Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Erverse 27-07-2011 12:54

Napisalem ticketa o shaco, corkiego i skin lux za 975 rp, tyle, że dałem za niego 490~~, myślicie że się połapią?

_WrD_ 27-07-2011 12:57

@up
Nie, jeśli im nie napisałeś że kupiłeś go za 490 RP, oddadzą ci tyle, ile aktualnie jest wart w Store.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2814718)
Może wy macie jakieś fajne champy do carrowania gry ? Myślałem nad corkim, ale znerfili go i nie wiem czy to ma sens :| Malzem też mi się fajnie gra :D

Malza sux, bierz Cassio.

EDIT
Co zrobić z 10k IP?
Jakie runy kupić dla Vayne? AS czy armor pen?

Yoh Asakura 27-07-2011 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2814718)
Nerfią GP, kim ja teraz rankedy będę wygrywał? : ( To chyba jedyny champ którym możesz grać z kompletnymi debilami, a i tak wygrasz (pod warunkiem że mają dobre picki i wiedzą kiedy użyć ulta ;o). Amumu często banują (chociaż i tak 60 % graczy na elo hell nie potrafi grać z tankiem), Akali wymaga choć TROCHĘ ogarniętego teamu, a to już za dużo dla części graczy na elo hell. I co tu człowieku zrobić ? Może wy macie jakieś fajne champy do carrowania gry ? Myślałem nad corkim, ale znerfili go i nie wiem czy to ma sens :| Malzem też mi się fajnie gra :D

Cho Gath.

Spytałem Hotshota, jaka jest kontra na solo top vs Cho, wykluczając perma ganki.

Szczerze przyznał, że nie wie, wie jedynie, że Swain MÓGŁBY go zabić i Tirstana może zdobyć jakiegoś fuksiarskiego killa.

Cho jest bestią, roflstompuje praktycznie każdego.

_WrD_ 27-07-2011 15:56

Właśnie oddałem kumplowi konto LoL-a i odinstalowałem klienta. Grajcie sobie dalej w gre zdominowaną przez kretynów, którzy potrafią jedynie waste'ować wasz czas poświęcony grze i wku*wiać innych. Enjoy

Pepeszka. 27-07-2011 15:57

Ok, wygrasz topa. Ale cho gathem gry nie wygrasz :/

Yoh Asakura 27-07-2011 16:45

Wygrasz. Pchasz top cały czas i masz gdzieś resztę drużyny :D

Knight Patryk 27-07-2011 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2814743)
Właśnie oddałem kumplowi konto LoL-a i odinstalowałem klienta. Grajcie sobie dalej w gre zdominowaną przez kretynów, którzy potrafią jedynie waste'ować wasz czas poświęcony grze i wku*wiać innych. Enjoy

Jesli cie taka gra nie satysfakcjonuje i uwazasz sie za dobrego to wejdz na 2k elo i nie bedziesz mial tam takich ludzi.No czasem sie zdarza.Z tego co widze grasz tylko normale to sie nie dziw ze masz kretynow.

Yoh Asakura 27-07-2011 22:02

Monkey King jest świetny

ruszek 27-07-2011 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk (Post 2814755)
Jesli cie taka gra nie satysfakcjonuje i uwazasz sie za dobrego to wejdz na 2k elo i nie bedziesz mial tam takich ludzi.No czasem sie zdarza.Z tego co widze grasz tylko normale to sie nie dziw ze masz kretynow.

Nie ważne jak dobry byś był w wiekszości przypadków sam gry nie wygrasz, więc z 900~~ do 2k elo raczej nie dojdziesz ; o @yoh zobacze tego cho'gatha, może będzie op ;/

Knight Patryk 28-07-2011 00:31

Jak potrafisz grac to dojdziesz.Elo hell nie istnieje;d

Yoh Asakura 28-07-2011 00:35

@Ruszek
Daj mi konto na 900 elo, które ma odblokowane Oriannę, MF, Xina, Amumu, Ashe i Cho razem z runami na arm pen, flat dmg, flat armor, flat magic res, mana regen per 5 i ap per level, to udowodnię ci, że nie ma elo hell i jesteś w stanie solo wygrywać gry.

Erverse 28-07-2011 01:15

Czemu 900? nie za dobrze Ci?

Yoh Asakura 28-07-2011 01:32

Cytuj:

Nie ważne jak dobry byś był w wiekszości przypadków sam gry nie wygrasz, więc z 900~~ do 2k elo raczej nie dojdziesz ; o @yoh zobacze tego cho'gatha, może będzie op ;/
dlatego :wasabi:

Pepeszka. 28-07-2011 11:43

@up
A jak budować tego cho? To może też spróbuje.. I czemu on taki świetny na solo topa?

@Yorick
Szkoda że dostał nerfa ale i tak go kupie.

Fajnie że mam neta a komp sie zepsuł :D Ja to mam farta.A ip boost leci.

_WrD_ 28-07-2011 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pepeszka. (Post 2814856)
@up
A jak budować tego cho? To może też spróbuje.. I czemu on taki świetny na solo topa?

Może dlatego, że ma dwa anti-gank spelle, które są świetne również do pushowania? Może dlatego że leczy się z każdym last-hitem, co powoduje że może sobie być na lane do usranej śmierci? Może przez ulti, które daje mu w cholerę hp? :confused:

Yoh Asakura 28-07-2011 13:18

Bo Cho jest po prostu zbyt silny. Nie pokonasz go. Knock up + silence, jak chcesz wymiany auto ataku z nim, to i tak przegrasz, przez jego kolce, które mają niezły przelicznik z AP. I wywiera ciągłą presję, kiedy ma ulti, bo nigdy nie wiesz, kiedy wyflaszuje ci się na pysk i zeżre. Musisz bardzo ostrożnie pilnować HP.

Buduj go jak chcesz, AP, AD, pure tank. Ale imo core na Cho to Frozen Heart, dalej już co ci się żywnie podoba. Ja z Gunbladem, Ghostbladem, Frozen Heartem wygrałem kilka gier. Możesz nawet zbudować Rabadons + 4 zeale i będziesz tak napieprzał, że nikt ci nie da rady 1 vs 1 :D

ruszek 28-07-2011 18:31

Nie dam ci mojego konta, nie ufam ci :/ Orianny nie lubie, ashe jest tania więc zerkne, Amumu mam, ale co z tego skoro typy z teamu nie potrafią grać z tankiem i na prośbę o zdjęciu banshee z XXX żebym nie marnował Q, tylko mógł walnąć ulta na wszystkich nie wiedzą o so chozi.

Co myślicie o corkim ? :p

_WrD_ 28-07-2011 19:43

Ashe lepsza

Yoh Asakura 28-07-2011 21:10

Ashe nie jest pickiem na solo queue

Co nie zmienia faktu, że kiedy NAPRAWDĘ CHCESZ wygrać, to ją pickujesz ;p

Rybzor 29-07-2011 20:33

http://www.cdaction.pl/news-20863/he...free2play.html

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04.