![]() |
|
Fakt jest Faktem. To człowiek jest panem świata a nie karaluchy czy tam inne zwierzęta
|
Glamri , fajne masz zainteresowania , sam lubię takie rzeczy.
ja osobiście uwielbiam czasy slowian oraz te późniejsze czyli średniowiecze. w domu mam kilka rzeczy takich jak grot do włóczni , mieczyk , róg do picia oraz inne przedmioty tego typu. kiedyś nawet miałem długie włosy ;D za ramiona ale teraz na łyso sie obcinam ;D ogólnie fascynuje mnie bron a szczególnie siekiera ;D prosty przyrząd do ścinania drzew ale ludzie uciekają jak mnie widza gdy biegnę z nią przez ulice ;D ciągle sie bawię siekiera albo jakimiś nożami ;D |
Heh, długie włosy akurat nie są jakimś warunkiem zajmowania się rekonstrukcją historyczną, chociaż fakt faktem, zauważyłem, ze sporo mężczyzn się tym zajmujących ten długi plew ma ; D
A z siekierą po ulicy biegać to odradzam - za to można mandat zapłacić... |
@Koszyk
To ta opuszczona buda za Ogrodem Jordanowskim? ; d |
Dokładnie ta sama :)
|
@hoomik
Ty snobie. Jak dochodowej pracy bym nie miał, w życiu nie kupiłbym Photoshopa. |
kto ma szkole, ten ma lzej :]
|
Cytuj:
Słowo naprawde wyrażało właśnie niedowierzanie. Nie chcę mi się rozpisywać, powiem tylko, że pisząć "wymyśliliśmy sobie bogów" obrażasz moją wiare. Nie zrozumiałeś, że chodziło o planete? Niespodzianka. Cytuj:
@lasooch 1)Kto mówi, że mamy zniszczyć je wojną atomową. Jakby się skupić, napewno znalazłby się niezawodny specyfik przeciw karaluchom. 2)Właśnie braki w przystosowaniu fizycznym nadrabiamy ze sporą przewagą myśleniem. To miałem na myśli. @Yoh Nigdy nie próbowałbym temu zaprzeczać : ) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli masz w dupie rozmówce, to z dyskusji na jakimkolwiek poziomie raczej nici. Powiem tylko, że brak jednoznacznych dowodów istnienia Boga nie jest dowodem na brak Boga. Cytuj:
Dobra, uznaje. |
Cytuj:
@hoomik - to nie Twoja głowa, fotomontaż! Ciało się zgadza, ale głowa :| |
Cytuj:
|
Zomg.
Mamy wyraz hoomik, przestawmy, dodajmy i odejmijmy kilka liter: hoomik - batogzord hogzomik -> hogzord ->batogzord Dalej się będziesz kłócił, że to inna osoba/zjawisko? :F |
Bardzo zaciekawily mnie zdjecia Zalgadisa. Z jednej strony, stylish i tru image z 23 marca, z drugiej psująca go zupełnie roześmiana buzia z marca 12. Którego z tych wizerunków jesteś bliżej na co dzień?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
albo pies który był przez 2 dni zamknięty w bagażniku z radością nas wita O.o
|
dr.unknown
wyglada jakbys miał tylko jedną jedynke : o /ząb |
Dr. Unknown: haha :D
Gelt: zdjęcia pewnie też trafiły na naszom-klasem? (: Taka moda teraz. |
Pomimo, że jak to ujął Ryba "Nasza klasa to narodowy obowiązek", nie mam konta na takowym portalu (:
|
Najszczersze przeprosiny w takim razie :)
|
; )
Mam także zdjęcie w rushowych (chyba) okularach..kolegi.Ale znając to forum lepiej nie wrzucać >.> |
@Koszyk:
Ile dałeś za taki kapelusz? Cytuj:
A czemu pies który był kiedyś bity ucieka gdy zobaczy kogoś z np. kijem w dłoni? |
Ja wiem, ja wiem! Instynkt! Pochodzi to jeszcze z czasów przed Chrystusem gdy człowiek atakował zwierzęta za pomocą kija i kamienia!
@down To w końcu pytanie do Koszyka czy do mnie? |
No, nie bardzo. 3- za chęci. Dostaniesz 4+ ale wpierw confess - za ile kupiłeś kapelusz? A, i gdzie?
|
Cytuj:
Żeby nie było, bo nowe moduWy: Gelt słit focia, zostawiam dysię :* |
Cytuj:
Cytuj:
@down: Aha. |
Niestety nie mogę Ci udzielić takowej informacji, ponieważ kapelusza nie kupiłem a go dostałem; )
|
Nie odpowiecie nic na mój przykład?(do ludzi którzy uważają, że człowiek nie jest panem świata)
|
@ Gelt:
Dobry kolaż, prosty, ale dobry. @ DrunK: I tak jesteś pedomisiek. |
Gonzo, wyglądasz jak taki żulik, tylko na bardziej kolorowym tle i z mniej butelkokształtną szklanką ; )
|
Cytuj:
|
@Koszyk, Gelt
podobają mi się takie kapelusze :) Szkoda, że do mnie by taki nie pasował ;P @Gonzo co beeeret :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|