![]() |
|
Widzę,że temat schodzi z tematyki...
mieliśmy tutaj komentować zdjęcia prawda? i tak jak wcześniej napisałam jednym się coś podoba innym nie. I nie będę nikogo tu bronić ani oskarżać (chodz i mój nick przeczytałam). Większość z Was bierze sobie głęboko do serca co tu przeczyta. Zostałam zle zrozumiana w pewnym temacie i teraz ircowa elyta (padawany ........) będą myślały/myślą,że chodzę z zadartym nosem po sam sufit. Cóż nie będę nad tym ubolewać, skoro oceniacie ludzi ich nie znając. To,że ktoś ocenił ZDJĘCIE tak jak ocenił nie oznacza,że reszta ircowiczów musi po nim skakać. Dyskusje prowadzące do kłótni są zbędne bo tylko psują nastrój a przecież nie o to w tym wszystkim chodzi. Tak więc proponuję podejść do tych wszystkich komentarzy z przymrużeniem oka. Edit: a jaką macie pewność,że Glamri i Slythia to para? może lubią się z Was nabijać i sobie wzajemnie słodzić? nigdy nic nie wiadomo:) A Wy wszyscy wszystko bierzecie sobie głęboko do serduszka:) To pisałam ja Ati:D |
Cytuj:
@Kattinka fajne te nowe zdjecia |
Cytuj:
@down: pewnie, że jestem ^.- |
Cytuj:
jak grochem o ścianę. no jeśli jesteś czyimś padawanem to nic dodać nic ująć. Ale dość w żadne kłótnie z Wami nie mam ochoty się wdawać |
@Thero
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Atimcia Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Z mojej strony to chyba EOT, mam ciekawsze rzeczy do roboty niz tlumaczenie swoich racji na forum internetowym |
coraz bardziej DZIWNI mi sie wydajecie O_o z biegiem czasu jak sie na to patrze to nie rozumiem tych wszystkich "klotni" ; o Strach niedlugo bedzie tutaj jakiegokolwiek posta napisac w obawie, ze ktos zaraz kogos zjedzie ; [[[
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Atimcia Mała dyskusja z nudów jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Zresztą nie wiem, kto tu cokolwiek bierze zbyt serio. ;< |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kattinka Druga czesterka? Masz zamiar dodawać zdjęcia codziennie? Narcyz plxplx!11 Omg, nie ma żadnej kurwa elity, to jest wymysł pixika jedynie --' |
@up
chciałam pokazać, ze mam zdjecia, na ktorych jestem ubrana ;] Btw... czasami mam wrazenie, ze forum.tibia.pl to swiat ludzi, ktorzy maja ciekawsze zycie w internecie niz w rlu. Wedlug was kazdy wszystko robi zle i wszystkiego sie czepiacie ;] |
O tak!!!!11 jesteśmy nolajfami i siedzimy przy komputerach 25 godzin na dobę!!!!1
|
8 dni w tygodniu ?
|
Gogar...przstań się wszystkich wszystkiego czepiać -.-'
Kattinka ładna jesteś ;d |
Glamri xD owned zez
Ryba, pan mlody ma stylowa fryzurke;;; |
Jak chlopak wrzuca zdjecie bez koszulki to nikt sie nie czepia, a gdy dziewczyna wrzuci zdjecie lekko odslaniajace biust, to od razu "ubierz sie!" i ogolne zgorszenie ;] Smieszne ;] Za zdjecie dziewczyny w kostiumie kapielowym to powinien byc od razu ban, co nie?
|
Cytuj:
http://www.forum.tibia.pl/showpost.p...&postcount=562 AAAaaaa!! cyckii!!!!1 ban ban bana!1111 |
j.w!!!!!!!! !
|
Cytuj:
@ostatnia klotnia znajdzcie sobie dziewczyne... to was rozrusza |
@up
Nie chodzi o to że mają dziewczyne/chłopaka, tylko o to, że niepotrzebnie informują o tym wszystkich w około(2-3 razy dziennie) ;p |
Cytuj:
@ Ireeth sliczna jestes i masz co pokazywac : P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |
|