Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Rybzor 19-07-2011 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2814132)
W moich żyłach płynie krew węgierskiej rodziny szlacheckiej, więc nie pyskuj, bo Polakiem jestem tylko dlatego, że żyję i mieszkam w Polsce. A wszyscy wiedzą, że Węgry są na platformie West.

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH. NIE PYSKUJ, ON MA MATURE : DDD
Cytuj:

Sam nie wiem czy lepiej jest się użerać z noobami i ruskami (east) którzy nie znają żadnego innego języka niż swój czy użerać się z ludźmi którzy myślą że WSZYSCY polacy to nooby nie ważne jak grają (west)..
Czyli sam nie wiesz, czy użerać się z noobami i ruskami, czy z noobami i hiszpanami, francuzami i innymi potrafiącymi po angielsku napisać co najwyżej fuck you albo noob (?) ? : D

Ja zostaje na east, jeżeli latency będzie spoko. Tylko na tym mi zależy. Morony będą wszędzie, niezależnie gdzie się przeniesiesz.

Yoh Asakura 19-07-2011 17:48

A czemu masz mieć ping inny? Obydwa serwery mają afair bazę w tym samym miejscu, więc to nie ma znaczenia.

CytrynowySorbet 19-07-2011 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka. (Post 2814122)
Sam nie wiem czy lepiej jest się użerać z noobami i ruskami (east) którzy nie znają żadnego innego języka niż swój czy użerać się z ludźmi którzy myślą że WSZYSCY polacy to nooby nie ważne jak grają (west)..

Wbrew pozorom poziom angielskiego w East będzie lepszy, bo kraje zachodu mają to do siebie, że uważają swój język za jedyny i ani im się myśli uczyć angielskiego.

Przenoszenie się na west to samobój, bo o ile na East pewnie nie będzie kolejek albo będą one minimalne, o tyle na West nic się nie zmieni - właśnie dlatego, że kretyni z East, którzy uważają swoją część Europy za upośledzoną (i to oni ją taką czynią) przejdą instantem na West.

O ile zakład, że maintenence przedłuży się MINIMUM do godziny 15 (naszego czasu) :S

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2814146)
A czemu masz mieć ping inny? Obydwa serwery mają afair bazę w tym samym miejscu, więc to nie ma znaczenia.

Chodziły pogłoski, że serwer dla East miał być we wschodzniej Europie, a jako, że póki co głównymi językami w East będzie Ang i Pol (i takie też wersje językowe LoLa będą), przypuszczano, że serwer znajdowałby się w Polsce, co nie byłoby takim złym pomysłem - w końcu to centrum East Europy, a i my pingi mielibyśmy bajecznie niskie :>

Rothes 19-07-2011 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk (Post 2814142)
Ja zostaje na east.Na west pewnie pojda self claimed pros a na east bedzie spokojnie;p.

Po krótkiej lekturze oficjalnych i nieoficjalnych for, gdy Riot podzielił się tym pomysłem z graczami, stwierdziłem dokładnie to samo.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2814149)
(...) przypuszczano, że serwer znajdowałby się w Polsce, co nie byłoby takim złym pomysłem - w końcu to centrum East Europy, a i my pingi mielibyśmy bajecznie niskie :>

Bardzo naiwne. Kilka dodatkowych next hopów na trasie do serwerów naprawdę nie zrobi nam wielkiej różnicy (< 5 ms). Ważniejsza od geograficznego położenia jest odległość od rdzenia Internetu, a śmiem zaryzykować stwierdzenie, że w Polsce trudno im będzie zapewnić takie warunki.

Quezacoatl 21-07-2011 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka. (Post 2814122)

Juz to widze...

http://www.youtube.com/watch?v=oesOC7JvcwQ

Cytuj:

Bardzo naiwne. Kilka dodatkowych next hopów na trasie do serwerów naprawdę nie zrobi nam wielkiej różnicy (< 5 ms). Ważniejsza od geograficznego położenia jest odległość od rdzenia Internetu, a śmiem zaryzykować stwierdzenie, że w Polsce trudno im będzie zapewnić takie warunki.
Teoretycznie wykonalne. Ale nie uwazam ze zachce im sie wydawac kase na serwer w pl. Jakby nie patrzec Niemcy slyna z serwerow, maja w sumie lwi udzial w calej europie. Lepsza obsluga, bardziej niezawodne serwery, wiecej doswiadczenia w tej dziedzinie, w polsce malo kto chce serwery kupowac.

Gangrel 21-07-2011 01:11

Ja raczej zostaję. Nie wierzę specjalnie w migracje idiotów, a już nie raz przekonałem się, że na zachodzie jest ich tyle samo.

Yoh Asakura 21-07-2011 01:25

Ja tam różnicy nie widzę, ludzie grają tak samo, mówią po angielsku, tylko matchmaking jakiś taki bardziej wyrównany się wydaje i rzadko się zdarza, żebym na normalu dostał kogoś, kto mocno odstaje winami od reszty (zazwyczaj 700+), a rankeda spróbowałem jednego i musiałem akurat trafić na najbardziej niekompetentnego Amumu na świecie.

Koszyk 21-07-2011 02:48

IP boost przez 15 dni? wtf?

CytrynowySorbet 21-07-2011 10:28

Lol, odświeżył się. Ale kto by tam narzekał :D

Erverse 21-07-2011 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2814194)
IP boost przez 15 dni? wtf?

Było o tym mówione x razy

ruszek 21-07-2011 10:52

Mam dziwne wrażenie że poziom jest większy i ludzie lepiej mówią po angielsku O_o. Wniosek z 5 ~~ rankedów, zobaczymy co będzie dalej.

Pepeszka. 21-07-2011 13:30

IP boost na 14 dni a ja nie mam neta ;( ;( ;( ;(

Gangrel 21-07-2011 13:54

Ja mam, ale jutro wyjezdzam na tydzien, wracam na 3 dni i znow wyjezdzam :P

Koszyk 21-07-2011 15:46

Przecież to masakra jest, wykupie chyba wszystkie champy, wykupie 5 stron run i jeszcze zapelnie je runami.

Pepeszka. 21-07-2011 16:01

Pisałem ticket i odpisali że nie ma szans przełożyć boosta :/ Szkoda.. A to wyjątkowo miły support jest, szybko odpisują i większość spraw załatwiają (jak np zwrot ip za czampy). Jakbym miał neta u siebie to by sie przy no-lajfiło i by się kupilo połowe czampów..

Yoh Asakura 21-07-2011 16:05

Ten IP boost jest tak op, że kupiłem beznadziejne seale na flat AD tylko dlatego, że mogłem.

Knight Patryk 22-07-2011 22:48

ja uzywam ad seali na vayne

JAiR 22-07-2011 22:57

@up : To jesteś debilem !:evul:

Knight Patryk 22-07-2011 23:15

@up
:(

JAiR 23-07-2011 14:02

http://www.youtube.com/watch?v=kn-Y6jawdHM

:wasabi::wasabi::wasabi::wasabi:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33.