![]() |
Ciekaw jestem co wyniknie z tego domniemanego konfliktu.. kolejny przewrót na Galanie na skale tego z powstaniem pierwszego HWL ?
Nadchodzący czas wakacyjny może być interesujący nie tylko w prawdziwym życiu ale także na Tibijskich terenach ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oby twoja kryształowa kula cię zawiodła , chociaż osobiście więcej satysfakcji mam z robienia questów niż zabijania ludzi , to i tak uwielbiam oglądać filmy z wojen , a tych oznaczonych słowem "Galana" jest jak na lekarstwo :(. No i może tak przyokazji rozkręci sie tutaj jakaś dyskusja :D |
Cytuj:
|
...
@up
Ta... wtedy wcale by nie bylo wiecej PA, bylbys ardziej anonimowy! |
Cytuj:
Edit: Name: Zerowolve Apr 21 2007, 00:38:33 CEST Killed at Level 102 by Zocha Hydraulik and by Dredz |
...
@up
to tez prawda ale takie dredz i inne by ci tam wbiegaly xD |
You see a dead human (Vol:10). You recognize Zimpixa Second. He was killed by Rostek-Horn.....
|
...
Za co? ciekawe... pewnie jakis random albo cus...
Wiedzialem ze w koncu dojdzie do tego ze beda sie nawzajem wycinac, ale stawiam na keekza! |
Ja jestem wsumie rozdarty.. (mentalnie) , osobiście cieszyłbym siez wyparcia teamu Rici (chodzi mi głównie o przydupasów typu Gowa Arra , Kweli itd.) , z drugiej strony gdyby to Ventrio przejeło pałeczke leadera , mogli by uciszyć FoZ , którzy to w zasadzie nie są groźni ale cholernie wkórwiający.
11:37 Toxo Yeangus [120]: I know what im doing, Trust me, but thanks xP /\ Daje nadzieje na ciekawy spektakl 11:40 Gaostic [109]: Selling Avenger, Soft boots. Buying Stoneskin amulets /\ Więcej ludzi szykuje się do wojny.. wakacje tego roku będą gorące (no chyba że wszystko rozstrzygnie się wcześniej , ale znając choć troche ducha walki obu stron ta wojna będzie ciągnąć się miesiącami , miejmy tylko nadzieje że ten konflikt nie wyniszczy Galany doszczętnie) Nie ma to jak moje wywody co ? :D |
...
Z tym gaosticiem nie byl bym pewien xD
Niech wyniszczy galane, niech gra o polowa mniej ludzi, przynajmniej HWL nie bedzie calego |
Cytuj:
Edit: Gorzej jak ktos zrobi sobie z 3 30 ms na kyrze i bedzie ich wybijal ;] |
Cytuj:
Zimpa padl z tego samego powodu co madhouse ubilo mnie :) i gdyby nie to ludzie co graja na kyrze moze by sie nie wtracali.. a tak pobawimy sie na galanie.. a jesli chodzi o te 30 ms na kyrze to zapraszamy XD |
Cytuj:
|
zapodaj link do tegoż filmu , chętnie zobacze :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23061 /\ Zimp ded, jakby ktoś nie widział wcześniej. |
13:13 You advanced from Level 43 to Level 44.
A ja sie czyms pochwale xD Btw. Buy Dragon Lance |
Cytuj:
@Uzupatorka, a moze ty znasz link do tych filmow :P? |
Wydarzenia :D
Wydarzenia: DZisaij Madhouse pokazali ze sa tchorzami i nie potrafia walczyc fair. Gratuluje wam chlopacy.A dla ludzi ktorzy nie wiedza o co chodzi czekalismy na nich przy bramie nie przysli :((( Woleli kampowac w pz hihihihii Jestem hunted catrishia ahhahahaha Ale Ty jestes smieszny
|
Cytuj:
w tym 2-3 polakow co nie umia angielskiego tak jak i ty a sd nawet niewystarczajacy do zabicia 100 ek nie mowiac o 150 ek |
Zawsze bylem za Kuczerem ale teraz zmieniam zdanie. To cataclism walczy po odpowiedniej stronie..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zaczyna sie robic ciekawie ;] |
Cytuj:
a co do szkoly to masz zle dane :> |
Name: Linus Den Onde
Apr 21 2007, 16:12:40 CEST Killed at Level 47 by Xairax and by Milten Seavus Name: Wijjesson Apr 21 2007, 16:14:03 CEST Killed at Level 81 by Xairax xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
..
Up
Misq, Riki, Rumek i Babol sa w porzadku. Keekz w gruncie rzeczy tez jest, ale byla wojna i nasze stosunki sie posuly. Nuskei kiedys nie chcal sie ze mna zadawac bo bilem icarusa z keezkem. |
Prepare For Glory!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem ze mialem jeszcze wiele do wyboru ale nie wiedzialem ilu ich jest i nie wiem czemu skojarzylem sobie ze oni sa z toxo camuhem itp... a kiedy przyszli juz wszyscy to byl trap i nie za bardzo bylo jak wyjsc a uhy sie konczyly no coz mowi sie trudno btw to tez slyszalem ze moglem grana zaczac bic i mial szanse sie zlozyc wtedy moglbym isc na d hell tylko nie wiem jak mialbym wyjsc z d hell jakby staneli w tym malym pokoiku... bylaby walka kto ma wiecej uh... <ps nie mialem stealth ringa... zagubil sie> Mowi sie trudno... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z wydarzen z galany:
Name: Draco Apekop Apr 22 2007, 16:50:18 CEST Killed at Level 101 by Zocha Hydraulik and by Keekz'Lorenzo =))))))))))))))))))))))))) Moim zdaniem slusznie ze padl ;] |
Cytuj:
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/23181 Film jak pada. =) Srry za double x) |
A jakby sie ktos pytal za co padl to zapraszam do obejrzenia filmu z mojego deada dosc wyraznie draco pisze co sadzi... i "kim jest"
Btw draco mogl zwiac do knight roomu na poi quescie szkoda ze na to nie wpadl |
Cytuj:
|
|
@up Na tym respie wtedy byl lepszy exp niz tera na najwiekszym w ank xDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52. |