![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I co z tego?? Założy sie nowy:p
|
Cytuj:
w ogole to musze wam pare rzeczy wyjasnic mam zajebista pompe z was ludzie , especially z imargama , ktory zaczal ze mna rozmowe i wzial mnie za taifa , a jedyne do czego dobrnalem na furorze to 8 knight. nie jestem ani taifem , ani spoxsterem. hot , eh? ;d ps. setki postow "a nie mowilem ze sie podszyl?" mile widziane w celu urozmaicenia mojego smiechu. ps2. dzieci typu pavel321 i inni ktorych doprowadzilem do frustracji - jestem z siebie dumny ahaha ;d |
11:52 You advanced from Level 155 to Level 156. - Zw!d3k :P
to nie żart :P |
Jesli Weltaxio to Ima~ to zwracam honor. A ty Eloelo jesli jestes Taifunem to kup sobie karnet w fitness clubie, i zamknij morde bo kazdy ma cie dosc,
|
Pytanie do chlopakow z Vision. Czy po wygranej wojnie co jest nieuniknione bedziecie dalej konczyc swoje dzielo rozwalania serwera, czy tez bedziecie probowac ustabilizowac sytuacje?
Apel do chlopakow z Sunblade. Przestancie pomagac temu panu taifunowi ktory rozwalil nam tak fajna i klimatyczna gilde i zapraszam do budowania nowej gildy na innym serwerze wszelkie kontakty prosze kierowac do caltka :) Taifunie ciesze sie ze przyznales sie ze rozwalenie Sunblade przyczynilo sie do twojej przegranej teraz. Miales lad i porzadek na serwerze a teraz masz syf. I niewiem jak mozesz spojrzec w oczy tym ktorzy za ciebie padali a teraz ty kiedy trzeba swoich bronisz uciekasz na aldore albo z pola walki!!! Tak nierobi lider!! Sunblade will be a legend that never dies! |
Cytuj:
|
ja padlem na cycku i stracilem p-legi jaaaaaaaaaaaaaaaa a 5k zanie dalem
|
Cytuj:
|
Mam pytani , dzisiaj patrzylem an stare filmiki z 22 marca i zaskoczylo mnie ze Montura jest w dusk, nie byl on przypadkiem w vision?? I chyba ktos jeszcze przeszedl, nie bylo mnie 6 tyg bo neta nie mialem a nie chce mi sie satrych wiad czytac, wiec czy ktos moze mi to przyblizyc???
|
Cytuj:
|
15:00 You feel the earth shaking!
15:03 The end is near! The Ruthless Seven are rising! Hola hola czy ktos podoła?:evul: |
Cytuj:
|
15:02 You feel the earth shaking!
15:05 The end is near! The Ruthless Seven are rising! 15:07 The Ruthless Seven have risen to hold their secret council. They will gather somewhere in the Plains of Havoc to debate Tibias destiny and doom. Don't come to close, for if youdo, you will face your own destiny! 15:09 The herald of the Ruthless Seven is preparing their arrival close to the spiders rock. Behold mortals. It is the end of times! Osobiscie stawiam na Prima Aprilis, ale i tak jest to jedno wielkie Czoko xD Ruthless zawedrowalo do nas? Jestesmy pierwsi w Tibi? Czas pokaze, zaraz ide tam noobem chyba xP |
Na moje prima aprilis bo na neranie to samo...
Edit: http://img89.imageshack.us/img89/5652/namnlsbl6.jpg |
MOJ NOWY KAWALEK KTORY NAGRALISMY Z ZIOMKAMI:D
http://www.maxior.pl/?p=index&id=51617&0 FUT FUT FUT FUT FRISTAJLO! FUT FUT FUT FRISTAJLO ŁAKAMAKA DAM DIRIRI DAM DAM OO <UmC UmC> pozdro dla graczy furory i nie tylko xD KOZACKA SOLÓWKA NA BALAŁAJCE?:D |
Od bodajże 3 dni niechodzi mi Erig net co mam zrobić, aby chodził?
Odpowiedzicie plxor:) |
Cytuj:
|
To jest balałajka lub bouzoki ;-) http://www.chamberlainmusic.com/Prod...ductID=STN2222 <- raczej bouzoki xD
|
Cytuj:
|
|
;s
Ta dzisiaj na neranie bylo to samo :D
|
Cytuj:
Cytuj:
@Ferumbras Wydaje mi sie ze to byl prima aprilis zart. A tak btw tamten napis nie byl o tym ze Ferumbras sie respi tylko o tym potworku na poi co wyglonda jak Diabolic imp. |
Jest kozacko i zajefanie ;]
Zeby modki nie plumpkaly wiec ... dzis bylem na pohu rh i dsm w dlu :O a potem k legs i pajeczyna ze smoka ;OOOO |
@up
To juz musi byc prima xD |
A ja myślałem, że to coś podobnego do Diabolic Impa (Mini Orshaabal) respi się na Darashi... ;)
|
Tak zrespilo sie takie cos ale NIE BILO tylko zmienialo ludzi w prosiaczki i zabki ;))
Dusski wkoncu zaczely kumkac :) tzn kumac ;p |
Ten potworek respi sie na pohu
|
To co z tym pokojem?? Taki joke czy jakies powazne rozmowy??
|
Cytuj:
|
znow powracaja freezy na furore?;/
NIECH BEDZIE POCHWALONY CZERWONY-BIAŁY-ZIELONY |
Własnie przeczytałem nowy temat na forum furory założony przez taifuna a mianowicie o nazwie "@Peace" i ... jest napisane tam o tym, że to nie żart, że jest pokój między dwoma zwaśnionymi gildiami..
Dziwne to, że akurat w prima aprilis to zostało napisane ? Ima weź powiedz prawde bo te wasze żarty mnie osobiście nie bawią... Chciałbym dokładnie wiedzieć co się dzieje na servie, więc czy to prawda, czy kolejny jakże mądry i taki dowcipny kawał? |
Cytuj:
|
@imargam
Nie to żebym sie czepiał. Ja rozumiem w grze sharować kontem bo np. jeżeli komuś zależy żeby grać i jednocześnie sie uczyć a nie ma na to czasu to pogra z tym 1 kolegą który pomoże. Ja to rozumiem, ale powiedz mi ile osób siedzi na koncie o nicku "Veltaxio" na tym forum ? Z pewnych źródeł wiem że kilka osób. |
Cytuj:
RePeNt (C)hErEtIk! :O BuLeT In JoR HeD |
Cytuj:
A mi sie wydawało ze to konto zostało zbanowane za spamowanie ... |
Nom racja, a tera zglos modkom, ze forumowe (KONTO) jest sharowane przez 10 osob !!!!!!!!!!!! 8o
Dzis bylo zajebiscie udalem sie na spacer na rybaczki plywaczki i wylotowalem 3 fish finexy 8o |
KLEP <w ramie>
zmiana expiących na serwie? zwidek odsypia? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49. |
|