Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior
(Post 1827157)
Pozatym:
Jesli u Ciebie w gimnazjum, Pani od polskiego powiedzmy, poprosi Cię abys przeczytał cytat z ksiązki to jej odpowiesz "ty ku.rwa pierd dolona trollko kur.wa sama przed chwila czytalas kur wa to po chu.j ci trollu mam czytac, nie bede cie karmić joł", za przeproszeniem?
|
I co z tego że chodzi do gimnazjum ?? To jest jakiś inny ? Gorszy? Głupie pierdolenie n/c.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yaugardo
(Post 1827307)
No pojebalo sie juz w glowach
11:19 Xodavi [64]: ide sobie na necro
11:19 Xodavi [64]: nie ma lisciku
11:19 Xodavi [64]: ucieszony jestem
11:19 Xodavi [64]: a tu ethinos
11:19 Xodavi [64]: pytam czy tu expi
11:19 Xodavi [64]: a on zaczyna lac i mowi ze mam bohy placic
11:19 Yaugardo [110]: to fajnie ma w domu
|
tak, tak, taki on zjeb*ny ale Ty jesteś lepszy wrzucając mu na sytuacje w jego domu ??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~
(Post 1827416)
@ kiroy
i taka jest prawda, ze miejsce przecietnego polaka jest w szeregu. bo nie kazdy polak jest madry, no niestety. ty, ryba czy pika badz zielak - jak najbardziej ok. xuso, master thor, rey'albey - do szeregu. i szczerze wątpię, zeby zielak mial cos zlego na mysli. poprostu przecietny polski gracz to taki dzieciuch, ktory mowi o tym jaki jest zajebisty, ćpa z ziomalami z bloku, nie umie polskiego, a co dopiero angielskiego, zachowuje sie jak ostatni burak i wrzuca ci na rodzine, a dla takich miejsca nie ma nawet w szeregu.
|
sądzisz że takie problemy są tylko w Polsce ?? że Szwedzi są zajebiści i nie wrzucają na rodzinę itp ?? jeśli tak sadzisz to jesteś w wielkim błędzie gdyż sam się spotkałem z wrzutami na rodzinę od jednego ze szwedów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacov89
(Post 1827552)
Widze, ze problem narodowosciowy wciaz jest zywy na tym forum. Wiec postanowilem wtracic swoje zdanie rowniez. Otoz skoro wielu z was ocenia szwedow czy finow na podstawie swojego doswiadczenia, bedac ciagle w polskiej gildii i modlac sie o to zeby nie pasc od nich i spamujac ciagle "pl?" pomimo uprzedniego zaprzeczenia ze osoba z ktora rozmawiacie nie jest pl. Wobec powyzszego moge smialo stwierdzic, ze poprostu nie znacie ich.
Pomimo ze nigdy nie bylem w 'legendarnym ng' moge powiedziec smialo, ze szwedzi czy finowie wcale nie sa rasistami.
Jednak musze stwierdzic, ze juz pare razy pytajac sie ich dlaczego tak wielu skandynawow jest negatywnie nastawionych do nas Polakow, uzyskalem odpowiedziec, ze poprostu nie moga sie dogadac z wiekszoscia polakow, oraz czesto wlasnie maja do czynienia z osobami ktore nie maja nic do powiedzenia oprocz "pl?pl?". Wlasnie taka postawa polakow doprawdza do tego, ze tak rzadko polak przyjazni sie ze szwedem czy finem.
Ostatnia sprawa jaka chcialem poruszyc to jest sprawa, tych wszystkich trollow axio i omg. Dajcie sobie, na wstrzymanie, skoro nic tak naprawde nei wiecie o innych, mam na mysli Axio o Ysonie i Omg o Zielaq. Pephy moze nie zachowal sie dokonca fair wobec starego ltk, a tak naprawde niechce o tym duzo mowic bo poprostu za duzo mi na ten temat nie wiadomo. A ty Axio, skoro nie znasz Ysona, i pewnie nigdy nie gadales z nim w tibia, oraz jak mozna wywnioskowac po twoich wypowiedziach, angielskiego rowniez nie znasz skoro z trudem radzisz sobie z polskim, wiec nie badz zdzwiony jak znowu zostaniesz potraktowany jak smiec przez szweda czy fina.
Naprawde zal mi was wszystkich jezeli myslicie ze szwed kumpluje sie z polakiem na zasadzie ze polak lize dupe..
Dziekuje za uwage.
|
nie mogą się dogadać czy nie chcą ?? ja nie uważam sie za polaka który chodzi wszędzie i mówi "pl?", ale i tak coś znaleźli do mnie i mnie paowali itp... wiec nie mów mi tu że to jest przez to że nie mogą sie dogadać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dalanther
(Post 1827823)
a jak ktoś nie wie kto jest pojebem i kupuje wszystkie konta na obsidii, niech spojrzy na post wyżej. ;)
I to jest właśnie przykład jednego z 'Polacksów' "jestem kozak, moge wszystko, mam lvl w pizde, a on może laske"
|
a Ty to wyjdź
|