Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

pawlon 26-11-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1100276)
ja sie nie dziwie ze oen sie rzuca, hwl potrzebuja kasy, stad ten cyrk z paymentami i dhq, widocznie to dla nich dosc wazne :P

Ty sie o zoche nie martw bo ma utarte miejsce w tym konflikcie, Ancha tez mial proiblemy z hwl wiec nie dolaczy a ty po tej akcji z paymentem tez nie sadze :P
Jak nie bedzie hwl to maffersi dopiero pokaza pa, hwl to piku¶, maffersi istnieja po to, by robic PA, hwl i ich wojny to juz troche bardziej "cywilizowany sposob"

lol nie wiesz co mowisz... wierz jakie zycie maja teraz ci ktorzy nie liza dupy HWL? zadne -.-

maffersi i pa? a co by mieli paowac? kasy kondzie nie brak...

Lukus 26-11-2006 23:13

o0 Colorion widze ze wchodzisz w dupe Szwedom ;]

"hwl to piku¶, maffersi istnieja po to, by robic PA"

Mmhm według mnie na galanie żylo się lepiej gdy rzadził Konda i jego Patriots niz teraz gdy rzadzi Hwl

Poznanski Rycerz 26-11-2006 23:16

...

Gdyby patriots rzadzili to bym paowal ;]

Boltina widac jaki z ciebie.... najlepszy dhq w historii tibi? co ty o niej mozesz wiedziec ... echhhh.

JEsli dla zimpa to takie wazne to go z tym zostawcie

Vienek 26-11-2006 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukus (Post 1100339)
Mmhm według mnie na galanie żylo się lepiej gdy rzadził Konda i jego Patriots niz teraz gdy rzadzi Hwl

Najlepiej ż±dził Jejihev który trzymał całe BM w ryzach

Lukus 26-11-2006 23:32

@Vienek
Przyznaje ci 100% racji tyle ze niegralem na galanie za czasow jejiheva ;p

Colorion 26-11-2006 23:40

Hmm, tharrin pewnie wiesz co mowili na poczatku ci co zalozyli maffers. Reszta moze tez wie. To jest wlasnie to, co mowilem, moze nie zwrociliscie na to uwagi, albo rozni sie interpretacja.

Moze nie doslownie ale "guild is created to have fun, we will not care about what others think, we will just have fun. We will kill h lvls, also hwl because we dislike them. They will soon make us free because we willl keep killing them" Moze i beda to robic jak hwl zniknie . Zreszta to wszedzie widac jak okazuja swoja ignorancje, tez wobec sojusznikow

[sarcasm]Tak, strasznie wchodze im w tylek, mzoe w koncu nie bede mial hunta, trzeba sobie radzic i dostosowywac do otoczenia w ktorym zyje. Czasami mi juz nawet odpisuja, znak ze dobrze mi idzie. Btw moez mi ktos wyslac p arma do liberty? Nuskei chcial pozyczyc eq zeby zrobic ssa[/sarcasm]

PA sie robi dla zabawy a nie kasy. Kasa jest ytylko po to zeby moc sie "zabawic"

o0 lukus widze ze wchodzisz w dupe kondzie;]

Lukus 26-11-2006 23:48

Huh wole wchodzic w dupe Kondzie niz Hwl ;)

Celmir 27-11-2006 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukus (Post 1100383)
Huh wole wchodzic w dupe Kondzie niz Hwl ;)

Ja naprzykład nikomu wole w dupe nie włazić bo ¶mierdzi:( .
Pozdro:D

Lukus 27-11-2006 00:03

Ja tez nikomu nie wchodze ,colorion tak twierdzi ;]

Colorion 27-11-2006 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1100403)
Ja naprzykład nikomu wole w dupe nie włazić bo ¶mierdzi:( .
Pozdro:D

