![]() |
|
Ja tez mam kilka pytan;] :
1. do jakch skili radzicie skilowac na 13lvl'u? 2. gdzie expic jesli nabije juz te skile? 3. czy pokonam bh na 13lvlu, skilami 41/38?, eq: w helmet, f axe, k armor, p legs?, a moze nede potrzebowal uhy lub ihy?, napiszcie prosze;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
mozesz sprobowac siel na ghost landzie |
Cytuj:
2. Trole, dwarfy, roty. 3. Tak, ale po co? |
w roocie polecam podziemia gdzie jest duzo poison spaiderow ;), bugow, czasami nawet jakis rat sie trafi :D
|
Dzieki chesek za odpowiedz;] to bede skilowal do 45/45 jak narazie az nie nabije np. 15lvla;p
A co do Ro$ol to radze isc np. na cyklopy do duzego respawn;p, chodz tak jak powiedziel kolega ghusland tez jest dobrym rozwaizaniem pozdrawiam |
Efektywne expienie.
Ktoś może mi powiedzieć gdzie EFEKTYWNIE expić? Przeludnione DC na ghost landzie 5x więcej ludzi niż potworów w amazon camp chodzi 5 amazonek bo reszta lezy martwa. Gdzie? Gdzie expic w takim razie? Mam druida którym od czasu osiagnięcia 20 lvl umarłem 6 razyX X. A to na zlurowanych Guardach jak sie regenerowałem albo otoczony przez szkielety beholdera albo przez LAGA etc. i nigdize nie ma expowisk na mój poziom, tak zeby można było zgarnąc przynajmniej te 5k exp na godzine? NIe piszcie zeby expić na amazonkach ghulach etc. tylko napiszcie GDZIE. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Charraik moze sprubuj pobawic sie z Cyklopami, exp jak dla mnie jest bardzo szybki, loota mozna zgarnac jakiegos od czasu do czasu...;p, nabij na nich do 25 lvlu a moze nawet do 30lvlu, potem idz na guardy;p
pozdrawiam |
Dzięki dzięki.
Cyklopy na Poh'u rozumiem. Poha sie boje :D ale musze sprubować. Co do guardów to wybijam pojedyńcze respy. I jeszcze pytanie: Gdzie są jakies bezpieczne respy mino guardów(tak zeby nie było w okolicy za duzo mino magów:P) I jak dostac się do tych gór minosów niedaleko kazo? |
Cytuj:
DC- 7k expa/h to troche mało, na dodatek słaby loot(czasami WH ale to tylko 1-1.5k i trudno sprzedac, a o time ringu nawet nie myśle) Soldy w Kazo - poniżej 10k exp/h i nawet dobre lootbagi, ale myślałem, że przy skillach 85/85 stać mnie na wiecej niz 10k exp/h. PoH - nie wiem o czym myślałeś bo gsy to raczej niezbytnio(Bija nawet po 100+ czasami, a jak wyskocza mi 2 na raz to nie wiem co będzie) Outlaw Camp - masz na myśli podziemia? bo na powierzchni kilka hunterow i kilkanaście wild warriorow. Ghtos Land - nie próbowałem ale raczej cieńki exp. Myślałem o dragach, ale 1uh na draga to za dużo, a czasami 2 dragi na raz wyskakuja to z 5 uh idzie. Myśle, że zerki były by dobrym rozwiązaniem, ale nie wiem w ktorych miejscach sa na OFie. Jak ktoś coś wie o mówić. Czekam na dalsze propozycje. |
ja tam zerków nie polecam, exp moze i dobry ale malutko kasy:/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzie expic 33 knightem skile (do dupy) 56/50 z 14k w depo i eq:
--------------Warrior Helmet----------------- V-Shield--------C-armor---------Bright Sword --------------Plate Legs--------------------- --------------Leather Boots------------------ PS. Skilować nie lubie i mnie do tego nie namawiajcie. prosze was tylko o dobre expowiska na expa i na kase ;0 |
Cytuj:
radzę Ci troche poskillować bo z takimi skillami dużo nie zdziałasz ( na innych expowiskach) no wiesz oczywiscie możesz isc na rotwormy :D heuah ale dupny exp i kasa ....człwoieku poświęć te kilka godzin na trening... |
moze idz na ghule kolo Carlin?;p
no i tez jednak namiawiam na ten 1 dzien skilowania (60/60 nabij chociarz i idz sobie np. na bh, anie będziesz na takich glównach siedzial calom gre) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32. |
|