![]() |
|
Cytuj:
@down Nie wiem co to jest 'flota'. |
Arsenal > flota
|
@Yoh
Nazwy klubów piszemy z wielkiej litery. Szacunek sie nalezy dla wszystkich klubów, a nie tylko dla twojego smiesznego Arsenalu. |
Rysie (Charlotte Bobcats) pokonały Płomienie (Miami Heat) 100:87. :cup::cup::cup:
http://img356.imageshack.us/img356/6...rdson06mw9.gif http://img356.imageshack.us/img356/r...gif/1/w300.png |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chesz ten pierwszy w zamian za protecta na forum? @Down Ale wtedy ochrona obejmuje także służby pożądkowe? |
Dawaj Ipswich to pomyślimy.
|
Huh, końcówka wyścigu o GP Brazylii naprawde niezła ;ddd
|
h** by to strzelil
|
Cytuj:
Tyle, że to jest tak, że raz dobrze zagra Chalmers, raz Beasley innym razem Cook.. Wade tylko zawsze śmiga. Hornets tyle zrobili, zeby uzbierać te 25kk na 4 letni kontrakt dla Poseya i się im opłaciło.. chłopak trafia trójeczki na zawołanie :) Pakę mają niezła... myśle, że zasaadniczy wygrają, ale finał konferencji to max im daje. |
ciekawe ile hamilton dal glockowi $ ;/
|
Cytuj:
K.Jay |
a Kubica miał nadzieje żeby mu nie zabrkło 1 pkt...
@Edit: A Legia 3-0 :D i fotel Lidera |
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
@Down Co nie zmienia faktu, że właśnie czarnoskórzy zawodnicy najlepiej spisują się w tej dyscyplinie, a co sezon nowy zawodnik wyróżnia się ponadprzeciętną umiejętnością gry. BTW. Kiedyś nawet interesowałem się koszykówką, ale tylko Lakersi przypadli mi do gustu (Fisher, Harper, O'Neal i Bryant), bo po prostu byli najlepsi. Do tego Iverson zwracał na siebie moją uwagę. Oczywiście Yao Ming i Nowitzki ze względu na to, że nie pochodzili z Ameryki także przyciągali. Oprócz tego lubiałem Kidda i inne tego typu gwiazdy. Odrzucają jednak tak zaskakujące (przynajmniej dla mnie) transfery, ciężko się w tym połapać. |
Cytuj:
@topic Oklahoma Thunder wygrała 1 mecz w historii. =) Świetna gra Durant'a i Westbrooke'a. K.Jay |
Vlade Divac w Polsce, 8 listopada losowanie Euro. Mam nadzieje, ze Polska trafi na Hiszpanie, WB i Niemcy(bez Nowitzkiego, Okulaji i Kamana), to tak pod atrakcyjnosc, szkoda ze tylko mecze Polakow we Wro. Pytanie ile druzyn wychodzi?
|
Cytuj:
Aczkolwiek nie zdziwie sie, jak w tym roku sensacja beda jakies randomy pokroju ATL czy OKC. =P edit: Cytuj:
|
Cytuj:
Co sądzicie o wojnie ManUtd - Real? |
popieram fergusona, nie dziwię sie że chce zatrzymać piłkarza takiego formatu za wszelką cene, real prowadzi jakieś swoje głupie gierki, zamiast postawić sprawę jasno...
|
Ronaldo też święty nie jest. Czytałem parę jego wypowiedzi o tym, że pragnie grać w Realu i że jest to jego marzenie. Ciekawe czy po tym sezonie zaakceptuje ten nowy kontrakt z Manchesterem. Jeśli tak to oznacza, że nie zależy mu na niczym innym tylko na $$$ na koncie.
|
Szkoda, że Yoh swoich dywagacji na temat polskiej piłki nie krzyknie chociażby na IV-ligowym boisku. Byłoby mniej dennych postów.
Bałtyk Gdynia dalej liderem III ligi bałtyckiej. Lotos Gdynia przegrał na własnej chali z Jelenią Górą. Cieszy wygrana Charlotte Bobcats i New Orleans Hornets. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Patrzcie tu jak anglicy grają w kosza: http://www.youtube.com/watch?v=Ysv3v7uXblw |
mam pytanie na srode, kto wygra Suns czy Pacers? Pistons czy Raptors?
Slay: No zapomnialem dopisac. Niemcy jako rywal do ogrania. |
Wy tu o NBA...
tymczasem; Adebayor > Petr Cech |
O nie! Dzisiaj znowu ta nudna kolejka LM :< Cud, że TVP nie pokazuje w tym tygodniu meczu Liverpoolu! Gogo Cluj!
|
Cytuj:
Co do Yoha to sie w pełni zgadzam, internetowy kibic ;-). |
Po wczorajszym transferze Nuggets mają nawet dobry skład. Pod koszem Martin/McDyess/Nene, Anthony na skrzydle i Billups rozgrywający. A w Detroit Iverson raczej będzie PG, no chyba że Hamilton będzie źle grał. Jeżeli chodzi o Houston to mogą sprawić nie lada niespodziankę, o ile nie zdziesiątkują ich kontuzje. McGrady na skrzydle, wszechstronny Scola, wieżowiec Yao, doświadczony Alston no i niegrzeczny Artest. =)
K.Jay |
Obstawiacie coś w związku z LM? ; )
Ja chyba się dziś wybiorę ; - ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Up Jak po każdym meczu, to ale będzie dywan na derby : o U nas zgarniają po szkołach, ewentualnie wjazdy na osiedla. @Down Na pewno nie są najlepsi, tak jak w koszykówce, a to właśnie chciałem udowodnić. |
Cytuj:
|
Murzyni są cennymi uzupełnieniami w zespołach piłkarskich, ale drużyny złożone z samych murzynów nie są zazwyczaj mocne, gdyż nie mają wrodzonych niektórych cech niezbędnych do odnoszenia tryumfów w piłce.
Btw. kuponik Roma - Chelsea 2 Sporting - Szachtar 1 Barca - Basel 1 Aalborg - Villareal 2 Celtic - MU 2 Lyon - Steaua 1 Dynamo - Porto 1 |
Cytuj:
|
Ja bym postawił na Porto i Szachtar. Lyon raczej zwycięży.
|
Porto i Szachtar przegrały w lidze, a Dynamo i Sporting wygrały grając wpół rezerwowymi składami, oszczędzając się na LM ;)
No, ale wszystko się może zdarzyć ; D |
76ers <3333
AI <3333 Zal ze juz nie gra w Filadelfii, ale coz, bywa i tak. A co do zakladow... Kod:
N.Jersey-Phoenix H (5-0) 2 1.90 Cytuj:
|
UP: wątpie, żeby w 30 minutach padł gol w meczu anorthosis-inter :P ale kto wie... ryzykowny dość kupon, ale pomysłowy:p
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |
|