Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Seith 10-04-2008 16:53

[CHAR]Fidos'Fyb[/CHAR]
Apr 10 2008, 16:51:05 CEST Killed at Level 114 by Rogstah Fearless
and by Kinia Inferno

Gogo kupuj blessy :)

Senoth 10-04-2008 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shejqus (Post 1994782)
Kolego ja nie poprawiam 1 na 2... Jestem w klasie maturalnej, wiec 3-4 lub 2-3. Dla mnie Tibia to nie cale zycie, a to ze mam wlaczonego venta i jestem pod telefonem to jest kwestia 10min zeby wejsc i ogarnac akcje :):evul::evul:

A no to wybacz. Wysunąłem takie wnioski, ponieważ z waszych wypowiedzi wynika, że troszkę zbyt serio traktujecie tę grę... No chyba, że ta agresja w każdym poście bierze się z czegoś innego.

Wiecznyodpoczynek 10-04-2008 19:19

Senoth palancie sluchaj. Bez kitu tylko idioci tak gadaja "za powaznie traktujecie te gre" wydaje mi sie ,ze Ty traktujesz ja 2x powaniej niz oni skoro tak mowisz a , po za tym ze tak powiem chuj Ci do tego jak oni traktuja gre ja lubie grac w tibie i gram w nia do szkoly nie lubie chodzcic wiec nie zawsze chodze robie to co lubie wiec zamknij kurcze felek twarz.

Senoth 10-04-2008 19:30

@Up
Nie bulwersuj się tak bo ci żyłka pęknie. Nie mówiłem do Ciebie, chyba że jesteś Shejqu bądź Nightre~. Jeśli nie, to zamilcz i nie wtrącaj się do rozmowy do której poziomu jak widzę nie dorastasz...

SirAravras 10-04-2008 20:00

@up
Wiem że do mnie nie mówiłeś ale jednak ci cos powiem.
Po1. Kim ty jesteś że mówisz do innego usera tego forum "zamilcz" ??
Miałeś chara którego sprzedałeś zarobionemu noobowi z mojej ulicy i teraz jest z niego wielkie G.
po2.To ty traktujesz gre powaznie skoro postac sprzedajesz na allegro za prawdziwe pieniądze.
po3. Nie zgrywaj dorosłego bo ci nie idzie Thais Sheriffie :D Weż korki u LAvia, on jest w tym dobry

@down
Gdzie Cie obraziłem ??? Czytanie ze zrozumieniem to podstawa dorosłego człowieka !!! Gimnazjum Rox
Janse ze masz prawo pisać co chcesz ale uderzyło mnie to ze ty zwracasz innym uwage a przy tym sam nie byles lepszy i mówisz do innych milcz.
Nie obrażałem Cie i nie mam zamiaru,jeżeli jednak tak to odebrałeś to wybacz.
A Thais Sherifem byłeś więc chyba to nie przezwisko :D

Senoth 10-04-2008 20:07

@Up
Równie dobrze mogę zapytać kim TY jesteś aby mnie wyzywać...?
Tak, to prawda, zacząłem zbyt serio traktować tibię dlatego sprzedałem postać i się z tym nie kryję, bo niby czemu miałbym. Powiedziałem, że traktują grę zbyt poważnie, ponieważ takie mam zdanie o osobach, które wyzywają innych bez większych powodów, głownie dlatego, że ktoś ma inne poglądy niż oni. Zresztą to jest moje zdanie i mam prawo je wyrazić, ale nie obrażałem nikogo, a już na pewno nie Ciebie, więc nie widzę powodów abyś ty mnie obrażał. A co do zgrywania dorosłego, nie staram się zgrywać takowego, a jeśli odniosłeś takie wrażenie, to dziękuję za nieświadomy z twojej strony komplement ;)

Kafffffar 10-04-2008 20:11

Tak jest.Bardzo zalezy nam na naszych postaciach i wlasnie dlatego walczymy przeciwko gildi ktora ma 2 x wiecej ludzi i 2 x wieksze lvle.I wlasnei dlatego nie wyplacilismy sie jeszcze z wojny chociaz trwa juz ponad 3 miesiace i kazdy z nas padl w niej kilka razy. Dokladnie w ten sposob uduwadniamy jak bardzo boimy sie o nasze chary i jak bardzo zalezy nam na tibi.

