![]() |
|
Cytuj:
|
@Amorekboy
Tylko problem w tym, ze wysoki level ma duzo wiecej hp niz Ty, wiec i moze chodzic na calkowicie inne potwory. Najlepiej miec wysokie skille i wysoki level, ale wg mnie level>skille. Poza tym, podczas wbijania levela rosna tez skille (no jak by nie bylo tak jest), a podczas skillowania level nie bardzo. Nie chce sie klocic, kazdy ma swoja technike i oczywiscie ma prawo do jej kontynuowania. Szkoda tylko, ze na tym 55lv nie tak trudno pasc, a 90lv ma ponad 500hp wiecej niz Ty, wiec moze automatycznie chodzic w inne miejsca i tak dalej. ;) Nic, pozostaje mi zyczyc powodzenia i braku deadow, bo troche skilla stracisz. ;) @Couranger Jak sie ma dobre skille to wbicie levela jest stosunkowo niewiele latwiejsze od kogos ze skillami przecietnymi. Knight jest profesja, ktora dluuuuuuzo expi na tym samym.. =p |
a lvl wbija i podnosi Blod hity ... ??
16 lvl skile 54/54 i ciagle skiluje musze wbic te 65/65 a potem juz nie skiluje mam to gdzies ;p nawyzej bd dluzej bil cycki ale co mi tam.
SŁYSZAŁEM I CZYTAŁEM JUZ PARE RAZY ZE TERAZ PODOBNO NA KAZDY LVL KNIGHT BIJE O 5 MOCNIEJ !!! NIE WIEM CZY TO PRAWDA ALE JUZ WIELE RAZY SLYSZALEM !!:):):)B) ROZKMIŃCIE SAMI CZY TO PRAWDA ?!?!?!?!?!?!?!?! |
@up
Więc Seromontis bije po ~1500 z broni ? Nie wydaje mi się :P |
Cytuj:
|
Ja mojim knightem na 10 lvl obecnie mam skile 40/41.
I nie skiluję 24/7 nie wiem co jest takiego trudnego w skilowaniu. Wychodzisz z rooka idziesz do Ab'dedriel trole i do 60/60 lecisz proste.. |
ja wam powiem jak ja to robie (knightem)
1. Kupujemy club,sicle,knife (w carlinie) 2. Walimy bugi na full def z broni up 3. Jedziemy tak do 13 lvl'a~~ 4. I mamy tak 13 lvl z skilami 40/40~~ 5. Cieszymy się grą do 20 lvl'a 6. Wbijamy skile 55+/50+ (dwarfy full def) 7. Jedziemy se do 30 lvl'a~~ 8. Skilujemy do 65+/65+ 9. I można się cieszyć grą do lvl'a 80+ :) Potem już raczej każdy powinien mieć skile 80+/80+ aby jako tako z hitami wyglądać :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tylko, ze jesli obaj bedziecie podobnie expic to on nadal jest pol roku przed Toba. ;)
|
Cytuj:
Tak !! Z kiepskimi skilami gra najtem to kompletna kicha !! Wiem bo kiedys gralem najtem kumpla mial 40 lvl ze skilami 58/54 to kompletna porazka cycka na 5-6 hitow bralem a smith mi zawsze red hp robil i trzeba bylo sie ratowac potionem ;(;( SKILE TO PODSTAWA TAK BYLO OD ZAWSZE trzeba miec temin 70/70 a jak juz jest 75/75 to spox sie gra sama przyjemnosc :):) |
Według mnie (i mojego kolegi) najlepiej jest skillować do 70/70 minimum. Potem można nabić 50lvl, doskillować do 75/75 i potem już można sobie darować B)
|
Ja tez sie zgadzam min 7070 a potem juz olac same wpadna i tak wkoncu zanim wbije sie ten 100 lvl to bda juz skile kolo 80/80 lub wiecej a takie stykna ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Skille.
Hmmm... z cała stanowczością zgadzam się że skille to podstawa trenowanie knightem jest bardzo trudnym i długo trwałym zajęciem wymaga czasu i poświecenia, gra knightem na małych skillach nie ma sensu najlepiej posiedzieć miesiąc lub dwa treniąc swoje umiejetności. Rycerzowi doświadczenie rośnie zupełnie inaczej niż w przypadku Palladynów, i raczej same expiąc tak nie wpadną :]
Grałem kiedyś knightem i miałem 142 level ze skilami 93/91 i nie wyobrażam sobie gry na mniejszych bo jak na taki level to chyba minimum. B) Dlatego moja rada trenujcie, trenujcie i jeszcze raz trenujcie... Powodzenia ;) |
ten to ma skille :D przydaly by sie :D hity chyba wali z avengera jak palladyn z assasinow ;p Cliany <--- wielki szacunek dla niego ma swod fighting rowny 115 :D
|
Cytuj:
co racja to racja. wbiłem na 40 lvl 70/70 a teraz z nudów (bo szkoła) tylko skilluje. miałem wbić 50 lvl i dojechac do 80/80 ale i tak nie gram a nie chce zeby postać się marnowała |
Skille
Ludzie ja na 12 lvl mam skille 58/57 widzę że nie którzy prawie ni skilowali:D
a Co do Druida i Knighta to graj kim lepiej Ci się gra, czyli wolisz patrzeć jak ci skille wolna lecą czy wolisz jak trenować mlvl druidem i czekać na mane Ja osobiście wole Knight'a ponieważ dużo hp, dużo capa,opłacalnie expi od Druida\Sorca na 20 do 40 lvl. To było by na tyle :) ____________________________________________ Retired on Azura Celesta Rox :):) |
Cytuj:
ja mam RH,Boh, B legs, B armor, Demon shield - 16lvl i skille 40/39 i skilluje na slimach wprawdzie czasem walnie za 30 ale to rzadko ;) |
mysle ze na 10 levelu <pvp> powinno sie miec skille ok 55/55 zas na <n-pvp> troszke trudniej.. 10 lev i skile ok 42/42.....
ja osobiscie mam 10 knighta na n pvp i skile 45/45 a na 16 levelu benda 70/70 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |
|