakaś openkaaa... ? bo coś czuje że się nie doczekamy.. xD
|
Siema
Wiecie moze czy dracko z debicy to pierwszy owner Pasterza, czy byl przed nim inny owner ktory sellnal pasterza na 120lvlu~? Pytam bo mam znajomego ktory upiera sie ze on jest pierwszym ownerem pasterza i ze gral nim rowniez pozniej gdy Draco sobie nie radzil np. uwaza ze on gral pasterzem kiedy Tajfun padl na Edron. Moj znajomy sie mocno przy tym upiera ale jakos nigdy nie potrafil mi tego udowodnic...i jakos mu nie wierze... Wiecie cos na ten temat? ;) pzdr |
Na furorze conajmniej połowa sharowała/sharuje albo kupują chary także wiesz ;)
|
@up
Pozdrów kolege (= Co jak co ale Draco siedział na Pastuchu w momencie tej całej akcji na Edron. Pozdro Wasz Tarin Forum Fajta |
Cytuj:
Przeczytaj dokładnie xd Napisał coś takiego: "jestem kolega paweł, kuzyn patryka kalisiaka" xd Przynajmniej ja tak odczytałem to co on pisal xd |
co nie zmienia faktu że szaruje z innym noobem ; o
|
Cytuj:
|
dla tych ktorzy nie wiedza to nelthariopn padl 2 razy nnoi oczywiscie bedzie pisanie ze ma hacka,ale to oczywiscie nie prawda za trzecim razem zlapalismy go na boat trapa noi potem czlowiek sie zalamal,i dzieki za eq przyda sie na mordowanie waszych noobów
|
|
@up
PACC się skończył, a on od tego czasu się nie logował? :> |
Który to zrobił tego otsa z furora war ? Ważna sprawa.
|
Cytuj:
|
sorki jednak mam 2 fragi xD
Mar 25 2008, 12:56:44 CET Killed Gelmar at Level 99 unjustified Mar 25 2008, 12:54:38 CET Killed Has Tauron at Level 157 ok |
Mar 25 2008, 13:05:51 CET Killed Kerston at Level 179 ok
Mar 25 2008, 12:54:48 CET Killed Sendrius at Level 113 unjustified |
Sasho Pansa -> http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=qe130tax8jope4qj
Dramarox Karste -> http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=80ta03nxfgv3l7xf |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |
|