Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Morbom 27-11-2006 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1100725)
Po obejrzeniu filmiku stwierdzam jedna rzecz. MAM wiekszy szacunek do Boltiny niz do Blooc'a co za jebany asslicker :D I chocby z tego powodu nie bede placil ;)

A o to koment Parencikos na tibia.com Hail United Souls (Peace). :baby:

Nie wiem co masz do blooca, a ja ci powiem, że blooc miał juz dawno do Lithium wstąpić, bo jakiś tydzień temu Anarchist mu powiedział, że jest hunted od Maffersów, tylko, że sprawa się uspokoiła, a to co zrobił blooc to jego zdanie...

I kto tu gada o assliskingu ;o
Wiem troche jego zachowanie bylo dziwne ale to po andrzejkach, niektorzy nie siedzą caly czas online i maja rl zycie, nie prawda?

A jeszcze dodam, Bloocowi chodzi o to zeby walczyc z Maffersami, no ale jak sa Maffersi to sa i AS, dzialaja wspolnie, wiec trudno...

sliver 27-11-2006 17:39

ja wyrazil bym sie tak

blooc wylizal im dupe do czysta - metafora taka :D

Poznanski Rycerz 27-11-2006 18:13

,,,

sluchac was sie nie da.

Wiem ze jestescie po stronie relictus ale sie od niego odwalcie. Chcial dolaczyc i to zrobil? Wolelibyscie dolaczyc do AS? WATPIE... w wiekszosci kto to powiedzial
ma ledwo 50 lvl- a te lvle uwazam za najwieksze asslicki
Blooc lizal bo chcial zeby go przyjeli, a boltina lizal bo jest noobem nic nie zdziala sam.

Przyganial kociol garkowi!

Ciekawe za co mozna miec szacunek do boltiny -.-
Osoby ktore sie wyplacily" HAIL LOYALITY takich to tylko pozabijac hahaha ale LOYAL

# Wrobel mlody master 102
# Lord Hybrid 103
# Xairax 81
# Stone Reaver 103
# Tharrin 120
# Krupnik 100
# Tiplik 72
# Navoxiv 109
# Rostek-Horn 73
# Ascario 88
# Dravenor 92
# Xando 93
# Lord Krupa 70
# Wedrownik 75
# Zarize 53

Te osoby niech sie po prostu nie wypowiadaja... wiem zla organizacja itp . n/c
Stracilem caly szacunke. 30k to sie skusili Tharrin wypowiadales sie o paymentach?

sliver 27-11-2006 18:39

ja nigdy nikomu w dupe nie wlazlem. nawet tym co mnie huncili jesze jechalem bo nie mam takiego zwyczaju aby sie podlizywac by byc free. moze dlatego na tym swiecie nic nie osiagnolem?

a i nie jestem po zadnej stronie napewno juz nie relictus poprostu pisze to co zaobserwowalem. a zaobserwowalem ze blooc probowal wejsc w dupe hwl'a

Zimpa 27-11-2006 19:06

Tharrin wypowiadales sie o paymentach i o tym ze nie mozna ufac Lithium?? jakis komentarz moze??

Bru666 27-11-2006 19:13

Ehh... może i to już było, ale powtórzę jeszcze raz (zwracam się do zwolenników alliance): co się tyczy Blooca.. wybrał naszą stronę to jest asslicker.. gdyby wybrał waszą byłby "ten dobry, który walczy z PA".. Po prostu żal:baby:
A na komentarz Tharrina też czekam z niecierpliwością:p Czy to oznacza, że nie będzie duelu z Toxem, który zapowiadałeś?:(

Poznanski Rycerz 27-11-2006 19:14

..

Do duelu nigdy by niedoszlo, bo do duela trzeba jaj ;]
@ up
mamy to samo zdanie. po prostu wiekszosc osob na forum jest za relikami.

sliver 27-11-2006 19:15

nie, nie chodzi o to ze jes asslicker tylko dlatego ze sie chcial przylaczyc do hwli.
mogl to zrobic normalnie i jakos ustalic a nie jak nob 12 letni "boltina anha we will fight" "kom kom mi mi mi fajt mi fajt i will fajt" "botina dalej oni wygraja jak pomozemy fajt fajt fajt" to jest dopiero zal.pl

DfJ 27-11-2006 19:20

Hail Relictus... Wannabe Tharrin, tak się wypowiadałeś, że na 110% nie zapłacicie, a conajmniej ty...

Gratz

Signed
/Dawid

Bru666 27-11-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1101247)
Do duelu nigdy by niedoszlo, bo do duela trzeba jaj ;]

Jeszcze jeden powód dla którego nie warto brać na serio słowa Tharrina:) :D

Kurier 27-11-2006 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1101089)
sluchac was sie nie da.

Wiem ze jestescie po stronie relictus ale sie od niego odwalcie. Chcial dolaczyc i to zrobil? Wolelibyscie dolaczyc do AS? WATPIE... w wiekszosci kto to powiedzial
ma ledwo 50 lvl- a te lvle uwazam za najwieksze asslicki
Blooc lizal bo chcial zeby go przyjeli, a boltina lizal bo jest noobem nic nie zdziala sam.

Przyganial kociol garkowi!

