![]() |
|
Cytuj:
|
Sorry Gonzo, ale wyglądasz trochę jak Maciek z Klanu xD
...a kaszkiet nigdy nie jest stylowy (wyjątek - gdy nosi go osoba ubrana całkowicie inaczej niż ty, niestety, ale w niemalże 100% są to gwiazdy, a nie normalni ludzie). |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Gelt:
Też mam focie z łaterpajpem : P @Gonzo: Też kiedyś nosiłem kaszkiet, i czemu tak smutno sam stoisz ; < @Drunk: Zawsze mam zbitę z tych napinających się emoboyów w przydługich włosach, co to chcą wyglądać na cholera-wie-jak potężnych i niezniszczalnych żołnierzy. xD |
@Glamri
Czy tekst do Drunka dotyczył mnie? |
Cytuj:
P.S: To chyba nie do mnie. @Rekin Master Mój ziom z radzieckiej grupy rekonstrukcyjnej tam jeździ (Borne Sulinowo), w tym roku zabiorę się chyba z nim jako arabski zakładnik ;0. |
Rekin, na czym polegał ten zjazd? Co tam się 'wyprawia'?:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niestety nie wyszło organizatorom. |
Ja miałem na myśli, powiedzmy... nie do końca to, co ty odebrałeś... Tak sadzę Drunk ; )
|
Cytuj:
|
@fayny
te palmy to wygladaja na troszku zrobione w fotoszopie |
@Drunk:
Kupa prawda. ; ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@down Chyba nie bardzo ;x :D |
@up, mogą być baggy jeansy i jakaś bluza a'la bezel?
|
Grue, jedyne co zawsze mi się w tym aucie podobał to tył. A tego tu nie ukazałeś; <
|
Zaraz pokaze xd tylko fote znajde na dysku (balagan :C)
Juz jest i tył :d |
Z tyłu wygląda dużo lepiej: d
|
Mi nigdy eclipse nie podchodził, zbyt krągły jest. Wolę kanciaste wozy ;q
|
A jak dla mnie to za mały ; <
|
"Sportowe" samochody z napedem na przod? Wg mnie kiepski zakup chyba, ze nie ciagnie cie do bardziej agresywnej jazdy, wtedy ok.
|
@Ryba
O Ty Skur********. Chciałem sobie taką zrobić. A Ty gdzie swoją kupiłeś? |
Cytuj:
|
Dno jak c***.
|
I are want to pley game:cup:
|
@Ametystowec: rofl @ kolega po chemioterapii z syndromem zasysanej wargi. Ziomek wygląda troche jak nietoperz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
och tak Ametystowec, każdy przecież musi się pochwalić ile to on nie wypił i gdzie to on nie wylądował po imprezie O.o
|
Cytuj:
Cytuj:
To jest właśnie paradoks tego forum - albo jesteś fajny, albo noliferem. Nie możesz być normalny, bo zawsze ktoś wyniesie czyjeś życie na piedestał. |
Wytłumacz mi, dlaczego masz wygląd prostaka, a piszesz w miarę sensownie?
Dupy średnie, ale sprytne - wzięły koleżankę-kaszalota (w środku), żeby wydawały się ładniejsze. |
Trzeba przyznać, że przynajmniej kultura picia. Albo dopiero początek: p
|
Cytuj:
2. Nie dam się sprowokować - więc sobie daruj @down O...hahahaha! Sam to teraz zauważyłem, że na tym zdjęciu to tak wygląda! Udławiłem się lodami prawie : D Sprostowanie: Na tym zdjęciu brakuje jednej osoby + fotografa |
Na początku myślałem, że mi odjebało. Odwróciłem się, zrobiłem głęboki oddech i spojrzałem jeszcze raz. Dla pewności policzyłem jeszcze szklanki. Nie, ze mną jest wszystko w porządku.
http://img268.imageshack.us/img268/5886/56778005.jpg |
@up
naprawdę, zauważyłem dokładnie to samo ale spojrzałem, że już to napisałeś :D hahaha, nieźle :D ja przegrałem w alkochińczyka. tzn chyba, bo nie pamiętam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Te, a może one są po prostu ciekawymi osobami do picia i rozmowy? Ale nie, lepiej popic sobie z jakimiś pustakami. Ja pierdole
|
Cytuj:
Nie chce mi się kasować postów i bany znowu rozdawać, więc tylko przypomnę: To nie fotka.pl - spokój i jakiś(niski bo niski) poziom ma być zachowany! |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |
|