![]() |
|
Venisus aka Dosiaa
ech typowy dupek. Obsral sie i poszedl z ng bic kogos. Ja wolalbym pasc niz bic kolege i potem sie tlumaczyc.... Myslisz ze w ten sposób sie wkupisz w ich łaski ? wez ty chlopie sie zastanow co robisz. nienawidze takich dupkow. jestes ostry ale w gebie, a w gaciach masz pelno a ode mnie sie odczep.. |
"cos dla rozluznienia"
[CHAR]Sven Slaggare[/CHAR] Jan 05 2008, 23:42:15 CET Killed at Level 117 by Elder Pojarra and by Asmit |
tez cos dla rozluzienia dam :D
00:37 Xeraz [106]: teraz czekam kurwa na moj loot 00:38 Xeraz [106]: bo sobie przejebales kurwa 00:39 Xeraz [106]: frajherze jebany 00:39 Xeraz [106]: wysylaj loota na cleria kurwa 00:40 Xeraz [106]: wez wy*******aj frajerze jebany 00:41 Xeraz [106]: wolisz walczyc z kurwami u boku 00:41 Xeraz [106]: niz stanac po stronie rodakow;] 00:42 Xeraz [106]: myslisz chlopcze ze jak wygracie oni ci dadza grac??;] 00:42 Xeraz [106]: jestes zalosny;] o taak :D |
HAHA;]
teraz ja;] 00:38 Doomenator [82]: pephy here 00:44 Doomenator [82]: ale wiedze 00:44 Doomenator [82]: ze znasz historie 00:44 Doomenator [82]: serwera 00:44 Xeraz [106]: no ;] 00:44 Xeraz [106]: znam i to dobrze;] 00:44 Doomenator [82]: to ok 00:44 Xeraz [106]: ale ta nowa mi sie najbardziej podoba 00:44 Xeraz [106]: kiedy oni zabijaja twoich rl wiedzac ze sa od ciebie 00:44 Doomenator [82]: jaka nowa ?:D 00:44 Xeraz [106]: a ty masz to w chuju;] 00:44 Doomenator [82]: bywa i tak 00:44 Xeraz [106]: kiedy oni mowia: jebiemy polakow:a ty mowisz: JEBIEMY ICH;] 00:44 Xeraz [106]: buahahhaha 00:44 Doomenator [82]: skad wiedziales ze tak jest;o (w porownaniu z Michalkiem wklejam rozmowę a nie tylko to co nasz kochany patriota pisze;]) |
Dosia jestes pewny ze Axio to kaeke?
|
i co niby zlego w tym co wkleiles?xD
|
Nic;] tylko po raz któryś dowód jak jebiesz polaków z serwa;] tylko tyle;] aa w mojej wypowiedzi natomiast nic złego nie bylo;] jestes frajerem bo tak sie mówi na takich jak Ty;]
|
chyba mam wojne z PL gildia czy nie ?XD
|
Teraz masz. Wcześniej miałeś wybór: Polacy czy szwedzi którzy postawili sprawę jasno i klarownie udowadniając jakimi są rasistami;] Nie Ty jedyny byłeś z Polaków w NG, natomiast Ty jedyny zostałeś w NG, sprzedając swoich rodaków. Wspomnę jeszcze akcję jak Twoi kochani przyjaciele z NG zabili kilku Twoich rl a Ty ofc miałeś to tez w chuju;] nie masz nic na swoją obronę więc przestań się wymądrzać, bo na każdą Twoją wypowiedź mam ripostę.
|
w*****acie mnie przyjeby klucicie sie tylko a nic wiecej pedaly mam was dosc elo
|
a jaka jest riposta ze za deady moich rlow zaplacili?
|
@ slayer
no, teraz z pewnoscia jest dobrze jak mniej gram :D i nie odbieralem tego jako flame :p @ arha bo gosciu akurat chodzi do gimnazjum pewnie, jezu. chodzilo o to, ze gosciu poproszony o zacytowanie czegos tam co uzasadniloby jego bluzgi, wrzucal jeszcze bardziej. :o! to ze chodzisz do gimnazjum, nie znaczy ze musisz to odbierac jako jakas wrzute na ciebie. tyz chodze i sie z gimnazjalistow smieje :o to ja juz nie pisze :] bo tylko pierdole ;) |
co do tematu gimnazjum - kiedy pare latek wiecej wam wskoczy na liczniku zrozumiecie o co chodzi. to jest okres kiedy dzieci uwazaja sie za doroslych i chca rzadzic kazdym bo oni sa kurwa dorosli... a nauczyciele uczacy w gimnazjum to juz maja przesrane - toz to ci dorosli im malo na glowe kurwa nie wskocza i nie nasraja, bo im wolno, a nikt im nic nie zrobi.
