![]() |
|
Sa pierwsze ofiary zolwia"antyboterskiego" np ja -.- Dec 16 2008, 17:38:00 CET Died at Level *** by a thornback tortoise >.> g*wno zjechalo poty a thornback dobil >.>
|
Cytuj:
|
CMy dodały na żółwiki jakiegoś Teenage Mutant Ninja Turtoise, który jak fatal1ty w UT 2k4 kosi wszystkich botów, a nawet manuali na których napotka xddd
PozdRo! ~Sky |
Z jednej strony dobrze , z drugiej żle :)
|
Na banucie sobie już nie poboce.. :|
|
bocilem sobie i przed wyjsciem cos mnie podkusilo zeby sprawdzic tibie sprawdzilem patrze zolw mnie ten bije to ja go ropnalem i rura do kumpla wracam za 20 min patrze gleba od drugiego zolwia xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I teraz boterzy dostaną wiecznyodpoczynek! :cup: :mag: |
A tam, sranie. Nie wierzę, że nie da się tego obejść. Na pewno będą jakieś skrypty omijające to :P
|
ale masakra, ide se na gs'a (na pohu) i jestem w miejscu gdzie są: na lewo zerki i lidery, prawo 2 dragi a nademno 2 gsy :D byly wybite naszczescie bo prąd wyloczyli na pol godz ;p chcialem sie modlic aby nie oasc ale nie wiedzialem do kogo ;p moze cipsoft hehehehehe pol godziny meczarni bylo ;p więcej sie spoliclem niz na silce heh to tyle co chcialem na dzis powiedziec :P
|
Hehe , jakie przygody :)
|
Ale ja nie jadę na bocie :D Czysta ciekawość :D
|
Wy tu gadu gadu a kopngas jeszcze sie nie poddalo ;P
Arcy Volltio Dec 16 2008, 02:03:58 CET Killed at Level 145 by Punzhete and by Solyd I btw Tovzer Bialka Dec 17 2008, 14:34:40 CET Killed at Level 198 by Tiastes and by Toksong Coz za reason byl? ;> |
Spostrzegawczości troszkę, oni potrafią akcje kleić w przedziale czasowym od 23-7:59 tylko i wyłącznie. Poza tym wiadome jest, że mimo iż niektórzy się wypłacą to zawsze pozostaną czarnuchy z czarnym na czele, które będą walczyć o swoje do samego końca..
Wasz, ~Sky |
Mi się wydaje , że Ci co się wypłacili to mieli only payment 200~ k i podexpia i dalej battle bd :)
Moje zdanie , zaraz pewnie wyjada koledzy z tekstami...:) |
@ up
Racja, bo Twoje zdanie jest błędne :p Wojna oczywiście może zawsze być, ale bynajmniej nie z powodu tych, którzy mieli paymenty po 200k i się wypłacili ;) |
Cytuj:
|
Zaraz Lech gra :] Ciekawe czy uda im się wygrać różnicą 2 bramek :PP
|
1;0 ;] jeszcze ino 1 i git ;pp
|
Cytuj:
Dziękujemy Deportivo!!! :cup::cup::cup: :mag: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |
|