![]() |
|
Widziałem czipsa w depo ankrahmun co się ze mn± stanie bo go spotkałem ?;/
|
Cytuj:
|
Macie chlopcy dla rozluznienia:
http://img166.imageshack.us/img166/8096/lootdv0.th.jpg 3,5 godzinki na PoI i tylko tyle :s |
Cytuj:
My w nocy spimy, ale wczoraj czulem, ze bedzie masslog. Dobilem lvl o 2.00 w nocy i poszedlem spac :P btw. Tam napisalem, ze Draco wczesniej ogarnial ladnie Alucardem, chyba teraz wiecej noobów od Was bedzue, bo goscie z Seleny musza sie jakos odwdzieczycB) |
Skończie już z tym waszym snem w nocy bo żal dupe ¶ciska bardziej, niż ta akcja w venore z przed chwili :)
@Down Ymy puscil 3 paralyze mieliscie do sepha 2 sqm ale to i tak za malo zeby kurw@ go trapnac nie ? |
Cytuj:
Problem z logowaniem? ;) Sorry, Ty wiesz lepiejB) |
|
Cytuj:
|
Nie ma żadnego filmiku jak pada na edron ogarniacz demon towerów na trade ? ^^
Daaajćę film Pliks!!!1111oneone |
|
Ma ktos movie z deada tego demon tower trade ?;p
|
Nie gram w traviana i nigdy nie grałem.
|
Cytuj:
yo |
Cytuj:
yo nie sry zi± ty masz na masqe a na masqe nie chce ;< |
Cytuj:
|
widzę że Youen czuwa
Ostatnio edytowany przez Khazul - Dzisiaj o 03:40. ;) |
Jednak czlonkowi guild Vision sa botami >.>
|
Ze niby expimy na rotach/malpach/zolwiach, zbieramy hajs do ponumerowanych bp i wywalamy fooda na ziemie ?!?
|
Cytuj:
Sry, poniosło mnie Ale sukinsynów tępił będę! |
Narrow nie mowi± na mnie Gracz przez dłuże "G" mówi± na mnie Saned przez duże "S" wy kozaczycie jacy to wy zajebi¶ci bo w nocy spicie ja wczoraj ide spać o 3:00 6 osób od was online i taki jest wła¶nie wasz sen ? Nie zamierzam odpowiadać twoim tonem na twój post :)
elo @edit Pozdrów spaawa i sie zapytaj jakiego bota używa bo jaki był ten na szybk± zmiane outfitu ? ;/ @down Czemu wy się przejmujecie vision rl ? nie ma cie swojego ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |
|