Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Michael Jackson 21-02-2007 01:00

No.. Ku.rwa Ale NG zajebalo z tymi botterami jak każdy wie ze największymi botterami sa waptor i don foozie a watpie czy beda bic kumpli z rl o ku.rwa co zamuła... ;/

General_Caster 21-02-2007 01:01

Fajny Filmik o NG :P

http://www.youtube.com/watch?v=U-agcXD59dY

chyba juz to widzielsicie ale daje ;D

.:Boixos:. 21-02-2007 01:10

ofc ze nie ubija swoich ludzi ,to by bylo glupie ;)

Fin'er 21-02-2007 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tjor masaker pro skater (Post 1279829)
@fin'er raczej kim jest, bo o ile dobrze wiem nie zawitał jeszcze do bram św. Piotra. Poza tym powinniscie sie szanowac i nie obrzucac błotem:D \,,/

Ja się zawsze staram rozmawiać z szacunkiem dla przeciwnej osoby. W końcu każdy ma swoje poglądy i choćby nie wiem jak się z nimi nie zgadzałem - kultura osobista wymaga aby je uszanować :).
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1279899)
finer, to kim byl guodek ?:D

Hmm nie wiem czy on chce mówić to oficjalnie. Napisze ci na prv.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zywi (Post 1280037)
@Fin'er Nie chodzi mi tu o konkrętną sytuacje lecz o twoje zachowanie i skakanie z kwiatka na kwiatek wojna się zaczeła Fin'er support dostał hunt Fin obraża Fin bez hunt Fin neutrual Pomógł mu Suv kogo broni Suva :) Ale mniejsza oto nie mam nic do Ciebie a więc koniec wątku.

Co do obrażania ET. Przyznaję, że niektóre osoby potrakowałem tym niesprawiedliwe. Przeprosiłem też z resztą oficjalnie pare stron do tyłu. Można powiedzieć, że byłem troche wkurzony i nerwy mi puściły :).

Suv mi nie musi pomagać, żebym go bronił. Po prostu tego wymaga przyjaźń w tibijskim tego słowa znaczeniu... . Pozatym kto normalny przejmuje się opiniami które tu piszą ludzie ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez General_Caster (Post 1280071)
ja tam do Archina nic nie mam bo zawsze pomagal mi w questach.
ALe najbardziej nie lubie Mr.Exura Vota ;/ niech ten **** pada i reszta tych pedalow

Hehe widze że tylko ja tu lubie crazy Serbów xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost111 (Post 1280230)
Wojna sie jeszcze nie skonczyla wiec nie wiadomo jak sie ostatecznie zakonczy.
Ng lubi zabijac ludzi a zeby zalegalizowac ich wystepki wymyslili akcje przeciwko botterom, tylko jak dotad to wlasnie ich ludzie uzywaja bota czyt Don foozie, Waptor itd.. A ich przeciez nie zabija jak moga za free generala zabic np i powiedziec ze on botter

Trafiłeś w samo sedno problemu...

Pyro Aris 21-02-2007 06:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez General_Caster (Post 1280249)
Fajny Filmik o NG :P

http://www.youtube.com/watch?v=U-agcXD59dY

chyba juz to widzielsicie ale daje ;D

taa ,ten filmik wymiata ,a zwlaszcza ten koles co padl i krzyczal ;p

ps : lol 105 osob online na obsidii ;p

Kiroy 21-02-2007 07:44

Misterio moze i tak nie myslsiz ale napisales tak z pizdy posta ze wzyscy chyba cie zrozumieli ze opowiadasz sie za Ng i takie podteksty wjebales ze szok .... spojrz na to z tej strony ....

