![]() |
|
Ja poszedłem po 23 spać, a to, że 6 osób grało sobie później to coś nadzwyczajnego? U nas gra 6 osób, a Vision loguje się całe. W naszych wszystkich gildiach jest nawet około 100 osób, więc policz szybciutko, jaka część nas jest w nocy online. Zresztą - Chuj Ci Do Tego! Czemu się przejmujesz naszym RL? Nie masz swojego? Masz? To zajmij się nim!
|
Cytuj:
@slovik kto co zrąbał to ich sprawa... |
Cytuj:
człowieku jestes zerem ... każdy tobie to powie , nigdy nie miałeś zapewne większego levela niż 50 , twoja wiedza na temat furory , tibi jest ZEROWA więc WY*******AJ Z TEGO FORUM kthxbye |
Napisz mi post w którym pisałem hail triada? ja sobie nie przypominam żebym był za triadą :) On nadmiernego PA vision byłem neutral a to było jakieś... 3-5 miesięcy temu ?
Kurw@ dlaczego wy tak bluzgacie ? |
@Slovik
Czy Ty tego jeszcze nie zauważyłeś że, nikt Cie tu nie chce :( Chyba że Pro Ivul Jołen i Ratillt ;p bo jesteś dla nich wyjebistym Pgerem !! To że robią PA to nie Twoja sprawa, nie chcesz nie graj, nikt Cie nie zmusza. Idź na Selene to swoich ziomasów bo tam wojne ogarniają.. Bez odbioru ! |
Ale nagonka na biednego ptaszka.
Kazdy gra kiedy chce. Ktos lubi grac o 3 w nocy to niech gra, ale roznica jest taka ze nasi chca expic w dzien to expia w dzien, chca w nocy to expia w nocy, a visi0n moze tylko w nocy. |
NIE NAJEZDZAJCIE NA SLOVIKA PLIZ, KTOS MUSI TROLLOWAC NA FORUM ;)TO ZE ON SPI W NOCY A MY NIE NIE ZNACZY ZE JESTESMY LEPSI :<
PRZYLACZAM SIE DO PRÓŚB POPRZEDNIKÓW -> WY*******AJ |
Cytuj:
Może tym 80~ noobcharem? |
Cytuj:
|
Ghost Ship czy PoH? cały dzień byś musiał siedzieć xd
|
Dec 29 2007, 11:27:26 CET Died at Level 100 by a warlock
Sasho pansa byl i nie ma 100 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludziska, ludziska zakłaaadddyyyyyyy !!! Nagrody bardzo dobreeee!!!
1). Kiedy Ymy znów będzie miał 162? 2). Kiedy Orzech wbije znowu 273 i tego samego dnia padnie? 3). Kiedy Younowi urośnie pisiorek? 4). Kiedy Invisible'Andzia wyjdzie ze świata czarów i baśni uświadamiając sobie, że tylko w grze jest dziewczynką? 4 daty Joł! :DDDDDDD P.S. Ja je znam ; ] Dziś zadzwoniłem do Ezo Tv ;X Kto odpowie dobrze pozna prawdziwe imię matki ..... UWAGA ..... MOJEJ ^^ @Edit Ale jestem dowcipny HYAHAYHAYHHAYHYAHYAHYAHA |
nie ma czegos takiego jak pierwsze i drugie primo ; )
[CHAR]Ri'Goku[/CHAR] char aurix vantie :o |
Cytuj:
|
Wiem skad tylko pewnie do tej pory nie rozumiales znaczenia
|
Cytuj:
Ale prosze nie mowcie nic wiecej zeby nie pokazywac swojej nedzy umyslowej |
Starasz sie mnie obrazic i pokazac jaki jestes madry
ale niestety nie wyszlo :) |
Nie staram się ciebie obrazić. Nawet nie chciałem. Chciałem ci tylko pokazać jakie głupoty pierdzielisz, a zrobisz z tym to co chcesz. Spadam na film, cya in game.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |
|