![]() |
|
@up
Możliwy. |
@kogut
Sory nie mam xD Ja mam karabiny(cholera gdzieś na kompie posiałem i nie moge znaleźć a mam wszystkie bronie z Cs-a i z Call of Duty w wersji EQ i addonowej[muszę je znaleźć]),pistolety to była działka Speed'a chyba mam 1 jego jak znajdę to ci dam. |
Wyślij mi też prosze bo mi sa trzeba mi ich do fake
|
A ludzie dajcie mi wszystkie addony pod 8.0 razem z norseman aha i out norseman.
|
Kogucik to jak bedzie z mojm zamwieniem na to na strzaly stylu? ;/?
|
Ej mam prośbę zrobicie mi:?
Żołnierza armi amerykanskiej i w ogole zolnierzy ( kieys ktos dawal Glavesowi jak robil swoj fejk) Prosze pomozcie! |
Prosze o biale ouftity z nakladkami i addony
Prosze jeszcze o podlogi takie jak w miastach |
@up i inni.
Jeszcze jedna taka osoba, a przysięgam będę po prostu walił raporty za nie pisanie na temat.Czy was, za przeproszeniem, jebło, że prosicie w OUTFITACH na zamówienie o podłogi?!... @Bald istnieje opcja szukaj...ja już raz zamawiałem i speed mi zrobił...poszukaj znajdziesz.Jest tam medyk(krzyż na hełmie),piechur zwykły,snajper(długi płaszcz,kapelusz) |
a tak sie zapytam masz temat zeby pisalo w nim cos o podlogach bo ja takiego nie zauwazylem
|
Cytuj:
|
@soveelis...lol okno na 10 piętrze na lewo od seczkarni...schody są tuż za rogiem, ale możesz windą.Jak już tam będziesz to zrób coś dla ludzkości i zrzuć się przez to okno...a jak masz lęk wysokości to przewiąż się wokół szyi marynarskim sznurem.
O ile się nie mylę to istnieje coś takiego jak reebow TSE lub NoxSprite?...chyba,że jesteś zbyt pusty na takie rzeczy, to zostaje ci tylko pomoc dla nowych fake'owców,Fake Graphic Generator3 i OTS ME.... -.- |
Ja poproszę o jakiś pistolet. Bardzo proszę!
|
Oki mam żołnierzy ale jak wstawic im broń do ręki zawsze korzystam z gotowych outow:D?
Ps Prosze gniazdo ckm oraz drut kolczasty! Da sie zrobic? |
Taki cwaniaczek to może sam zrobisz?...ja potrafię robić i niektórzy dobrze o tym wiedzą.I to nie ja zamawiam outfity...(może kiedyś).
Ps.: Naucz się pisać... |
Zamawiam wizard outfit(z rękawami-full bez czachy) w jakiś mrocznych kolorkach (włosy brązowe plx)
|
@Bald
Dobra troszkę się przemusiłem i zrobiłem se od niechcenia żołnierza Airborne'u http://img406.imageshack.us/img406/2797/airbornewn5.png Moje prace nie są freeware.Outfit tylko dla bald draha.Nawet nie prosić... |
Dzieki ziom!
Ale wstawisz mu ta bron do reki ?! Ja nie mam programow:D Zawsze korzystalem z gotowcych outow! Ps Zamawiam gniazdo ckm! |
@Kogucik
trzymaj http://img120.imageshack.us/img120/4...mpimagesi7.png down: skapa ^.- OMG nie napisać że to wzięte z jakiejs strony etc. to odrazu złodziej itp ^.- |
@up fajny...tylko, że wzięty z pomocy dla nowych ... ^.-
|
Yo. Prosze o outfit Huntera w kolorach od gory: ciemny niebieski, bialy, czarny, ciemny szary. Prosze go z jakims fajnym lukiem. Prosze o jak najszybsze wykonanie go.
Pzdr for all :lucznik: @edit Prosze zeby outf byl we fszystkich profilach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |
|