General ale przeciez Ng jest kochane :D jak jestes ich asslickerem to sie gra zajebiscie ja tam to wale i nie bede tu gral w takich warunkach :D

Zywi 21-02-2007 08:08

@Suv a czemu odeszłeś z Prophersy ?? :>
Ktoś mówił że Obisidia stracona ale też że są gorsze no są np. Taka Valoria tam War trwa chyba z 4 lata prawie cały czas tym samym składem tylko nazwy guild zmieniają :D A jak juz jakas przerwa to PA na najwyższym poziomie pozatym tam chłopaki jak idą expić to 90% że PK przyjdzie w odwiedziny :D Może z czasem Obsidia się zmieni pożyjemy zobaczymy ;)

Ghost111 21-02-2007 13:46

No racja nie jest najgorzej na Obsidii ale nie jest tez dobrze. Suv odszedl z Prophesy prawdopodobnie dlatego ze w Prophesy zaczelo sie mowic coraz glosniej o dolaczeniu do wojny.. Zeby wszystko jasne bylo o polaczeniu sie z Ng. Dlatego Suv postanowil odejsc z grupka fajnych ludzi przyokazji odradzajac legendarna gildie Rambo.. Jesli sie myle to poprawic mnie prosze

Aha kim byl Goudek? Tez jestem ciekawy, wiec prosze msg na priv ^^

General_Caster 21-02-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1280318)
Misterio moze i tak nie myslsiz ale napisales tak z pizdy posta ze wzyscy chyba cie zrozumieli ze opowiadasz sie za Ng i takie podteksty wjebales ze szok .... spojrz na to z tej strony ....

General ale przeciez Ng jest kochane :D jak jestes ich asslickerem to sie gra zajebiscie ja tam to wale i nie bede tu gral w takich warunkach :D

Ja juz i tak nie gram na tym swiecie bo tu sie normalnie nie da grac.
Dla Dorpaza , Mannowa etc nie liczy sie przyjazn w tibi.Jezeli nie jestes ich kolega na rl to nie masz co szukac na tym servie :P bo predzej czy pozniej cie dojebia.

Ja mialem przeprosic tylko Hayaleta ( nie wiem za co ) i moglem byc Free.
Lecz nie bede przepraszal tych ****i za nic . Wole sie juz zrokowac niz byc ponizany przez nich.

Takie jest moje zdanie.

Zywi 21-02-2007 16:41

Suv odszedł z Guild z paroma osobami i już dzisiaj padł Don Zasa od Imhreey. Czyżby nie pozwolili im odejść tak "o"

Fin'er 21-02-2007 16:54

na 99% Strażak = Sir Gwan :)

Misterio 21-02-2007 16:54

Imhreey
Banished: until Feb 28 2007, 11:20:55 CET because of excessive unjustified player killing

Jakby co : )

Ten ban to chyba załamka po:
Feb 21 2007, 10:11:45 CET Died at Level 115 by a warlock
Feb 21 2007, 06:28:19 CET Died at Level 115 by a stone golem

Kiroy Wind 21-02-2007 17:16

Imhreey padl na wrl wrocil expic, padl znowu, zalamal sie i walnal ue pod dp w carlin :P. Pewnie dead zasy to przypadek ale nie wiem.
A Sir Gwan o ile sie dobrze orientuje jest z Finlandii, a nie z Polski :)

Fin'er 21-02-2007 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy Wind (Post 1281003)
Imhreey padl na wrl wrocil expic, padl znowu, zalamal sie i walnal ue pod dp w carlin :P. Pewnie dead zasy to przypadek ale nie wiem.
A Sir Gwan o ile sie dobrze orientuje jest z Finlandii, a nie z Polski :)

Ahh a wydawalo mi sie że to Polak ;/. Miał hacka podobnie jak Strażak i ma druida mniej wiecej tego lvl co on ;/

Cóż pech xF

AzaredZarazded 21-02-2007 20:14

Eternal Team Daje Dupt Dla NG

Siema
Zauwazylem, Ze ET niszczy sie po woli.....;( ;( ;(
Mentor Placil i mam do niego sprawe!
Jestes noobem i Tak cie zabija tak jak cas idz do NG i gneb polakow jak na RL nie mozesz! :baby: :baby: :baby: X(
Gdybym mial 90 lvl to bym pomogl Dla ET
nie jestem noobem tak jak SUV Pucowal sie dla Pephiego (Michasa)
Suv to dzieciak ktory nie moze skanczyc podstawowki!

