![]() |
|
gdzie dobrze moge poexpic 25 sorkiem z 27 mlvl??
|
Ok dzieki za pomoc:)
Odnośnie tego tombu to na erig.net widzę, że na pierwszym poziomie są tez mumie, stalkery, slimy, crypt shamlbery i ghost:/ale przejdę się tam zaraz sprawdzę:) Może jeszcze na zakończenie..czy opłacalne jest blokowanie czegoś??Strzelałby mag lvl ~50. |
nie bede tworzyl nowego topicu tylko zapytam tu. Czy 15 knightem, z skillami 80/80, z GS'em uda mi sie zsolowac Dragona? Wiem ze waste jak cholera, ale sam fakt ze 15 knight zsoluje draga ;p
|
Cytuj:
Zsoulujesz. Tytlko uważaj na wawe+łapa, nalepiej staraj się ciągle na ukos stać. |
Mam 44 lvl sorc, 41 magic lvl, knight-set,bohy,vamp shield, warrior helmet wand of inferno (troche burst arrows) i troche runek. Gdzie moglabym dobic 45 lvl i wyzej?? Zalezy mi na szybkim expie i duzej kasie (Mam Pacca i promocje).
|
tak jak wcześniej pisalem szukam dobrego expa i kasy(nie do kazzo bo hu...) . teraz skiluje i mysle ze do 63/60 bedzie w tym tygodniu.(33 knight, eq juz wcześniej pokazalem ).
|
Prośba
Mam knighta skille 75/76 5 magic eq: F axe, d lance, c arm, medusa, crusader, buty zwykle p legi.
Gdzie mógłbym expić? Czy mógłby ktoś pokazać na mapce po którym miejscu na pohu mam chodzić bo na gsa nie chce sie natknąć. (chcę expić na cycach i mino ;]) Czy bedzie mi się to opłacało? Z góry dziękuję. |
Sorcerer, 10 lvl, 1 mlvl, wale z rozdzki, carlin, refugia
|
Cytuj:
Cytuj:
|
na fibuli odradzam bo ostatnimi czasy jest tam pelno ludzi i nic nie mozna poexpic
zalezy oczywiscie od serwera:) mam 25 lvl (sork) 27 mlvl i nie wiem gdzie expic na kopalniach jak beda monki to jest 2 lvl prosze o odpowiedz |
mógłby ktoś powiedzieć na jakiej stronie tematu umieszczona jest odpowiedź na moje pytanie dawno sie nie logowałem(brak neta)i niewiem gdzie jest ta odpowiedź(jeżeli ktoś odpowiedział)
|
Cytuj:
Spróboj na DC, tam całkiem ładnie exp leci i kaski sporo :). Potem monk i na guardy ;]. |
ok dzieki, sprobuje :)
jak cos to bede skladal reklamacje :D |
Szukam pojedyńczego spawnu slima, z łatwym dojściem bez zabijania potworów. Żeby mało osób chodziło, można było się ustawić żeby 2 slimy biły. Prosze o mapki. BTW czy knight ze skillami 60/60 może trenić na slimach?
|
A cos bez blokera i druida??
|
Hmm nie chce mi sie czytać wszystkich stron po kolei bo troche ich jest :P
mam knighta 30lvl 70/70 5mlvl na czym expic aby zarobic ?;> Nigdy przedtem nie miałem tak dobrego knighta wiec nie wiem zbytnio xD @edit nie mam pacc :s |
Tomby
Zeby nie bylo nic nie znalazlem na ten temat
Z jakimi skillami mozna spokojnie chodzic na tomby ???????????????????????????????????????????????? |
Cytuj:
|
Tomb
Cytuj:
|
Do Draha Drogosa:
No coś ty! Od dawna chodzę na minosy i roty na folde, na cyklopy (solo do femor) albo na slimy do kanałów (też solo) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |
|