![]() |
Cytuj:
|
Idk yet..ehh..te je**ne reklamy mnie dobijają. "Lipszyn"...Adelao :*:*hah ;D
|
...
Garmie zrobil 2,999 000 cos tam expa xD
Do kondy z 5555555 iles tam tego mu brakuje ^^, ale niech sie nie martwi xD |
Cytuj:
|
...
@up
to na pewno, pg to on jest ale jego pvp wola o pomste do nieba |
Cytuj:
|
...
@catri
Przeciez to pa jest. Nie szanuje go, bo nic specjalnego nie robi! |
Waroz
Banished: until May 10 2007, 11:05:30 CEST because of account sharing Go go Delete! |
...
Up
Ktoz to taki? :P |
Zna ktoś kogoś od pacców na Galanie ? Tylko kogoś kto nie strzela ceną prosto z dupy (euro idze w dół , pacci nas kosztują coraz mniej a ludzie chcą coraz więcej gp za nie..) , ciężko u mnie teras z kasą w rl , a chce przedłużyć pacca żeby spać noobami w domu póki nie wróce do gry na pełen etat (jak to brzmi..).
No więc ? :D |
...
Msg maricuna - koles podobno kogos zna
|
Cytuj:
Napisz domnie w grze, to ci dam namiary ;d |
Cytuj:
W szwecji to tylko 9 miesięcy zima a potem lato i lato i lato ... to dziwisz im sie ? ;-). Po 2 rodzice nanich zarabiają , niemaja obowiązków zapewnie w domku to co maja robić? na zewnątrz nie idą bo koledzy dobijają lv ^.-. |
@up
No dobra zalezy jak gleboko w szwecji meiszkaja... jak tam kolo bieguna, to sie nie dziwie... ciagle mroz, a lepienie balwana juz sie musialo znudzic, wiec graja w tibie xD Dziwie sie tobie taka ladna pogoda.... a ty w Tibie grasz... zamiast sie najebac i w rowie lezec... no dobra troche przesadzilem, ale idz pilke pokopaj, albo cos..:P |
Hello Babol która osoba się na forum wypowiada ,ten stary owner co lamił czy ten nowy z którym dzielisz konto i dajesz mu nabijać lev i robić questy ??
|
Up
Zazdrosc? hehe Pozdroooo |
Babol to chyba ten kobylej gory nie myle sie?
|
pomoc !
siema siema co to jest Tibia?bo ja mam 10 lvl i nie wiem jak w to sie gra ....
Jestem samotnym graczem..Wywodze sie z Rodu "Butchers" dacie jakies itemki prosze... chce byc taki jak wy chłopaki ...szanowany a nie sponiewierany... odpiszcie prosze..:] |
Babolek Rumcio macie takie ogromne lvle to dacie mi cos... prosze... aaaa i do czego jest taki kamien z czaszka?Gdzie moge na 10 lvl polowac..Słyszalem ze opodal miasta Carlin sa "trole" lecz nie wiem gdzie sa:( i niechce natrafic na jakiegos mocniejszego potworka...Czy ktos bedzie mnie Bronil? bede jego przyjacielem.. podam gg i bedziemy razem klikac... Wprost bedzie wspaniale... Pozdrawiam was gracze !
|
Cytuj:
|
Pamietajcie Jestesmy Wszyscy Dziecmi Boga... Jestesmy wielka Rodzina !!!Czasem sami musimy sobie radzic lecz prosze was o POMOC!! Postaram sie grac jak najwiecej w TIBIE! Bo musze nabrac wprawy i zdobyc 100 lvl t jest moje marzenie!!Bede gral po nocach ... nie bede jadl ... nie bede chodzil do szkoly bo chce byc taki jak wy gracze Galany... Pozdrawiam was Bracia..:confused:
|
Cytuj:
Czas mam na wszystko i to w nadmiarze więc sie omnie niemartw ;) lepiej patrz na własny tyłek :P |
Cytuj:
Wiesz co chyba lepiej na start skoncz z tibia bo po Cytuj:
|
..
@all co najezdzaja na babolka i rumcia
Macie problem z rl life? BO najwiecej gadaj o tym osoby ktore nie maja co robic. ZAmknijcie sie bo to ich wybor i na pewno nie sa no-liferami jak wy |
PACC End :( Czy placza wszyscy ze mna?:D :) ;) :evul: xD
|
Cytuj:
|
hahah lul cati rox xD
a zemna niechciales popekowac :((a tu mi 7 lvle bijesz xD we 2 damy rade 20 moze haha Butcher wyloozoj : ) popatrz na eriga i zobacz sobie ile expie :)) Zrestza to itak jagbym dawal 1kk codziennie to moja sprawa? pozdroo |
Wydarzenia:
Konda zostal kupiony przez kogos z soft~ Lovize zostanie niedlugo kupiona Ayl~ lize pupy keekzowi itd wiec chyba sie szykuja na war XD kolejny na galanie ;) Edit: Oen juz pewnie tez zostal kupiony |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1624054 xDDDD |
niech sie bija zabijają tracą swoje lvle :evul: :evul: :evul: :evul:
|
co do kondy to chyba bledne dane :p choc jeszcze nie wiem ;p wojna sie zaczela tyle na dzisiaj z wydarzen
|
Co do Oena mozna sie zgodzic biega po Thais z nowym pacciem, Albo staremu ownerowi wróciła chęć do gry. Moze za namowa Kondy Oen zaczal spwrotem grac Lovize zacznie byc znowu PG... pomoga w wojnie i Galana wróci do normy.
Rica zalozyl nowa Gildie jednym z membersow jest nasz Kuczer... :D |
Cytuj:
|
@ catri
misq kto z kim walczy ^^? to jak ban mi sie skonczy dolacze ^^ |
Cytuj:
gildia rica thim |
Sparta
FIGHT FOR FREEDOM!!!!!!(kuczera comm~~) beka z czlowieka ...wsumie nie mam nic do kuczera bo go lubie jako przyjaciela hummm ale nie wiem czy nadal nim jestem dla niego... klucimy sie o jakas gre po co ? wyzywamy itp. Wszyscy jestesmy dziecmi Boga :D Wiem jedno Ta gra zmienia ludzi .... wiem wiem ja tez nie jestem bez winy..no ale na rl jestem inny i w grze... po co oczernialiscie mi kolege Catr~ ? i co wam to dalo ? podniecenie ?Wytrysk? sami nie jestescie lepsi .. wiec co dajcie loz sobie .... gadacie ze moj kolega <hug> Cati:* jest taki i taki ... ze ciotas..ze all czas siedzi przed kompem..no Ba ale to nie prawda :D Buziaczki Kocham :* Pozdrowienia dla Mamy ajjjjj ... hummmm Nie myslcie ze jestem ... bo mnie nie ma... pije sobie teraz na kawe... pozniej zjem kanapke i na trening ide ..a nastepnie sie upije a czemu? bo to Lubie :D Lubie rozmawiac... pisac listy do kolegow z Tibi.. a czasem wychodze na spacerek z wymyslonym pieskiem Naprawde SzupEr Jest :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |