![]() |
|
Druid suxxx
Gdzie expić" 35 drui (był 36 PK rox) 38 mlvl, Eq:nieważne
PACC Chodzi o miejscówke , że nie będzie zajęta jak przyjde o 17 , moge normalnie poexpić NIE: piraci :25 k na lalki NIE: tomby all zajęte |
dam rade 20 palkiem skile 52/35 6 mlv na malpach?
|
knight lvl 21 skille 80/79 mlvl 5 eq: medusa, k set crimson sword, szukam expowiska dla facc zalezy mi glownie na expie, ale kasy tez troche sie przyda.
|
@up
Z takimi skillami, to możesz iść na Elf fortess. Tam niezły exp jest, loot też całkiem, całkiem. |
siemka
mam 20 lvl pall 6 mlvl skille 55/40 Eq - Plate Set, Dwarven Shield, soldier helmet, leather boots , Xbow, Bow, Spears Gdzie expić, ewentualnie skillować ?? z Góry Dziex za odpowiedz :baby: |
Elder Druid 66lv, 57mlv
eq: c-helmet, blue robe, c-legs, tempest, demon shield, platinum amulet Juz nie wiem gdzie tu porzadnie expic, tomby juz dawno przerobione, piraty wychodza jakies 43k expa/h.Najlepiej spory exp i moze maly waste. Jakies propozycje ? |
Gdzie DOBRZE ZAROBIC???!!! 41 Knight 68/68 Warrior Helmet, Medusa Shield, Bright Sword/ Black Steel Sword, Knight Legi, Knight Armor, Fur Boots, P-Ammy,Z Ktorym Mieczem Lepiej ??? POTRZEBUJE KASY NIE WIEM NA CO CHODZIC A MOZE COS BLOKOWAC ALE NIE WIEM CO
|
Knight 23 lvl skills: Sword: 54 Def: 49
Eq: serpent sword / plate legi / plate armor / soldier helmet / tortoise shield (sorki za bląd jeśli źle napisalem) i leather boots, gdzie moge expic? Co mi proponujecie? (FACC) |
niedaleko thais
obok polnocnek bramy do thais znajduje sie fajne expowisko ze orcami. so tam 3 miejca do ktorych przechodze a gdzy wracam znowu sa wszyskie orki (orc. spearman, warioir) jedne obejscie dosaje ok 650 expa. tak na oko. :) ja dotarlem tam do 15 i pol lvl. zapraszam tam. a jestem knightem i mam tam ustawione na atak i obrone :) pozdro
|
Gdzie expić 31pal 62/40 9 mlv eq:medusa shield mammoth fur cape p legi steel helmet buty royal speary?
|
Gdzie expić ze skillami xx/xx~
Gdzie mam expic knightem na 24 levelu skile 60\63 sword niedaleko thais...:P:P
|
Jestem Paladynem 66 dista 48 shielding EQ: dark helmet, dwarven shield, noble armor, plate legs, leather bots i royal spears
Chodzi mi o miejscowke na ktorej szybko bede expil przy malym waste troche kasy by sie przydalo:] niestety nie mam pacca :/ czekam na odpowiedz pzdr for all P.S morzecie pisac na pw:) |
Cytuj:
Cytuj:
mozesz tez expic na ghostland |
Mam 19lvl skille 52/32 i spoczko zabijam beholdery.Niedaleko Kazz jest dobre miesce z pojedynczym respem beha.:cup::cup::cup:
|
36 pall z pacciem,gdzie expic? tylko coś poza tombami i małpami! Bo już mi sie troche znudziły:p
|
gdzie mogę szybciej wbic
125 lvl 86/83 skile 6 mlvl Bez pacc PoH i dragon lair mi się już znudziły. ps. Gdzie moge znaleść demodrasa, bo podobno jest w PoH?? |
Gdzie moge szybko expic i zarobic troche kasy 28 lvl pallkiem 65/51 EQ: b robe, crown helmet, p legi, vampire shield, royal speary, fur boots,
Niemam Pacc |
Cytuj:
|
gdzie expic??
mam 18 knighta bez PACC.
skille :53/52, 3 mlvl EQ:noble armor plate legs leather boots dark helmet beho shield sepent/two handed co myslicie o ef? albo cyce na pohu? PS. mam ok. 3 k. |
Palladyn Facc
17 lvl Skille : 60 / 47 eQ : C helmet , B Robe , K Legi , BOH , P Ammy , Vamp Shield |
Lvl 15,
Def. skill.: 38 Club fight: 40 EQ: Dwarven shield. Viking helmet. Plate armor. Plate legs. Morning star. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@ up
kieeeeedyś.Przed updatem (:D)!!! Teraz dragon hammer jest od 25 lvl.Bedzie mial strasznie male hity w gula.;( |
POWTAZAM MOJE PYTANIE :(
Mam 18 knighta bez PACC. skille :53/52, 3 mlvl EQ:noble armor plate legs leather boots dark helmet beho shield sepent/two handed sword co myslicie o ef? albo cyce na pohu? PS. mam ok. 3 k. |
Knight z 34 poziomem. Skille 75/75, 5mlvl. Expiłem na EF, Guardy, Mintwallin, Dark Catedral i nie są to miejscówki dla mnie. Chciałbym aby nie było waste, żebym nie musiał robić lootbag'ów. Jakieś propozycje?