Kto jak kto ale ty wiesz ze smierdzi :D

Lukus sam mowiles ze wolisz, a to juz pierwszy krok

A tak na serio i o filmiku z DH

Hwl chyba rzeczywiscie nic kasy nei maja, koncza im sie mwalle, koncza sie sd i mf, az pozyczaja odtych co na questa weszli. Bardzo to wszystko dziwne, zawsze ich uwazalem za bajecznie bogatych.
ciekawe tez, ze team kondy tak dlugo tam stal a ze strony hwl zadnego massloga ani wsparcia, co onni se mysla robic questa jak tak malo od nich ludzi dostepnych, caly team kondy mogli wybic bez problemu w wiekszej liczbie

pawlon 27-11-2006 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1100413)
Kto jak kto ale ty wiesz ze smierdzi :D

Lukus sam mowiles ze wolisz, a to juz pierwszy krok

A tak na serio i o filmiku z DH

Hwl chyba rzeczywiscie nic kasy nei maja, koncza im sie mwalle, koncza sie sd i mf, az pozyczaja odtych co na questa weszli. Bardzo to wszystko dziwne, zawsze ich uwazalem za bajecznie bogatych.
ciekawe tez, ze team kondy tak dlugo tam stal a ze strony hwl zadnego massloga ani wsparcia, co onni se mysla robic questa jak tak malo od nich ludzi dostepnych, caly team kondy mogli wybic bez problemu w wiekszej liczbie

dostana swierza gotowke od consensus.

Bartol1 27-11-2006 00:19

Juz dostali

Lukus 27-11-2006 00:28

Nom dostali juz okolo 300k

Boltina89 27-11-2006 00:30

@Poznanski Rycerz..

Moze wiele DHQ na oczy nie widzialem, ale mi tu chodzilo o przenosnie... Nie wiem gdzie na innym serwie doszlo do ataku 2 guildii , a na koncu pada od nich drugi lvl na Serwie...

@Colo~

Tez sie zastanawiam nad tym, czemu tak bardzo zalezy hwl na sianie... Chyba poprostu sie konczy??? Nie, wystarczy popatrzec na chaty lub eq... To oznacza, ze wiele maja jeszcze na sell...

@Uwazam, ze gdyby rzadzil Konda i Maffersi etc bylo by podobnie... Moze troche lepiej, bo to oni wkoncu sa hlvl i nie musza nikogo gonic... Mam nadzieje, ze kiedys nastapi dzien, ze logujac sie na Galana poczujesz spokoj i pokoj ^^

Pozdro i dobranoc :P

Lukus 27-11-2006 00:33

@Boltina

"Mam nadzieje, ze kiedys nastapi dzien, ze logujac sie na Galana poczujesz spokoj i pokoj ^^"

No to sobie poczekasz troche na ten dzien :p

pawlon 27-11-2006 00:57

za niedlugo prawdopodobnie bedziecie mieli okazje zoabczyc efekt duelu

tharrin - toxo~

sliver 27-11-2006 01:26

duel jak duel, raczej pytanie kto bedzie mial weicej run i mniej spocone palce zeby wciskac hotkeye ;-)

pawlon 27-11-2006 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1100496)
duel jak duel, raczej pytanie kto bedzie mial weicej run i mniej spocone palce zeby wciskac hotkeye ;-)

nie zabije go na [pewno chyba ze da dupy, bo inaczej to gran hur i go nie ma... w zyciu go nie dogonie nawet na t ringu, natomiast ja nie wierze zeby on sieo dwazyl walczyc solo.

Boltina89 27-11-2006 13:50

10:41 You advanced from Level 125 to Level 126.

Ja tak tylko cichaczem wspomne o sobie :)

Ale nie przeszkadzam w dalszej dyskusji..

Pozdro~

Adelao 27-11-2006 14:40

Po obejrzeniu filmiku stwierdzam jedna rzecz. MAM wiekszy szacunek do Boltiny niz do Blooc'a co za jebany asslicker :D I chocby z tego powodu nie bede placil ;)

A o to koment Parencikos na tibia.com Hail United Souls (Peace). :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31.