![]() |
|
Kiepskie.... dobij 40 skille na trollach używając spear'ów i masz spokój.
|
ale jak dobije to na czym mam expic?
|
Na 9 poziomie to idź na rotwormy itp. Później jak będziesz mieć większy lev i skille to na cyclopy.
|
Witam, szukam dobrej miejscowki do expa dla palladyna 13lvl skil dist 40 (non-pvp). Chodzi mi o jak najszybszy exp/h, kasa sie prawie nie liczy. Probowalem na ghostlandzie, ale caly zapchany :(. Cyclopy pod thais tez...
Jakies sygestie? Gram na Neranie. |
48 knight pacc 82/82 eq bs vamp shield golden armor boh klegs
pacc zolwie i scraby zajete tomby oblegaja sorki. Chce sprubowac malpy ale niewiem czy nie bedzie za duzego waste.cyclopolis tez wiecznie zajete. |
@up
Spróbuj te malpy. Przy odrobinie szczęscia mozesz wyjsc nawet na +:p |
30 knight skille 61/58
eq meduska/mamut fur cape/p legi/c helmet/bs musze szybko wbic 35 dzieki |
elo mam Druta 27 lev 32 mlev dotąd expilem na oil tomb. czy moge sprobowac cos innego?? jakis inny tomb albo cos innego? Mam eq : c helmet blue robe k legs boszki i scarf i dragon shield. ( pacc) prosze o szybka odpowiedz
|
Sieeema jestem 20 knightem skile 61/61 eq crimson sword , medusa shield , crown armor , crusader helmet , scraf , plate legs , boots ;P mam 2 bp uhow i obsidia knife na czym expic ?
|
Cytuj:
|
30 Pal, 61 dista, podstawowe EQ. Gdzie mogę dobrze poexpić?
|
Gdzie expić na skill'ach xx\xx???
a oto jest wielkie pytanie a mam niski lvl i będę expił na dwarfah ;) więc jak ktoś ma na przykład 40 lvl może iść na dragona lub na dragony albo może iść na dwarf gaurd'a :]
|
ehhh
Cytuj:
Jesteś tak głupi czy Ci za to płacą??:o |
Cytuj:
Albo bez skillowania. 8o |
Siema posiadam 73 elite knight ze skilami 80/77 w axe
Moje eq to royal helmet , golden armor , demon shield , heroic axe , dragon lance , bohy , knight legsy , platinum amulet . Dotychczas expilem na lizardach jednak niezadawalaja mnie juz , poszukuje expowiska gdzie bede wstanie wyciagnac 40k/h i jakies 10k w kasie , moge robic lootbaga :) wielkie dzieki |
Cytuj:
|
@Granteon
Takim palkiem polecam dobicie 70 dist, a następnie wycieczka na guardy na labirynt :) |
jestem knightem mam 13 lvl i skille 53/53 moje eq to p-set, dragon shield, spike sword, steel helmet. na czym moge expic? a i nie mam pacca
|
Knight
lvl:31 Skille:71\70 eq:g arm,k legi,w helmet,bs,meduska,fur boots,p amulet Gdzie moglbym isc expic? |
Zdecydowanie polecam ci huncic na rotwormach <joke> ;p Idz na cycki na pohu/dtd, na dwarf guardy albo na DC.
Teraz ja mam pytanie ;p Mam 44 lvl i kupiłem dzisiaj znowu bohy, biegam po pojedynczym gs'ie ale mi to zbytnio nie wystarczy (na tym gs kolo DC), moge legalnie zapuszczać się w głąb pohu czy się ograniczać? Jak tak to gdzie moge biegać. Nosze ze sobą time ringa na wypadek gdyby GS mnie doganiał. |
Pall 21lvl 62/46 eq p set leather boots solider helmet dwarven shield gdzie expic gdzie nie ma duzo osob i duzo kas mozna wyciagnac odpowiesci pisczcie w PM
|
Cytuj:
|
59 Master Sorcerer
Witam!
Posiadam ;p 59 ms. Powoli zaczynają mi sie kończy pomysly na exp. Czy ktos może wiem gdzie mogłbym zaexpic, ale zeby nie bylo tez duzego waste. Prosze o pomoc. |
dragi :)))
|
18lvl pall 60dist pacc. Zalezy mi aby jak najszybciej wbic 25lvl, moze byc waste ale nie za duzy.
|
OMG s*******aj pan Up...
|
SorK 19 level, 17 m level, eq :wand of plague/dragon.. cos tam, knight armor, plate legsy, steel helmet, dwarven shield. Gdzie mam expic zeby szybko lecial exp(zarobek mniej wazny) w poblizu Thais. Tylko nie piszcie ze na Fibuli bo tam masa ludziX(
|
@up
Soldki i pojedyńczo guardy z wand of "dragon...cos tam" |
Sorcerer 31 lvl 34 mlvl
Gdzie expic 31 lvl 34 mlvl Eq: BARDZO CIENKIE - Scale Armor, Solider Helmet, Dwarven Shield, Brass Legs. A gdzie mam pojsc zeby zdobys sobie eq odpowiednie?
|
Z jakimi skillami dałbym radę na DC na poziomie -2 ? Mam Knight seta, Meduza Shield, Cruz Helmet i F Axe . Mam 36 lvl.
|
Cytuj:
|
16pall 52dist
dark helmet scale armor p legi dwarven shield speary leather bootsy gdzie expic? przy okazji gdzie skillowac? mam pacc |
siemka mam 30 lvl knighta ze slabymi jak na ten lvl skillami 60/60
Eq:K-set Fur boots warrior helmet medusa shield platinum amulet bright sword. Podajcie jakies szybkie expowiska i kaso dajne w roku szkolnym zaczne trenic. Ps. Elf Fortess zajete jest przez 60 knighta ktory siedzi tam juz od 3 dni ~~.znaczy zajal on arcanisty a na scoutach samych sie nei zwraca |
Cyclopy :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ew. Dark Catedral |
i znowu problem -.-
30 Paladin z skillami 66/41
280 royal spears (moze mi kumpel dokupic troche :P), eq Mammoth fur cape, steel helmet, dwarven shield, royal spears (ew. bolty + kusza lub inne kombinacje :P), plate legs, boots (niedlugo kupuje BOH ale troche to potrwa ;/) I gdzie mam latac (guardy troche nudne, choc exp wyborny, loot tez niczego sobie, ale pkerzy... ; Tak btw. wczoraj mialem trapa od 50 knighta 17 pala i 18 sorka xDD ale przezylem!!, zwastowalem 3k xD) Cos tutaj mi sie obilo o oczy ze OF, ale jak biegac, zeby sie nie wjebac, za przeproszeniem, na kombonacje lider+ 2 zerki + shaman xD - bylem zblokerem :P. Pomocy!! xD Pzdr! Bujnik |
Cytuj:
mowcie do jakich skilli se dotrenic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |
|