![]() |
|
co do testow to poslzy mi zajebiscie xD
http://images21.fotosik.pl/209/0c6926dacbd46a9cm.jpg to ja xDuahuhuAuhauha btw; mayanado to Saronxx i mayn sana jebana gnida shakowal wlasnego rla bo doskonale wiedzial ze sie z tego wybroni i zwali wszystko na mnie, nie zepsulo to jednak mojej kprzyjazni z master grzybem i bestim ale grzyb nadal sadzi ze to ja, a besti mowi ze saronxx wychujal ludzi na 4-5 paccow( wzial kase i tyle).. Saronxx gnido idz do mamy |
Cytuj:
|
Evuller będziesz moim pro? Prosze!! ;(
|
Evuller jest moim osobistym protektorem!;]
|
Cytuj:
Btw. Firenze online i chyba expi, leccie xD |
Cytuj:
15 min later... Apr 24 2007, 20:55:56 CEST Killed at Level 134 by Evuller Edit: Prawie jak w filmach amerykanskich co nie? :D Edit2: KIELEK PRZECIEZ TY JESTES MORDOBIJCA TO PO CO CI PROOOOOOO? :O A Radek na czas wojny moze sobie wpisać pro by Evuller na koszt firmy... =* |
Cytuj:
btw. Bierze ktoś udział w wojnie nubuff? ;D |
Cytuj:
A jak Chea Ci kradnie arrwosy rloga walnij na kielka mastera i po lbie go grabkami... Znów Edit: Stas Poczwarka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD! |
Cytuj:
@edit Cytuj:
@edit2 Tak się napatrzyłem na stare zdjęcia i... KOMU SIĘ PODOBAJĄ STARE OUTFITY? |
Cytuj:
|
Cytuj:
<sry dla tych ktorzy beda zaraz czytali 50 stron pojazdow rippera w celu dowartosciowania swojej marnej zakompleksionej, lamerskiej postaci> // Signed ~ |
Laerion Sili:
Apr 24 2007, 21:51:45 CEST Killed at Level 104 by Helun Lirath and by Thalic Ilunor Można było się spodziewać... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Eudezet Allstars - Wiesz jak to robimy |
Cytuj:
Borixon - Muzyka i klub i nie wqrfiac? |
Cytuj:
btw, sir cziki mial haka ;'((((((( |
@Dili mozesz sie smiac ale naprawde niezaleznie od wyniku wojny i tak padniesz i nikt mi za to nic nie zrobi...
|
Cytuj:
To jest ten najcik protected by Laubau :> Who's next... ! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |
|