|
Jestem pallem, gdzie moge expic ze skillami 42 dist/30 shielding? Mam 14 lvl i chciałbym dobic do wyzszego. Ale chodzi mi o takie miejsce gdzie chodzi nie za mało ludzi (bo jak jest wiecej jest mniejsza szansa ze mnie zabija). Najlepiej gdyby to były okolice Thais. Nie mówcie mi o Foldzie bo tam sa cieniutkie potwory, chodzi mi o lepsze- cycki, dwarfy soldiery, slimy itp. Mam Dark Helmet, P arm, P legs, leather boots, dwarven shield. Dzieki za pomoc, i zeby nie byl z tego expa za mały loot :p
|
@ 2x up
mozesz sprobować na całym (wieża) zamku elvenbane tu sie wchodzi link :http://tibia.pl/earth.php?x=32579&y=...z=7&q=69.6&r=1 lopata i rope. @ up poskiluj do 45 dista i na cycki w mt ze spearami tam zawsze sa ludzie! możesz spróbować ds'a ubic w whiteflower temple badzo malo ludzi, bo nie wszyscy o tym miejscu wiedzą(exp niezly, ale trzeba uwazać zeby nie trapneli). Link: http://tibia.pl/earth.php?x=32346&y=32363&z=7&q=47.65 nie zapomnij kilofa! tu odkop dziure kilofem:http://tibia.pl/earth.php?x=32346&y=...=8&q=84.29&r=1 @down Po jakiego grzyba Ci PACC na takim lvl'u??????? Na dragon lair leź i wbijaj na pojedyncze respy z uhami i bij z hmm! http://tibia.pl/earth.php?x=32809&y=...=7&q=21.10&r=1 masz link! Albo na pohu gs'y wybijaj z bohami! Dasz rade gs'a ubic z xbowa! A co do smokow : tak, caly czas bic te trzy smoczki. mzesz sobie polatac po poh'u i exp wbijac moze jakiegos questa wykonasz? na wyvkach na poh'u super exp, z gs'a moze cos wypadnie.... Na PACC to scaraby bij ze spearow/strzal. stone na -2 Acient ruins na -1, trapid -2, mountain -2, penisuila -2, osais -2 Ale na tomby musisz wziac ze 2 BP uh/mf i jakies runki typu hmm i explo na 2h huntu. moze byc waste. PACC'a opyla sie kupic na 40 lvl'u.Jak nie da sie expic na smokach, bo sa za slabe. Wtedy idzie sie na tomby. |
Paladyn 30lvl 70 dist / 52 shield
gdzie sa najlepsze miejscowki na PACC area? Niedlugo kupuje pierwszego pacca, wiec nie jestem za bardzo rozeznany w temacie. @up Te 3 smoki mam caly czas huncic? A GSa to nie wiem czy bym dal rade zsolowac a co dopiero na nich expic?! Czyli kiedy oplaca sie kupic PACCA? |
gdzie expic 9 lvl druid na facc? xF
|
Gdzie expic jako Knight na 11 lvl(już prawie 12) ... skille; 29 sword/28 shield
Eq ; Ragnir Helmet, Dwarven Shield, Plate Set , Spike Sword , Fur Boots Proszę o jakąs podpowiedz ;p Z góry wielkie dzięki :) |
Cytuj:
fibula, mont sternum (odradzam, ale mozesz sprobowac), folda, albo swamp trolle pod venore. Linki :swmpy http://tibia.pl/earth.php?x=32903&y=...=7&q=21.98&r=1 mt :http://tibia.pl/earth.php?x=32479&y=...=7&q=21.98&r=1 fibula (tunel): http://tibia.pl/earth.php?x=32261&y=...=7&q=55.56&r=1 folda :http://tibia.pl/earth.php?x=32000&y=...=7&q=24.85&r=1 @ up poskilluj do 30/30 i na dwarfy kopalnie 1, 2, 4 i 6 na -2 wszystkie te kopce(nie probuj nawet soldierow bo padniesz). Wbijasz 15 i mozesz na zamek elvenbane na -1 i -2 albo na soldkach. |
Co to jest "tytuł"?
Czy dam rade beholderowi?
-21 knight -49 skill ataku -Two handed sword -Bp IH'ów -Bp LMM'ów -3 mlvl Proszę o szybką odpowiedź!!! |
@ up
jedyne co moge polecic to 5 h skillowania.A co do pytania to ja 12 knightem beho hunilem na skillach 40/38.Nie wiem po co ci lmm. @ down lol?13 i PACC........19 na tombach? chyba na poziomie ,,0,, |
Mojim zdaniem to Exp Drutem
8-13 -- Rotworm 13-19 -- larvy 19-26 -- tomby "te latwijsze" scaraby 26-35 --tomby najlepiej tarpid 35-60 -- hydra hunty --- tomby :] |
Panowie :
Gdzie expic jako Knight na 12 lvl(dopiero przedchwila wbilem) ... skille; 30 sword/29 shield Eq ; Ragnir Helmet, Dwarven Shield, Plate Set , Spike Sword , Fur Boots Proszę o jakąs podpowiedz ;p Z góry wielkie dzięki |
@ up
Skilluj do 60\60 a potem na rotwormy ;] gdzies tak do 20 potem dc/zamek ab |
A gdzie najlepiej na nim skillowac do tego 60/60 ;p ??
|
@ up
na demcach......... i kopce -1. @ down nie chodzi o to ze summony..... tam sa potworki, które na utamce na 1 hita go padna. |
Cytuj:
@Carao Uhm. Wbij 10 lvl w jednym miejscu. Powodzenia. Po paru dniach ci sie odechce... Poza tym druid na 19 w tombie? Nawet summonow nie ma... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |
|