![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Niech Ci będzie ;D A tak wogóle to wbiłem level od 3 miesięcy!:cup: |
[quote=Jinikao;1383340]Dili czytajac twoje posty wydaje mi sie ze jestes idiota, kto sie ze mna zgadza niech napisze:][/QUO
Inded! |
Cytuj:
|
Baletudaaaaaaaaaaaaa
|
nie wiem jak wy , ale ja ide zaraz z kumplami na spotkanie aa :browar: :cup: , trzeba opić to iż jutro i pojutrze nie ide do szkoły bo są jakieś testy :D
wam też radze się w jakiś sposób odprężyć napewno co niektórym pomoże Peace! |
Cytuj:
Jinikao, stfu chickenie @Zwirek nie musisz mi opisywac siebie, to sie czuje ;< |
Cytuj:
Gówniane forum to gówniane posty :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
[quote=Dili;1384387]Ej chyba sie zapominasz, przeciez cala 'elita' polaczkow to najinteligentniejsi, najfajniejsi i wogole goscie na swiecie !!!!11111111 Trafiles w sedno Danth;) Jinikao, stfu chickenie Pisz do mnie w grze jesli chcesz zabijac. Jutro egzamin gimnazjalny mam:( alez trema:S |
Ja też mam jutro egzamin!:(
|
Zycze dla wszystkich z uf, ktorzy pisza zeby mieli po 10 pkt, a dla Veremuska 101!!!!1111111 <3
|
Dili jak dla mnie to Ty jestes takim 'chickenem' jak to napisales....
Wielki cfaniaczek forumowy... "Wielki killer Polaków'' - Zalosny jestes. Nim sie obejrzysz Szwedy Cie w dupe wyruchają i wtedy bedzie placz... Bo co Ty zrobisz bez Tibii? Bedziesz pewnie walil głową w ściane... |
danthorku czy osoba malo inteligentna(czyli ja w twoim mniemaniu) zdala by mature na 90% 85% i 78%? Czy studiowala by matematyke? czy zdala by semestry?? Koles pokaz mi moje posty tutaj ktore pokazuja moje nierozgarniecie i najwazniejsze gdzie jeszcze widziales moje wypowiedzi, bo ja z toba nie gadalem na tibi raczej ostatnio.
|
Cytuj:
Ech... :-) |
nudzilo sie nam z veremusem wiec postanowilismy popekowac :D
67 elder http://www.speedyshare.com/206583798.html 57 knight http://www.speedyshare.com/612579899.html |
O.o rzeczywiscie male niedopatrzenie;o Tak to jest jak sie wraca po calym dniu pracy do domu, sorry
|
@Jinikao
S*******aj nic do ciebie nie pisalem, a ty na mnie wjezdzasz.. Chcesz sie przypucowac polaczkom zeby cie do uf wzieli czy jak? :S Bo huja i tak z tego twojego marnego najta bedzie jesli Arc wygra (100% sure) |
@Danthorr.
Mialem sie tu nie wypowiadac na temat Waszych klutni, sporow, tylko na tematy zwiazane z wojna, lub z wydarzeniami z tego swiata. Danthorr tak naprawde Ty tutaj nic tu nie wprowadzasz, probujesz tylko oczernic ludzi i ich krytykujesz, skoro jestes naprawde taki inteligentny to zastanow sie nad tym. Tyczy sie to rowniez Dili~ i Phenixa~ @Reth. Chill.. :D Lisu : "trzymaj fason " xDD /Metek. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |
|