![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Też bys kolego drogi ocipiał od liczenia, ile życia zmarnował na pikselach. :P Ja tam mu współczuję...ten przykłąd nadaje się do "uwagi". ...bo nie warto przejebać życia nad grą :P |
Czarny Ty sam jesteś jebanym no lifem więc nie pierdol! Dawaj moje softy ! XD
Wszyscy z tego forum są zjebami bo grają w tibie, więc pozdro&poćwiczcie i zacznijcie robić PG w rl life chłopaczki a nie w monstera gracie(pozdro Wisz XD) Dawajcie na meeting do garwo i będzie dranga dzanga dobra Całuje Kakej~ |
kakey zapraszasz na agroturystyczne wakacje na wies?
i nawet nie ripostuj bo bedziesz mial do czynienia z norbertem r. pseudonim buldog |
Cytuj:
HUAUHAUHAUHAHU:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup: Kurna no popłakałem się :') |
Cytuj:
no chyba ze merusia na wioche zaprosisz;D |
Cytuj:
|
Polonia bytom 1 : 0 Gks Belchatow Falstart Gks-u?
|
Lechia Gdańsk 2 : 1 Kur.wiszony z Gdyni
<3 Edit: zajebany gównem bylem jak to pisałem , sory :P Ja jestem z zielonki , która niby nie jest dzielnicą (;o) , ale każdy wie o co chodzi :P |
@up
2-1 jesli chodzi o lechijke ;P btw mozna wiedziec z jakiej dzielnicy gdanska jestes kolego up? |
|
Cytuj:
|
Jagiellonia Białystok 2:1 Odra Wodzislaw
|
UNIA TARNOW 0:2 GKSTYCHY
Baj Baj puchar polski :< WISLA KRAKOW 2:0 RUCH CHORZOW |
Slask Wroclaw 2 - 0 Cracovia Krakow
Pozdro Mekkron :* ^^ |
|
Cytuj:
|
Oj Robercik nie spinaj się. Do Wrocławia mam rzut beretem i tam się uczę oraz jestem za Śląskiem, więc WHATS THE PROBLEM, MEN?
Btw. Wisła z wielkich Puław III Liga? :( Czyli tak na prawdę to czwarta, bo jest Ekstraklasa->1 Liga->2 Liga->3 Liga.. |
Wisla <3
Slask <3 Lechia <3 Unia <3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |
|