![]() |
|
Gogogo, niech wszyscy pojda blessy kupywac :D
Z nocy jest od nas film ale widoczna tylko smierc Cria~:P http://rapidshare.com/files/106611226/cria_down.cam.htm |
""Wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń... ""
A tak na poważnie... to jakbyście wprowadzili więcej dyscypliny to może byś bardziej ogarnął ludzi. :) |
Cytuj:
Nie staraj sie byc smieszny i fajny bo Ci nie do twarzy. |
zawsze musimy mieć jakiś pryncypałów w guildi ;s
maciej myślę że nie wytrzymasz tak długo bez morderstw na arenie tibijskiej |
Eter Rael
Czlowieku mam pytanie do Ciebie. Czy Ty byles w ostatnim czasie chociaz na chwile na dworzu lub czy wylaczyles komputer? Ten czlowiek padl i gra po 12h dziennie zeby to odrobic no to trzeba miec ladnie w glowie Ty nie grasz bo chcesz tylko bo musisz kuzwa czlowieku ogarnij sie i pomysl wogole czy Ty jestes kurwa normalny? Napiszecie co mnie obchodzi jego prywatnosc no ale patrzec nie moge na takiego idiote co loguje on jest online mysle ze to do Uwagi trzeba zglosic moze Ryszard Cebula cos z tym zrobi bo rodzice raczej w dupie go maja.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na pewno mature bedziesz pisal? Po twoim ostatnim poscie ( cos o swiniach, chlewie itp. ) wnioskuje, ze chyba testy kompetencji bracie. |
Cytuj:
|
Owszem ;) _____/
|
Cytuj:
/Your % Kafar |
Garax i Kalar hacked ?
|
Szkoda mi ich, aż brzydzę się NPNP.
G'night.. |
szpiegowali to kara jest:)
|
@up
No to macie powód do dumy -.- |
BO JESTEŚ ZWYCIĘZCOM NANANANNANANANN A !:D
EE ZBOOOOOOOREK ! ZAJ*BISTE MIAŁEŚ PASSY HAHAHAHAHAHA8o btw. To ile tych dsm lotnoles? |
Sad:(
Oj Garax~, a miałeś takie plany.......
BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA SPISZ ZYDZIE!!!!!!!!! Kaalar;/ jeszcze nie tak dawno mowiles ze nie pogram...... Sad;/ BUAHAHAHAHHAHAAH ROWNIEZ SPISZ ZYDZIE!!!!!! |
"jejeje shackowałem komuś postać, jejeje taki jestem fajny"
Niby na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, ale nie ma się czym chwalić chłopaki... |
Cytuj:
Hmm... Garax: JEJEJEJJEJJEJEE SPRZEDAJE KUMPLI, JEJEJEJEJJE JESTEM FAJNY" A czy on miał się czym cieszyc?? Ciekaw jestem gdyby ktos z twoich kumpli tak zrobil, co bys wtedy mowil?? @LAvio Tak lavio nie mamy sie czym chwalic, ale za to wy macie, szpiegow w NPNP sami sobie zrobilismy..... zal.roxando |
Cytuj:
To wydaje mi się że hack wystarczałby w zupełności. |
Ale nam sie kolego tak nie wydaje X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13. |
|