![]() |
|
gz cipek xD mage rulez = :mag:koko & :mag:dodik
>TTD |
Gz All :p
Buy All Small Stones!! :D |
:SSS Zauważyliscie ze Vade ostatnio nie gra?.... Jednym z jego powdów "niegrania" jest FACC a po drugie... no wlasnie po drugie Vade miał wypadek :((((((((( Jechał na rowerze po szkole po PACCa i jakis poj*b wjechał w niego maluchem :( Vade lezy w szpitalu caly w gipsie ma zlamany lewy obojczyk i cos jeszcze /; wiec ma 2+ tyg z grania ;/ No cóz ale zdrowie najwazniejsze ..... NIC INNEGO JAK ZYCZYC MU TYLKO:
SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!!!!!!!!!!!!! P.S jakbym zlapaltego co kierowal tym maluchem..... |
Cytuj:
Omna to co byś zrobił:p Pozdrawiam MaambaB) |
@up wiesz co bym zrobił ???????
@$%$#^#$%^^ <- cenzra :) |
rozmowa z kolesiem który ukradł mi: bs, c armor, 2 time ringi, i inne rzeczy:
20:05 Luka Cyles [17]: hello 20:05 Shalyo Call [53]: heloo 20:05 Shalyo Call [53]: ?? 20:05 Luka Cyles [17]: gdzie moj crown armor ? tu Aldra Kara 20:05 Shalyo Call [53]: cya Ten 17 lvl to mój noob char Rzecz zdarzyła się dawno temu, ale przypominam o tym bo widzę że jest w gildii i nie wszyscy wiedzą o tym że jest oszustem (dawnej grał charem "Vospi Archaon") VADE: wracaj szybko do zdrowia ... |
gratz wszystkim!! menera rlzzz
|
Vade :**
szybkiego powrotu do zdrowia i do tibi :* |
Dołączam się do wszystkich tych życzeń powrotu do zdrowia...
Macie ktoś rejestracje tego malucha?:D |
Vade wszystko przez tibie :D Byś nie jechal po pacca byś nie mial wypadku xD
a tak serio to zdrowia.. i podpisz sie za mnie na gipsie 8o |
Biedny Vade ;/
Już mu esa z życzeniami powrotu do zdrowia i do Tibii wysłałem xD |
Ja też się dołączam do życzeń :)
SzYbKiEgO pOwRoTu Do ZdRoWiA Vade |
Vadem wracaj do zdrowia szybko!
A tak na marginesie to kto oprocz Omny chce doje*** kierowcy malucha? :p Bo ja sie na to pisze... zaczynamy poszukiwania, damy to do W11 albo do Detektywow jak bedzie trzeba... PS. Ja retired na razie, ale za jakis tydzien-dwa zostane szczesliwym nabywca PACC, tylko musze uwazac podczas przechodzenia przez jezdnie... :D POZDRO, Khariag. |
hmm no to ja też dołącze sie do życzeń..
Zdrowiej Vade :) |
Szybkiego powrotu do zdrowia vade!
PS. Zalap w szpitalu jakas fajna dupe ;) |
No ja też VADE życzę powrotu do zdrowia i wszystkiego najlepszego :D Trzymaj sie :D
|
Cytuj:
|
mysle ze po tylu Życzeniach vade niema wyjscia tylko wrocic do tibi i wtedy wielka impra :) na jego czesc? co wy na to
P.S TYLKO NIC MU NIE MOWCIE :) biedak sam lezy w tym lózku :( |
ja jestem za xD :P
|
Siema też jestem za ale nie wiem czy będę bo na razie żegnam się z tibią (czasami wejde) ostatni adv:
http://img143.imageshack.us/img143/6679/65lvlrj1.jpg Pozdro dla wszystkich |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |
|