![]() |
|
@tenshi
Nie xd |
Cytuj:
Gz ubicia bossa. Ktos sie wypowiadal na temat ST (Teraz nowa nazwa chyba). Ja tam znam chyba tylko Thoriana, ale patrzac na ich "wyczyny" i zgranie, to ten ktos ma racje. Sa zgrani, lecz mozna powiedziec o nich kilka zlych slow :) Ale to jak o kazdym... Jeszcze raz gratuluje :) |
Różowy, nie ten ktoś tylko Dave. Czy jak sobie charów nie wpiszę do profila to nikt nie złapie kim jestem...
|
Gz ubicia barana ;d
Peta~ |
|
KURWA Co wy sapiecie do Sexy Teamu...
Sexy Team = Best Ppl on Server. Poki co musze was uspokoic napinką( wiem.. czekaliscie na to dlugi czas..)... tak troszke sie zmieniłem :P Ps. Tak.. zamiast pizgac w tibie.. chodze na silownie I robie PG ( power gymowanie) Ps2. Aha.. tak jest maciek.. maciek musi byc.. inaczej jest hujoza ; / |
Power gyming _/ :d
|
Brzuszek jest \o/
Kochamy Spidiego <napina> Kto teraz gra Speedym :* :) ? |
Uadnie gaciochy Speedy :)
|
Jakie odżywki bierzesz Miszczu? :evul:
Wreście się trochę wyrzeźbiłeś xD |
Nie klocic sie... Tylko wklejac ss'y
3h na dlach 150min softow i 2bp mf ;D http://img527.imageshack.us/img527/451/uo0675my8.jpg Pozdro ;o |
Cytuj:
@DaveWiedzmin Nie biore odzywek :) |
Pół musk to Cię zrobił :*
|
speedy omka ?
|
Cytuj:
nie, nie omka |
Cytuj:
|
Ja ci podam pare
Deca 200 Boldenone 200 Prop 100 Tren 100 Enanthate 200 Methanoplex Turanaplex Haloplex Haloplex Stanoplex Oxandroplex Oxandroplex Oxyplex Oxyplex Clenbutaplex Primoplex Primoplex Arimiplex Letroplex Clomiplex Tamoxiplex Proviraplex Sustaplex 325 Testaplex E Sustanon 250 (Egipt) Sustanon 250 (Pakistan) Deca-Durabolin (Holandia) Pregnyl 5000 Omnadren 250 10% moujej listy ;p |
Zostań farmaceutą xD
|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |
|