![]() |
Cytuj:
Spraw sobie lepszego kompa. |
Valiona i Theralion z pozycji rogala jest bardzo ciekawą walką.
|
Hej, zrobiłem tutorial PvP dla magów i jestem ciekaw waszej opinii
http://www.youtube.com/watch?v=9tBfDtFU4wY Komciajcie! |
Krew mi się z uszu puściła zanim zdążyłem wyłączyć muzyke : |
Ogólnie ok, 4/5 :p |
Haha, muszę to napisać : D WoW ma pierwszy od początku spadek graczy o 5 %! I dalej spada! WRESZCIE gracze się obudzili i nie dadzą sobie wcisnąć pierwszego lepszego gówna robionego na siłe, tylko po to, żeby dawać iluzję że coś robią :) Ułatwianie raidów, wtórności, nieciekawa fabuła i NUDA. Najlepszym dodatkiem był TBC, WoTLKowi nie umiem wybaczyć zabicia LK, jednak oceniam go tylko na trochę gorszego od poprzednika, podczas gdy Cataclysm - no cóż, syf jakich mało. Jeśli Blizzard faktycznie się postara może uda im się to odrobić, jeśli zaś będą robić to samo co dotychczas, to mogą liczyć na dalszy spadek :)
|
Lol. Pierwszy w historii spadek? Serio w to wierzysz? : o
|
Cytuj:
|
PROSZE CIĘ JUDYTA NIE DRAMATYZUj.
|
No i dobrze. Może wyjdę na nooba, ale Wotlk był o wiele lepszy. Po pierwsze to główne miasto dla wszystkich mimo lagów było fajnym miejscem, gdzie można było popatrzeć na każdą rasę. Po drugie definicja raidowania i ogólnie end game'u była przyjemniejsza - mimo, że WoWowego PvP nie znoszę, to w Wotlku chętnie łaziłem na premade bg z kumplami z gildii.
A teraz co? Na pvp nawet nie ma co patrzeć, a raidowanie stało się drugą pracą - komplikacje komplikacjami, ale niektóre encountery są bardziej złożone niż nie jeden program :x I atmosfera tego dodatku jest cienka. A szkoda. |
ale na tbc tez tak bylo...
|
Cytuj:
W Wotlku EPICKI Ulduar soundtrack ,jak i z resztą sam Ulduar, który tak mocno ociekał zajebistością, że aż mi się monitorem wylewało, sama otoczka jak i Lich King powodowały że w Wotlka chciało się grać (ja w cataclysma aktywnie grałem może 30 dni, potem logowałem się raz-dwa razy na tydzień na około 2 godziny, 15 dni przed zakończeniem pre-paida stwierdziłem iż cata jest tak do dupy i że nawet nie ma się co męczyć.) Jedyne co cata miał dobre to heroici (trzeba było trochę pomyśleć) i te dodatki gildyjne. |
Cytuj:
|
@Kołbaś
Zgadzam się. Jeśli chodzi o trudność raidy w Cata są genialnie zrobione, może poza wyjątkami gdzie HC jest łatwiejsze od normala. Ja tam lubie męczyć się nad jednym bossem długo, nie wiem jak inni. |
Jedynym przypadkiem bossa latwiejszego na HC niz na normalu jest Shannox.Zreszta zawsze ludzie ktorzy zabili 1 bossa na heroicu albo nie zabili nic tylko patrza na wowprogress i sie podniecaja ze Paragon i Method czyszcza w 1 dzien 4 bossow beda gadac ze ta gra jest za latwa.Prawda jest taka, ze poprostu gildie sa juz coraz lepsze poniewaz mechaniki bossow nie sa w stanie niczym zaskoczyc graczy grajacych od podstawki albo tbc stad te szybkie cleary nowych raidow.
PS.Sorbet Ty grasz teraz w Signum? |
No
nooooooooooooooooooooooooooooooooo |
Nie wiem jak komuś, kto grał większość WotLK, może się podobać ten dodatek z prespektywy rajdowania. Pierwszy rok to były mega nudy. Naxxramas był parodią rajdu, niesamowicie prosty, tak samo jak zresztą heroicki do niego prowadzące. Ulduar był genialnie zrobiony graficznie i podniósł poprzeczkę. I to był chyba najlepszy rajd WotLKa. ToC to fabularny loophole, a sam "turniej" sam w sobie był kpiną i porażką. ICC miało fajny klimacik, jednak sposób w jaki Blizzard kupował nim czas (otwieranie skrzydeł po kolei, żeby ostatniego rajdu dodatku gracze nie ogarnęli znowu w 1 dzień, bo nie wypada + extra czas na następny dodatek) obsysają. Do tego poziom trudności dalej był słaby, dopiero HC dostarczał wyzwań na odpowiednim poziomie.
W porównaniu do WotLK, Cata z o wiele przyjemniejszym etapem levelowań, bardziej skomplikowanymi rajdami, instancjami i masą rzeczy jest sto razy lepszy. To co niszczy cata, jest fakt, że twórcy przez ograniczenia gry nie mogą nam zaserwować nic nowego. System jest taki sam od 7 lat i to się przejadło. |
Zgadzam sie z eerionem :)
no ale jak ktos ma za duzo w dupie to mu sie gra nie bedzie podobac juz ;) pograjcie sobie z allods online i juz ;) |
czy jezeli mam postac na serverze x to czy bede mogl zalogowac sie ta sama postacia na server y?
gdzie gracie? ja rano pobralem triala i ciskam, jutro zamierzam kupic podstawke+tbc :D |
1)Nie bedziesz mogl.
2)Najlepszy server dla poczatkujacych polakow to Burning legion. |
@
Dużo polaczkuf, ale idzie zdzierżyć :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |