![]() |
|
ale to nie on jawnie to pokazuje ; ] .....
|
Jak nie? Zobacz jego ostatnie posty >.<
On po prostu jest tu mniej aktywny. |
@UP
Dziwicie sie?:D Jakbym zobaczyl ze jestem 10 stron w plecy ze spamem tez bym sobie odpuscil, haha :D |
Cytuj:
wy tu o loliconach a ja tu furry lovah widze |
@raven
Tak, Mikan jest 2 w 1! |
no lolicony moge zrozumiec.. ale zoo? ^^
neway, co kto lubi ! xD |
@up
:cup:Neko mimi soshte shippo saiko da:cup:, na tym forum prawie[?] każdy ma swoje zboczenie ;) Mam nadzieję, że wszystko dobrze zapisałem. Gdyby coś było źle pisać, poprawię ;p. Moim zamiarem było napiasanie: kocie uszy i ogony są najlepsze/rzadzą, lub cos w tym stylu |
no offence from my side ofc!
|
Cytuj:
|
he? to mnie masz sie bać! mnie tego hentaia! ktorego zboczoność przekracza heterość! mimo ze jestem hetero..... etc. XDD
|
Cytuj:
|
To ja sie pobawie w Pogromcow Mitow i obale Mit o Rayzie:
W RLu to cichy, skromny i normalny chlopak, rly! |
Postanowiłem się pochwalić moją tapetką z okazji powrotu do ef'a :)
http://img.photobucket.com/albums/v6...0500_47_01.png |
@Gangrel
Miyako? Fajnaaa ;) |
Cytuj:
|
@Gro
Pewnie że fajna :D |
Mało spamowaliście jak mnie i kumy nie było. Ale tak to jest gdy brakuję naszego duetu.
Jego sie boisz? Zobaczysz co będzie jak ja się rozkręce... zwłaszcza jeśli pojedzie ze mną pewien osobnik. Wtedy to będzie HARD GAY LOLI SUIT PERVERT COMBO..... Shana w avku gro jest BSZYTKA!!!! Beck'a zaczełem oglądać. Narazie zajebiste, op fajny bo mimo gitar nie pierdzi mi w sluchawkach. Gorzej z endingiem bo tam mam popisową arie pierdów. Fajny motyw, muzyka też w moim typie. Jedynie mam wonty do jakosci, ale to moge sie kumy czepiac ;p Próbowałem Akirę oglądać, jednak kreska mnie strasznie odrzuca. Jak ktos to widział i w/g niego jest warte oglądania to pisac, bo może sie jakoś przełamię. PS. Wiecie jak Ray i Gro robią że mają prawie po 1k postów? Ten post rodzieliliby na 5 innych: 1)Wonty do braku spamu 2)PERVERT COMBO 3)BSZYTKA Shana 4)Beck 5)Akira Tym sposobem odpowiednio dzieląc informację otrzymują kilkukrotnie więcej postów..... Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do konwentu, nie jestem pewien czy "ta" osoba będzie chciała jechać. Miejmy nadzieję, że tak bo wtedy będzie zajebiście : D |
@Corgar
Swietna muzyka to jest w Nanie : ) Szkoda tylko, ze fabula zanudza. A... btw... ... ... ... URUSAI! |
Oj czepiasz sie... daj mi tytuły to następnym razem ci dam same dobre tytuły.
Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
To idac za tym tropem, jak odzyskam kompa to tez zmienie tapete! A co!
|
Cytuj:
|
@Nari
Oczywiscie, dawaj xD |
Huh, nigdy bym nie powiedział, że takie dziecinne anime jak Toradora mnie aż tak wciągnie : P. Naprawde niezłe, IMHO. Na początku myślałem, że będą nudy jak w ZnT, ale twórcy najwidoczniej są bardziej ambitni. Choc wkurza mnie pewien seyiu, który nałogowo psuje mi anime- Kugimiya Rie. Nie dośc, że ZnT, to jeszcze SnS, choc w FMA grała ładnie : P.
|
I jeszcze będzie podkładała w Umineko no Naku koro ni ^^
|
@Up
Umi... Co? @Nari Ty to mi tapety dawaj :< @Edit Ah, juz poczytalem. Ale, nie ma Riki, ani Hanyuu - sucks. Za to 25.02 bedzie Rika! O! |
Następne z serii Higurashi, ale już z kompletnie innymi miejscami i postaciami.
|
Cytuj:
|
@Azuranski~
Higurashi bez Riki, Shion i Reny to nie Higurashi, ja czekam na OVA. |
Cytuj:
a jutro koni.... znaczy sie nast. chap. naruto xD szybko minął ten tydzien... |
Czyżby każdy też czekał na Higurashi no Naku Koro ni Rei? :D
|
@Up
Oczywiscie ;) |
Fajne jest Shijou Saikyou no Deshi Kenichi? Ściągam pierwsze 15 epów ; P.
|
@Nari
Dunno :P @Nana Nooo, w koncu sie wciagnalem. Wydaje sie, ze bedzie coraz lepiej. No i muzyka swietna, nie moge doczekac sie, zeby posluchac openingu na Audigy. |
Cytuj:
|
@Toradora
Mowicie, ze dobra? W takim razie kolejna seria do obejrzenia : ) |
Mi spodobało się bardziej niż większośc eechi, bo nie musiałem oglądać xxx scen 'wpadania' twarzą w piersi : / No i tak jakoś ogólnie. No i AAAAMIII <3
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |
|