![]() |
|
No.. Ku.rwa Ale NG zajebalo z tymi botterami jak każdy wie ze największymi botterami sa waptor i don foozie a watpie czy beda bic kumpli z rl o ku.rwa co zamuła... ;/
|
Fajny Filmik o NG :P
http://www.youtube.com/watch?v=U-agcXD59dY chyba juz to widzielsicie ale daje ;D |
ofc ze nie ubija swoich ludzi ,to by bylo glupie ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Suv mi nie musi pomagać, żebym go bronił. Po prostu tego wymaga przyjaźń w tibijskim tego słowa znaczeniu... . Pozatym kto normalny przejmuje się opiniami które tu piszą ludzie ? Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ps : lol 105 osob online na obsidii ;p |
Misterio moze i tak nie myslsiz ale napisales tak z pizdy posta ze wzyscy chyba cie zrozumieli ze opowiadasz sie za Ng i takie podteksty wjebales ze szok .... spojrz na to z tej strony ....
General ale przeciez Ng jest kochane :D jak jestes ich asslickerem to sie gra zajebiscie ja tam to wale i nie bede tu gral w takich warunkach :D |
@Suv a czemu odeszłeś z Prophersy ?? :>
Ktoś mówił że Obisidia stracona ale też że są gorsze no są np. Taka Valoria tam War trwa chyba z 4 lata prawie cały czas tym samym składem tylko nazwy guild zmieniają :D A jak juz jakas przerwa to PA na najwyższym poziomie pozatym tam chłopaki jak idą expić to 90% że PK przyjdzie w odwiedziny :D Może z czasem Obsidia się zmieni pożyjemy zobaczymy ;) |
No racja nie jest najgorzej na Obsidii ale nie jest tez dobrze. Suv odszedl z Prophesy prawdopodobnie dlatego ze w Prophesy zaczelo sie mowic coraz glosniej o dolaczeniu do wojny.. Zeby wszystko jasne bylo o polaczeniu sie z Ng. Dlatego Suv postanowil odejsc z grupka fajnych ludzi przyokazji odradzajac legendarna gildie Rambo.. Jesli sie myle to poprawic mnie prosze
Aha kim byl Goudek? Tez jestem ciekawy, wiec prosze msg na priv ^^ |
Cytuj:
Dla Dorpaza , Mannowa etc nie liczy sie przyjazn w tibi.Jezeli nie jestes ich kolega na rl to nie masz co szukac na tym servie :P bo predzej czy pozniej cie dojebia. Ja mialem przeprosic tylko Hayaleta ( nie wiem za co ) i moglem byc Free. Lecz nie bede przepraszal tych ****i za nic . Wole sie juz zrokowac niz byc ponizany przez nich. Takie jest moje zdanie. |
Suv odszedł z Guild z paroma osobami i już dzisiaj padł Don Zasa od Imhreey. Czyżby nie pozwolili im odejść tak "o"
|
na 99% Strażak = Sir Gwan :)
|
Imhreey
Banished: until Feb 28 2007, 11:20:55 CET because of excessive unjustified player killing Jakby co : ) Ten ban to chyba załamka po: Feb 21 2007, 10:11:45 CET Died at Level 115 by a warlock Feb 21 2007, 06:28:19 CET Died at Level 115 by a stone golem |
Imhreey padl na wrl wrocil expic, padl znowu, zalamal sie i walnal ue pod dp w carlin :P. Pewnie dead zasy to przypadek ale nie wiem.
A Sir Gwan o ile sie dobrze orientuje jest z Finlandii, a nie z Polski :) |
Cytuj:
Cóż pech xF |
Eternal Team Daje Dupt Dla NG
Siema
Zauwazylem, Ze ET niszczy sie po woli.....;( ;( ;( Mentor Placil i mam do niego sprawe! Jestes noobem i Tak cie zabija tak jak cas idz do NG i gneb polakow jak na RL nie mozesz! :baby: :baby: :baby: X( Gdybym mial 90 lvl to bym pomogl Dla ET nie jestem noobem tak jak SUV Pucowal sie dla Pephiego (Michasa) Suv to dzieciak ktory nie moze skanczyc podstawowki! |
srutututu spam i pie*dolenie z kazdej strony . . . moze zamiast bluchac jedni na drugich znalezlibyscie sobie ciekawsze zajecie... jak nie chcecie dostawac to grajcie w bierki, samemu by nie przegrac. . .
i nie mowic ze kozacze bo nie padlem... ujebalo mnie ng, do mojej guild do*******alo sie kolejno ng, et, prophesy, ale to tylko gra -.- i odczepic sie od suva... robi to co chce, gra tak jak chce |
Cytuj:
|
Boixos miałem ci coś "na poziomie" odpisać, ale nie ma sensu dalsze spamowanie forum w ten sposób. Siedź sobie spokojnie w swoim zaczarowanym świecie typu "kto nie z mną to noob", nic mi do tego.
BTW Nigdy nie byłem jakimś super hiper mega lvl'em, więc nie spodziewajcie się odkryć jakiś cudów na mój temat.. @edit Cytuj:
Peace |
ja bym Fin anwet strazaka nie uwalil jakbym znal jego nick :P nie zabijamludzi za forum :P maja prawa miec swoja opinie a ze czasami inna to zycie :P
Suv ma prawo nie walczyc a ze mnie zawiodl i pare innych kolesi to trudno moja gildia tez nie byla do konca wporzadku wobec niego i go flamowali na prv i on o tym wiedzial ... :/ takze Suva zostawmy ... on nas zostawil my go zostawimy bedzie porowno i bedzie spokoj :) Azaredzarazded : dzieki za poparcie bardzo mi milo :) alesuv i tak jzu nie dodjzie a swoja droga i ja i pephy i hawki i Ng kazdy z nas ma wiele na liscie kryminalnej niewinnych dedow tylko zcasami padaja moikumple a czasami kogos innego ... a czy pephego kumple zasluzyli to nie wiem i juz sie tego niedowiemy po takim czasie aczkolwiek padli ... i moglibysmy uwalic mentora i Suva iwielu innych za walenie w chuja .... ale nie w tym droga ... zemsty do niczego nie prowadzi moze jeszzce kiedys bedziemy walczyc tutaj ale prawdopodobnie to jest ostatnia wojna na tak duza skale ... :) osobiscie woleay te osoby conas wystawily do wiatru mialy kicka i razem z nami sie cieszyly :D niz robic z nimi wojne :) Jak Swiat Swiatem Suv i Mannow nie beda bratem :) |
@Kiroy
Szkoda mi tylko tych którzy nie dołączyli w decydującym momencie bo i tak NG ich kicknie za 2 miesiące~. Pięknie zakończyłeś post ;] @Pephy W ogóle masz jakiś payment czy h forever? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |
|