![]() |
|
khazul - 'jazysz?'
|
jaze ze pedne
|
Cytuj:
|
Wie ktos co sie stało z Erig.net?
|
U mnie nic się nie stało działa jak codzień :]
|
@ up
jes of kors :P |
Dziś o 16;00 Gra widzew łódź HAIL !
|
Tylko SLASK.
@Down Tak samo mysle ;) dusski na darashi a Vision na piramidach w ankh ;> moze na desersie bedzie jazda , zobaczymy :) Dusski dały loga.. -_- |
Czyżby battle w Ankrahmun?
|
@ Dyslektycy i inni, którzy nie są za pan brat z polską ortografią:
Żeby się nie ośmieszać i nie popełniać błędów w nadmiarze, proponuję Wam podjąć następujące działanie: Uruchomić program Microsoft Word, upewnić się, czy jest włączona funkcja autokorekty, następnie wpisać tekst, poprawić podkreślone na czerwono błędy, skopiować całość tekstu a następnie wkleić go na forum. Tym zaiste prostym sposobem ułatwicie wszystkim użytkownikom forum komunikację, a także zaoszczędzicie sobie wyzwisk pod Waszym adresem, a na dodatek z czasem nauczycie się pisać poprawnie. ;) Z przyjacielskimi pozdrowieniami, WujekNarrowDobraRada |
Hmmm... Narazie Pelno DuSskoW w Dp Drashi...
Mam Nadzieje ze Dzis Cos Ciekawego Sie Wydarzy.. :D :::...OpeN Battle...::: PozDro |
Taif dał loga.
|
Cytuj:
@battle Duski szykowały sneak attack ;) ale jak zwykle zlamili :D a zwidek 16:19 You advanced from Level 154 to Level 155. i Xareta 16:34 You advanced from Level 113 to Level 114. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Proste bo sa lamerami. Na miejscu dusk juz dawno bym sie wyplacil bo po co maja dalej adv tracic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Takie jest zycie nie pisz Mars ze sa przewidywalni bo jeszcze cos wymysla :) (pisze serio:P) Zabijcie kogos bo nudnawo sie robi a jak patrze na wasze akcje to odrazu lepiej sie robi.
Btw. Pierwszy jestem na 600 ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lecz może zabłysną "zimną skandynawską krwią" |
Cytuj:
|
LOL!
Ima gdzies na forum pisał ze za bp of cc (czyli 2000cc) taif ma free reszta powinna mieć mniej ale nie wiem ... ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jeśli chodzi o kase to 2000cc nie ma chyba cala gildia duskines czy jakoś tak Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
coś mi sie wydaje ze nie wiele brakuje żeby jakiś modek zamknął ten temat ...
|
@up
o ile mi wiadomo to nasz wspolny temat .... zamiast zamykac lepiej banowac ludzi ktorzy sie do tego przyczyniaja |
@Terrin xD
po prawej pod zegarem tzn od mlynarza blizej krytej tak ?:P lol jak tak to ja tam zawsze siedze xDDD |
Moons Mage
Mar 31 2007, 19:05:04 CEST Killed at Level 156 by Gullbringa biedny czipsu :< ale i tak na hibernie sobie dobrze radza ;d |
Gdy [GUILD]VISION[/GUILD] sobie expi , petro tenuje pvp na aldorze :p
|
Jako oficjalny przedtawiciel gildii Vision na tym forum, informuje ze wojna z Duskiness dobiegla konca. Zobaczyc mozecie to na tibia.com w poscie Imargama. Cieszcie sie swoboda i biegajcie jak sarenki po nowej lepszej Furorze, pod panowaniem Vision ! :D
|
Hurra! Koniec wojny :)
|
ech.. kiepski dowcip
na 1 kwietnia moglibyscie lepiej odwalic szopke np ze niby podzial w Vision i ze wojna 'domowa' moze by ludzie uwierzyli ale w to ? :) |
No niezly zarcik mi wyszedl :D
|
@up
Dobrym żartem jest to ze podajesz sie za Imargama. |
Na furorze cos ostatnio ciezko o dobra walke :(
Taifun napisal mi ze nie bedzie juz walczyl w 2 miejscach "zamkniete pomieszczenia oraz otwarta przestrzen :(" Taifun to gdzie mozemy jeszcze walczyc ;s ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |
|