![]() |
|
A co Kidler mnie zabije? :( jak wyjde pz ? :(
Nie chcialem nikogo urazic ;o Co do wbicia 150 przez Vesza solo to jest w 100% prawda znam go jescze jako Zevsa i nigdy nie sharowal :> |
Cytuj:
Hope you will die... |
Cytuj:
@Sope(L): W dedzie neny miał udział Kim Deathblade, nie wiem w której guildi był (o ile był) ale już go tam niema, więc sprawe liderzy guildi kontrolują na czysto ;p |
kurwa... wysłałem 2 razy i niemoge usunąć, pff
|
Cytuj:
|
[CHAR]Govinem[/CHAR]
Mar 21 2007, 15:23:56 CET Killed at Level 44 by Kimahirii and by Hugedock Kolejni co widzieli napis. |
Cytuj:
Cytuj:
|
http://www.gamefudge.com/The-Impossible-Quiz
Tylko dla masochistów... Dałem radę 100 pytaniom. Jak ktoś przejdzie epic 10, czyli 10 pytań które są po tych 100 normalnych to Respect przez duże R. Na te 100 pytań zeszło mi z 2,5h. Życzę powodzenia ^^ |
co tam u was słychać??? Skończyliście może już grać w to gówno??? Szkoda czasu.
Jedyny plus jaki widzę w tej wojnie to taki, że przestałem grac i jestem z tego bardzo zadowolony. |
Cytuj:
A co do rl tibii to wystarczy popatrzec na mój last login ;p |
@up
Last login: Mar 21 2007, 18:53:43 CET hehehe |
Govinem faktycznie bardzo trudno zlozyc 44 MSa ....
|
Cytuj:
Edit: oj, nie zauważyłem natępnej strony ;) srry |
Widzieliscie co na hunted.pl o Aurea napisali :) Radze przeczytac :baby: :baby: :baby:
EDIT Duuki napisal |
Cytuj:
Zaraz po swoim poscie sie zalogowalem tak to bylo kilka tygodni w tył |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cromak daj linka bo niechce mi sie szukac xP
@Dadi troche zjebales na Novej mysle ze jakbys uciekal na ta 2ga piramide na prawo to dal bys rade... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale cóż napisałem to co chciałem napisać, według mnie juz odpuściliście... Jak wydazy sie cos ciekawego, jakis zwrot akcji to oczywiscie o tym tez napisze. Ale narazie jest 34:101 wiec wojne jak narazie przgrywacie a Ja w jakies cudowne uzdrowienie nie wieżę. Cytuj:
Little Asslicker...? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |
|