Nedomanus 21-02-2007 20:48

srutututu spam i pie*dolenie z kazdej strony . . . moze zamiast bluchac jedni na drugich znalezlibyscie sobie ciekawsze zajecie... jak nie chcecie dostawac to grajcie w bierki, samemu by nie przegrac. . .

i nie mowic ze kozacze bo nie padlem... ujebalo mnie ng, do mojej guild do*******alo sie kolejno ng, et, prophesy, ale to tylko gra -.-
i odczepic sie od suva... robi to co chce, gra tak jak chce

Misterio 21-02-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AzaredZarazded (Post 1281312)
Siema
Zauwazylem, Ze ET niszczy sie po woli.....;( ;( ;(
Mentor Placil i mam do niego sprawe!
Jestes noobem i Tak cie zabija tak jak cas idz do NG i gneb polakow jak na RL nie mozesz! :baby: :baby: :baby: X(
Gdybym mial 90 lvl to bym pomogl Dla ET
nie jestem noobem tak jak SUV Pucowal sie dla Pephiego (Michasa)
Suv to dzieciak ktory nie moze skanczyc podstawowki!

Wyjdź : )...

Guodek 21-02-2007 21:46

Boixos miałem ci coś "na poziomie" odpisać, ale nie ma sensu dalsze spamowanie forum w ten sposób. Siedź sobie spokojnie w swoim zaczarowanym świecie typu "kto nie z mną to noob", nic mi do tego.

BTW
Nigdy nie byłem jakimś super hiper mega lvl'em, więc nie spodziewajcie się odkryć jakiś cudów na mój temat..

@edit

Cytuj:

Mialem wiele przykrych sytuacji Z SUVem
Wiele razy widzilem jak chce poryczyc Bohy Bo musi si eprzebiwc do Venore...
lub chce poryczyc B robe bo nie ma capu na C armora....
Bil mnie 5 razy a Pephiego Kumpli zabija.
....Suv ty zaczoles ale ja to skoncze... Ursynow Skurw*synu
@up
Sam Spier*dalaj z tego forum!
Pephy & Kiroy Roxxxxx
Powinni zabraniać dawania Neostrady na 1-szą Komunię...
Peace

Kiroy 21-02-2007 22:11

ja bym Fin anwet strazaka nie uwalil jakbym znal jego nick :P nie zabijamludzi za forum :P maja prawa miec swoja opinie a ze czasami inna to zycie :P

Suv ma prawo nie walczyc a ze mnie zawiodl i pare innych kolesi to trudno moja gildia tez nie byla do konca wporzadku wobec niego i go flamowali na prv i on o tym wiedzial ... :/ takze Suva zostawmy ... on nas zostawil my go zostawimy bedzie porowno i bedzie spokoj :)

Azaredzarazded : dzieki za poparcie bardzo mi milo :) alesuv i tak jzu nie dodjzie a swoja droga i ja i pephy i hawki i Ng kazdy z nas ma wiele na liscie kryminalnej niewinnych dedow tylko zcasami padaja moikumple a czasami kogos innego ... a czy pephego kumple zasluzyli to nie wiem i juz sie tego niedowiemy po takim czasie aczkolwiek padli ... i moglibysmy uwalic mentora i Suva iwielu innych za walenie w chuja .... ale nie w tym droga ... zemsty do niczego nie prowadzi moze jeszzce kiedys bedziemy walczyc tutaj ale prawdopodobnie to jest ostatnia wojna na tak duza skale ... :) osobiscie woleay te osoby conas wystawily do wiatru mialy kicka i razem z nami sie cieszyly :D niz robic z nimi wojne :)

Jak Swiat Swiatem Suv i Mannow nie beda bratem :)

Misterio 21-02-2007 22:40

@Kiroy
Szkoda mi tylko tych którzy nie dołączyli w decydującym momencie bo i tak NG ich kicknie za 2 miesiące~.

Pięknie zakończyłeś post ;]

@Pephy

W ogóle masz jakiś payment czy h forever?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19.