Wiecznyodpoczynek 10-04-2008 20:14

Senoth ja mam 20 lat i nie okazuje na forum jaki to ja jestem wielki bo mam swoj wiek i jestem starszy od 4/5 ludzi grajacyh w tibie tylko rozmawiam z nimi na rownym poziomie poniewaz kazdego traktuje jako rownego sobie a nie jak Ty kazdy na forum kogo nie znasz jest dla Ciebie dzieckiem czy cos w tym stylu.

Senoth 10-04-2008 20:17

@Kafar
Źle mnie zrozumiałeś ale nie chce mi się już tego tłumaczyć

@Up
Zawsze traktuję każdego na równym poziomie, dopóki mi nie udowodni, że nie warto go tak traktować, a parę osób na tym forum już to zrobiło.

PS: I gdzie ja niby "okazuje na forum jaki to ja jestem wielki bo mam swoj wiek" ? Tak w ogóle mam 18 lat, więc nie jestem aż taki stary ;)

Seith 10-04-2008 20:48

Nono, o Hiberne sie tym razem postraliscie :P "Tonacy brzytwy sie chwyta" jak to powiedzial kolega Carlos.

xBardolekx 10-04-2008 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 1995182)
Senoth palancie sluchaj. Bez kitu tylko idioci tak gadaja "za powaznie traktujecie te gre" wydaje mi sie ,ze Ty traktujesz ja 2x powaniej niz oni skoro tak mowisz a , po za tym ze tak powiem chuj Ci do tego jak oni traktuja gre ja lubie grac w tibie i gram w nia do szkoly nie lubie chodzcic wiec nie zawsze chodze robie to co lubie wiec zamknij kurcze felek twarz.

Przecinek stawia się przed 'a', a nie po skoro już tak bardzo piszesz poprawną polszczyzną

@up
nie wiem czy mi się dobrze wydaje, ale czy możesz mi do ****** ****** powiedzieć po co się tak chwalicie tym, że macie u nas spy? tak bardzo was to rajcuje? no to gratulacje. niech sobie bedzie hiberna, antice, aurea czy cokolwiek innego, wam **** do tego...

edit: sorry.. aurea już przez was zajęta...

Seith 10-04-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 1995656)
Przecinek stawia się przed 'a', a nie po skoro już tak bardzo piszesz poprawną polszczyzną

@up
nie wiem czy mi się dobrze wydaje, ale czy możesz mi do ****** ****** powiedzieć po co się tak chwalicie tym, że macie u nas spy? tak bardzo was to rajcuje? no to gratulacje. niech sobie bedzie hiberna, antice, aurea czy cokolwiek innego, wam **** do tego...

edit: sorry.. aurea już przez was zajęta...

Nie, po prostu śmiać mi się z Was chce, że co OB szukacie innych, którzy za Was wygrają wojnę :) Muszę stwierdzić, że poprzedni owner Nightre był trochę bardziej ogarnięty niż Ty.

Toksong 10-04-2008 23:35

Śmieszy cie to? :D:D:D:D w sumie przyznał bym ci racje o ile wy tez byście grali sami 8o:D:D

Seith 11-04-2008 00:19

Tak śmieszy mnie to. I nie tylko to. Zabawny jest też fakt, że nie możesz zrozumieć różnicy, jaka jest pomiędzy kimś, kto GRA NA MORGANIE i dlatego walczy - jak 2 osoby, które kiedyś grały na Aurzerze, a całej gildii, która oddaje chary ludziom z kilku innych światów, gdyż sama nie może wygrać wojny.

Nirek-Devilek 11-04-2008 01:59

akcja w nocy padli :cria andan /nightre arcain/knight kudini

a od zydow solle~~ i saweh on morgana

all zakonczone ciekawa ucieczka victerona po calej tibi
01:49 Sliccery [238]: its imposible kill victeron runing

Victeron 11-04-2008 02:18

Szkoda że filmik sie nie nagrał bo naprawdę był by ciekawy :)

Pozdrowienia dla kochanego saweha co padł solo style :D :cup:
Poprostu zal jak można paść w taki sposób

Seith 11-04-2008 07:55

Hrhr, tak wiec nawet sneaki sie wam juz nie udaja? :P

Imperek 11-04-2008 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirek-Devilek (Post 1995872)
a od zydow

Zupelnie delikatnie i bez flame'ow

moglbys odpuscic takie teksty?

Nirek-Devilek 11-04-2008 12:09

nie nie mógł bym

Nirek-Devilek 11-04-2008 13:43

Apr 11 2008, 13:39:32 CEST Killed at Level 110 by Lavio Cold
and by Krell

devres :|
użycie mózgu nie boli

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28.