![]() |
|
Cytuj:
xDD Prawda |
I co teraz powiecie misiaczki :)
|
|
Elfhame , wklej fraga na Garlerdonie plx
To juz chyba bedziesz 6 raz? |
Cytuj:
GZ NF ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
=** zniknal :( juz i nie moge zrobic 2 :S |
Cytuj:
Dla twojej wiadomości Kataruso nie został sprzedany, powiem więcej jego payment był bardzo niski z tego co mi mówił. |
Kataruso jest jebana szmata i teraz ma to na co zasluzyl. NF ma jego passy a jak je zmieni to padnie B)
|
Kolejny znwca, z ktorym każdy sie dzieli wiadomościami. Kto Ci naopowiadal takich bajek?;o... Nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze twoja historyjka jest coraz bardziej niewiarygodna.:P
|
Piszcie cos ciekawego o Kyrze a nie jakies pierdoly ciagle.
Niech jakis hlev da jakies swieze ciekawe informacje (kiedys to bede ja ;D ) |
Cytuj:
W swojej zapewne genialnej riposcie mozesz pisac co chcesz ale ja juz ci nie odpisze bo jestes kurwa jednym z tych niesamowitych znawcow z ktorymi kurwa szkoda czasu sie klocic. |
moze mi ktos krotko opisac co sie stalo ze WiW juz ma 1/3czlonkow i wogle zenek wyszedl itd jak nie na ogolnym forum to na priv. z gory thx
|
Kataruso to rl mojego rla misqu kurwa i sprzedal postać za 800zł dla twojej wiadomości więc jak sam kurwa niewiesz to nie pierdol glupot...nowy onwer wkreca ze to dalej on...
|
Cytuj:
|
Żałosny jesteś naprawde...Szkoda czasu na dyskusje z tobą...:o
|
Kataruso = Tebelius
Sprzedawacz, podwala kazdego, zal mi tego goscia... Dodatkowo to dzieciak ktorego matka w betoniarce kolysala |
Cytuj:
Gdybym byl na twoim miejscu to trzymalbym jezyk za zebami a nie zgrywal kozaka. Bo potem bedzie NF to PA zaplacilismy im, a i tak nas zabijaja no nie? Cytuj:
I pan dorosly ktory ma 14 lat. Twoich wyzwisk komentowac nie mam zamiaru ;). |
Czemu Juffs jest poza NF?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |
|