![]() |
|
Moim zdaniem:
Dźwignia u Toma otwiera te kraty obok[jakiś magazyn czy coś] Spike Sword jest do zdobycia, bo po co on by tam był? Dla jaj?! Ten kolo co wrzucił SS'a na wyspę to któryś z NPC! tylko który? Teleport za Mino Magiem nie ma nic wspólnego z Spike Swordem:( |
Cytuj:
1lvl + dziura ktora da sie wyjsc z miasta na tym 1lvl...hmm |
Cytuj:
@up To także już sprawdzono. Ps. Zapraszam tutaj: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=175294 Być może parę spraw się wyjaśni. |
Moj kolega jest tutem pytalem sie o ss ale mowil
Cytuj:
sprobujcie przekopac okolice spike sworda pickem moze cos sie znajdzie |
Cytuj:
|
Dzisiaj z nudów siedziałem w miasteczku na Rooku i pytałem NPC'ów o imiona innych NPC i co zobaczyłem... ?
Kod:
22:32 Przyjazny Rookslayerek [10]: CipFried |
To spytaj cipfrenda o 'job' to ci powie, że on jest 'humble monk'.
|
Wiesz, mam jędną prośbę..... Czy mógłbyś tego im nie mówić, niech tylko wybrańcy posiądą tą wiedze... Ta wiedza powinna byc zastrzerzona tylko dla 50 poziomów na rookgardzie. Mówie to ponieważ wiem, że w końcu jak powiesz to to będzie marny quest....
|
a slyszeliscie i kims takim jak Hugo the humble? btw on byl monkiem ;p
|
Cytuj:
|
hmmmm...
[quote=Stonoga;771425]Skończyłem na Hiacyncie. Zna ktos go? Cos mi świta jkabym go gdzies juz widział... Gdzies poza miastem. Wie ktoś może gdzie ejst ów Hiacynt czy Haiacynt. Może na PACC Area? Pomóżcie mi!
moze chodzi o tego sprzedajacego life fluid? |
?!
Cytuj:
|
Cytuj:
Mylisz sie. Druid moze wziac speary i uzywac ich. Lecz knight nic juz z rozdzka nie zrobi. Nawet sprawdzilam - no vocation nie moze uzywac dwurecznych mieczy, przeznaczonych dla rycerzy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A morze na mintwalin jest gdzieś ukryty teleport do minohell?
|
Golden Key :D
Wiem co zrobic aby miec keya do otwarcia drzwi w minohell :D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
ok pisze: Wejdzcie sobie na youtube.pl i tam popatrzcie :D ale trzeba sie troche nameczyc z tym quesciorem :) |
Golden Key :D
Ludzie!!!! portal u mino maga prowadzi do pokoju nagrod gdzie moza zdobyc SS w skrzyneczce :D
|
Ludzie!!!a cipfried daje 200 levelowcom na rooku golden seta i excallibuga 8o
i edytuj posty syneczku |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |
|