![]() |
|
ta zgnij krejzolek jebany noobie bez [MONSTER]siusiaka[/MONSTER]
|
Cytuj:
brakuje nam ciebie gruha na iridi ;///// |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mozesz podac na pw jakiekos eda lub msa ;] ? |
Anuuuuuuuuum! Widze Cieeeeee :d:d:d:d Wymysl Cos Bo Sie Nudze :p
|
[CHAR]Krejzolek[/CHAR]
May 02 2008, 05:30:06 CEST Killed at Level 142 by Xskowyr and by Anas Kiro |
Bulebo boter
May 02 2008, 05:51:42 CEST Killed at Level 123 by Kashrius da'Roc and by Offenhauser |
Cytuj:
wygadales mu 2 knaje go zlozyly zal....... |
noliferka patrze moi drodzy... 5.30 na pk sie wybraliscie, chyba sen wam nie sluzy cooo ???
|
Cytuj:
|
zfragowalo* kolego
edit. ja jestem Eternal Karolek a nie Krejzolek takze nic mnie nie złożyło ;) |
Cytuj:
PS. Pozdro dla Krejziego i Virona:) |
Cytuj:
Karolku Eternalku jeszcze jedno, mianowicie gildia Divine _/ jest tak wspaniałomyślną gildią, pomagającą ludziom wyjść z tego okropnego nałogu, jakim jest expienie po kilkanaście godzin dziennie. Zrozum, Krejzii ma z tym ogromny problem, oni chcą mu pomóc.Tak jak psycholog pomaga ludziom, tak Oni pomagają Krejziemu. Poza tym noc jest od spania, dlatego w takich sytuacjach Divine musi iść realizować swój plan, pomagając ludziom w zasypianiu.Ich pierwszym "pacjentem" był Krejzii^^ Ps. Gildia Divine szuka wolontariusz którzy bezpłatnie zaczną pomagać w zasypianiu członkom Virtue. |
Hahaha... Karolek... mowisz, ze wybralismy sie na pk o 5:30... A krejozolek expil od x czasu do 5:30... oni mogli przerwac sen na kilka minut :P a nie siedziec po nocach :o
|
[CHAR]Puh Knight'Shade[/CHAR]
May 02 2008, 11:00:25 CEST Killed at Level 94 by Mighty'mag and by Firenze Bellator |
Rebciuch
May 02 2008, 14:42:23 CEST Killed at Level 132 by Kashrius da'Roc and by Jurand Wyrocznia Szkoda ze Rebciuch i Kijjo sa juz retired ;/ |
Cytuj:
zaden wstyd moi drodzy , mialem 2 opcje do wyboru xlog w dh quest room albo na miejscu gdzie stalem wybralem ta 2 ;] |
nie uwazam ze jestem przeciw tobie.
ale kazdy kto oszukuje , zostanie oszukany @gz akcji o 5 rano. a na pole wstaniecie pózniej? ?! |
Cytuj:
A to ci heca Rebciuszek na allegro :D Cytuje "postac nie posiada huntow ani nic w tym stylu" koniec cytatu A oto potwierdzenie tego: May 02 2008, 14:42:23 CEST Killed at Level 132 by Kashrius da'Roc and by Jurand Wyrocznia Apr 20 2008, 22:47:38 CEST Killed at Level 133 by Night Agent and by Yamahati Apr 19 2008, 16:41:27 CEST Killed at Level 134 by Princess Arman and by Thar Ascarild Nic Tylko kupowac, widać że postać jest kochana przez cała Iridie :D |
Cytuj:
Puh razem z kumplem zrobili loterie, czyżby Puhowi brakło kasy na aola i bllesy, a może chce odkupić bohy które "upuścił" :D |
jak to jest z Thar Ascarild? sprzedal chara komus z virtue?
|
Cytuj:
tera patrzymy jak nam rosnie zostaly jeszcze buroki do obrobienia ale i na iridi ich nie brakuje;) |
^ WORD haha
Co tam Mały słychać?:p:p |
|
Ha Ha Ha dobreeeeeeeeeee zdjęcie Eternalku...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mogę Ci obiecac,że dalej bede trwał w staraniach aby poprawiać Twój humor. Aż do momentu,w którym osiągne tak wysublimowane poczucie humoru jakie posiadasz Ty. |
gtw pokazalo ze potrafi... zjebac wszystko ! gratz kochani !11111111111
|
up
ty i tak jestes smieciem siedzacym na vencie bez mikrofonu.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzbanoln basisto rozjebałeś mnie XD |
Cytuj:
i nie wbijam bana jak padne ^.- |
Cytuj:
Pozdro & poćwicz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz zostaje mi tylko na jakis czas zniknać z forum aby pojawic sie ponowie i wywołać usmiech na waszych szlachetnych licach, kolejnym,miejmy nadzieje tak samo zabawnym żartem. |
Fajne tagi V ???
|
dzban - taki morginol jak ty , pisząc 3 nieużywane potocznie slowa, mysli ze ołnuje swiat :baby:
btw zmien sygnaturke , bo srogo powiewa ci zalem z dupy hejka dżimi lol @ emo feniks slyszalem ze to ty masz dlugie loki i machasz nimi na koncertach koko dżabmo. nie zapomne jak cie poznalem 'nie fikaj, robie runki lubo zeby przyexp jak mu sie ban skonczy' :cup: :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |
|