Ciekawe za co mozna miec szacunek do boltiny -.-
Osoby ktore sie wyplacily" HAIL LOYALITY takich to tylko pozabijac hahaha ale LOYAL

# Wrobel mlody master 102
# Lord Hybrid 103
# Xairax 81
# Stone Reaver 103
# Tharrin 120
# Krupnik 100
# Tiplik 72
# Navoxiv 109
# Rostek-Horn 73
# Ascario 88
# Dravenor 92
# Xando 93
# Lord Krupa 70
# Wedrownik 75
# Zarize 53

Te osoby niech sie po prostu nie wypowiadaja... wiem zla organizacja itp . n/c
Stracilem caly szacunke. 30k to sie skusili Tharrin wypowiadales sie o paymentach?

Ja sie sam nie splacalem to po pierwsze..
Po 2gie dowiedzialem sie ze ktos mnie splacil z 15 minut po tym...
Osobiscie mi to lata.. i tak nie gram..
Wrocilemz retirementa dla kumpli ktorzy potrzebowali wsparcia.. wierzylem ze walcza w dobrej sprawie.. teraz to nie ma juz sensu i tyle..
Lithium wygralo i bedzie szerzylo swoje ataki na innych...
Na szczescie odchodze z podniesiona glowa- ZEGNAM!
PS. jedynymi 2 osobami z Lithium ktore sznuje wciaz pozostaja- keekz~ i xioss!
Reszta- mozecie sobie siedziec w tym wirtualnym swiecie do konca waszych dni ;]

Mlecziii 27-11-2006 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DfJ (Post 1101258)
Hail Relictus... Wannabe Tharrin, tak się wypowiadałeś, że na 110% nie zapłacicie, a conajmniej ty...

/Dawid

Widać zbrakło im kasy i nie mają zamiar zbierać podczas pa i kradieży (ty hyba coś wiesz o tym)

DfJ 27-11-2006 19:52

@up O co Ci biega koleś, znam Cię w ogóle? I o co Ci chodzi z kradzieżami i PA...?

Mlecziii 27-11-2006 20:01

Up Fajnie stracileś DH przez 1 nubaj jak coś to priv.

Wi5nia 27-11-2006 20:55

;c

Heh nie jestem z Galany, znam parę osób z re co tam grają i wypowiadają się tutaj [ lecz nie zdradzę które to gdyż jest to nie potrzebne ]

Widzę że że sytuacja na Galanie jest fatalna swe przejęło inicjatywę i nic nie prowadzi do tego żeby miało to się zmienić. Szkoda serwera który z początku był taki "polski" Iż zbliżają się święta a razem z nimi owe serwery mam pytanie kto myślał o przeniesieniu się. Bo wg. mnie puki konda i inni nie będą retrired albo hacked to długo na Galanie nie wylogujecie się bez informacji o kolejnych pwned'ach

/pozd.

Traktujcie tego posta jako rozwiniecie tematu ; d

Ajron 88 27-11-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wi5nia (Post 1101560)
Heh nie jestem z Galany, znam parę osób z re co tam grają i wypowiadają się tutaj [ lecz nie zdradzę które to gdyż jest to nie potrzebne ]

Widzę że że sytuacja na Galanie jest fatalna swe przejęło inicjatywę i nic nie prowadzi do tego żeby miało to się zmienić. Szkoda serwera który z początku był taki "polski" Iż zbliżają się święta a razem z nimi owe serwery mam pytanie kto myślał o przeniesieniu się. Bo wg. mnie puki konda i inni nie będą retrired albo hacked to długo na Galanie nie wylogujecie się bez informacji o kolejnych pwned'ach

/pozd.

Traktujcie tego posta jako rozwiniecie tematu ; d

żadne "swe" nie przejeło inicjatywy , pierd****z takie głopoty jak wszystkie noobki w 2003 , co drugi temat na forum "pol-swe" war , ludzie kiedy wwy z tego wyrośniecie ?

a i tak btw. Nie będzie nowych serverów.

VeE 27-11-2006 21:01

Rehost

Czy mógł by ktoś zrobić rehosta Tego filmiku albo najlepiej na tibicams wystawić.

Wi5nia 27-11-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1101571)

a i tak btw. Nie będzie nowych serverów.

Niby czemu ? Jeśli można wiedzieć wujek steve Ci tak powiedział :< ?

Na www.tibia.com nic nie pisza o nowych serwach nigdy + polowa serwów jest pusta np. jak istara gdzie w godziny szczytu jest 300 platers max bo jest tam samo PA+ clipsoft nie dostanie nowch paców jak ludzie beda odchodzic, a nowi nie beda przychodzic+ od 2001r rok w rok sa nowe serwery w świeta = jestes idiotą ; ) ? servery beda na 99 %

Ajron 88 27-11-2006 21:13

Wujek www.tibia.com + polowa serverow jest pusta + cipsoft placi za utrzymanie i modernizacje wszystkich serverow + to że nowe servery = wieksze wydatki i ten sam przychód.

Yuge 27-11-2006 21:20

Tharrin = śmiech i żal

wiekszosc Twoich slow tutaj byla pusta a splacenie sie to ich potwierdzenie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21.