oczywiscie nie kazdy jest taki, ale jakies 80%... pozdrawiam |
Ludziska zostawcie tego pephego
Nie rozumiem was. Ng dostaje baty jak sie patrzy. Po co wam Pephy? Caly czas nawijacie mu o tym jaki on jest zly i beeee. Dajecie sobie doskonale rade bez niego. A teraz to wyglada tak jakby mial caly czas invita do Saint. Prowokujecie go i prowokujecie. A on bardzo latwo moze to wykorzystac jezeli tylko pomysli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
no wg mnie ja należe do tych 20% i takie teksty mnie obrażają ;o |
@axio
oj synek pierdolisz, kaeke zaczol plakac jak to moglem go ubic zrobilo mi sie zal i go przeprosilem , moja slabosc . I nie mow ze jestem posrany bo to ty jestes forum fighterem. @bencio wogole nie wiesz o co chodzi a sie wypowiadasz nie ogarniety dzieciaku, pierdolnij sie w banie lepiej , a kretynstwa nigdy nie zostawie . @zielaq mówisz ze cie jebie co ludzie o tobie tu sadza, wiec po chuj im odpisujesz ?? te pierdoly o patriotyzmie dla mnie tez sa glupie , ale co prawda to prawda , to my ciebie i rha'uma wyciagalismy z trapa w venore jak jebali cie waldorio waptor i reszta , a teraz nas jebiesz . Nie jest nam przykro tylko troche glupio ze stracilismy czas wtedy ^^ |
O pephym:
Kazdy sobie rzepke skrobie, o! Jesli chodzi o gimnazjalistow... Moja znajoma swiezo upieczona nauczycielka wyrazila sie jasno: Gimnazjalisci to banda pojebów Upchneli do trzech klas tą młodzież, która własnie bujnie dojrzewa (i w kroku i pod czaszka hehe) i sie "buntuje", to nie jest dobry pomysl, tyle. |
Ma ktos film z zabicia Sven Slaggare?
|
Jak tak czytam to forum i wypowiedzi każdego z Was to zaczynam sie zastanawiac czy sam jestem polakiem...? Skoro uważacie że bycie Polakiem czy Szwedem ma znaczenie w tej grze, to jesteście w błędzie. Jeśli wydaje wam sie inaczej, to przystopujcie na chwile i zastanówcie sie po co wogóle gracie w tą grę? Żeby wytępić Polaków czy Szwedów? Albo wbić level i porobić troche PA? A może gracie żeby zaspokoić własne ambicje i chociaż częsciowo poczuć sie lepszym od drugiego?
Pytanie jest proste,ale czy kiedykolwiek sie nad nim zastanawialiście? Pewnie, część osób pomyśli "co za po**b, znowu pie**oli głupoty i myśli że jest fajny", dlatego odrazu mówie ze ja gram tylko po to aby przeżyć coś ciekawego razem z kolegami, aby poznać kogoś nowego, móc pogadać, podszkolić swój angielski, chociaż po części spotkać kogoś z zagranicy. I nie jest to wcale taki gadanie żeby se komuś przypodobać, bo wierzcie mi, że spotkałem osoby których wcześniej nie znałem a teraz mogę im śmiało powierzyć swój najcenniejszy dobytek, bo wiem że nic mu sie nie stanie. Mogę otwarcie powiedzieć że gram dla przyjaźni i wcale nie chce powiedzieć że tylko ona się liczy, ale myślę ze jest wazniejsza niz wojna narodowościowa w ktorej jedni wyzywaja innych za to ze urodzili sie w np.Szwecji. Przyznam jednak, że trochę boli mnie serce gdy widze jak wy "wielcy patrioci" tak sie szanujecie i posuwacie sie do tego aby obrażać nawet waszych rodziców bez których nie mielibyscie nawet internetu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |
|